رفتن به مطلب

نصب نشدن ویندوز 8.1 در کامپیوتر (حل شد)

Hamid.HP
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان مدتی بود که اکتیو ویندوز 8.1 نسخه 64بیتی نوین پندار تمام شده بود و اخطار اکتیو میداد با سرچی که در گوگل کردم یجا گفتن که با برنامه KMSpico که در منوی استارت ویندوز هست میشه ویندوز رو اکتیو کرد منم اینکارو انجام دادم ولی بعد از ریستارت شدن یک صفحه آبی میاد با این نوشته 
.Recovery
.Your pc coulden't properly
after multiple tries, the operating system on your pc faild to start, so it needs to be repaire 

ERROR CODE: 0xc0000001

Press enter to try again
Press F8 for startup setting

هرکدام از دو گزینه بالا رو انجام میدم سیستم ریستارت میشه باز این صفحه با این پیغام میاد ، چندبار با دی وی دی ویندوز رو نصب و درایو c رو فرمت کردم ولی بعد از مراحل نصب و ریستارت سیستم که مراحل پایانی نصب میخاد انجام بشه این صفحه میاد بنظر شما باید چیکار کنم تا بتونم مثل سابق ویندوز 8.1 رو نصب کنم حتی با فرمت کردن درایو c هم درست نشد ، بیلد ویندوزم که رو دی وی دی هست فکر کنم 9400 باشه دقیق یادم نیست از پارسال تا حالا رو سیستم همین ویندوز بود و اپدیتشم نکرده بودم مشکل از اکتیو کردن اشتباه بود که اینجوری شد، عکس پیوست شده رو ببینیدIMG_20161021_131849.jpg

ویرایش شده توسط Hamid.HP
لینک به دیدگاه

سلام

باتوجه به ظواهر اون فایل اکتیو یک برنامه مخرب بوده و احتمالا داخل درایو های دیگه خودشو کپی کرده پیشنهاد من اینه بعد نصب ویندوز اتصال به اینترنت رو قطع کنید و با یک آنتی ویروس درست و حسابی سیستم رو چک کنید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amin_naja(امین پناهی زاده) گفته است :

سلام

باتوجه به ظواهر اون فایل اکتیو یک برنامه مخرب بوده و احتمالا داخل درایو های دیگه خودشو کپی کرده پیشنهاد من اینه بعد نصب ویندوز اتصال به اینترنت رو قطع کنید و با یک آنتی ویروس درست و حسابی سیستم رو چک کنی

نقل قول

اکتیو مخرب نبود چون داخل خود ویندوز برنامه ای بنام  KMSpico بود که با توضیحات سایتی که میخوندم روش اکتیو کردن ویندوز رو انجام دادم در اصل هیچ چیزی دانلود نکردم و به اینترنت هم وصل نبودم بعد از اینکار این پیغام میاد که نمیزاره مراحل پایانی ویندوز نصب بشه و ویندوزی که نصب  نشده رو نمیشه با انتی ویروس اسکن کرد 

ویرایش شده توسط Hamid.HP
لینک به دیدگاه

کسی  راهنمایی نکرد بالاخره خودم حل کردم وقتی تنظيمات بایوس رو به حالت کارخانه برگردوندم براحتی تونستم ویندوز رو نصب کنم و دیگه از ارور خبری نبود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...