رفتن به مطلب

[پایان یافت] واردات گروهی کالا از فروشگاه های امریکا

m!dn!ght
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیزم

قصد دارم تا حدود 2 هفته دیگه یک سری کالا از امریکا سفارش بدم

حدود 2 سال پیش هم چنین خریدی رو با دوستان لیونی انجام دادیم که نتیجه خوبی هم داشت

تصمیم گرفتم اینبار به شما دوستان هم اطلاع بدم تا اگر قطعه خاصی نیاز دارید که در ایران موجود نیست با هم سفارش بدیم تا هزینه های تقسیم بشه و کالاها با قیمت مناسبی به دستمون برسن

شرایط:

کالاها خیلی حجیم نباشن ( مانیتور، کیس و ... اصلا مناسب واردات به این صورت نیستن چون ممکنه تا 2 برابر قیمت کالا هزینه ارسال بخورن!)

کالاها جز موارد ممنوعه کمرگی نباشن

کالاها عمده نباشن

کالاها مواد غذایی، دارو، مکمل و ... هم نباشن

زمان عادی رسیدن کالاها به ایران حدود 30 تا 35 روز هست

نکات مهم:

من قرار نیست روی کالاها سودی دریافت کنم سود من و شما در اینه که هزینه های ارسال تقسیم میشه

ترخیص کالا در قیمت نهایی که خدمت شما اعلام میشه لحاظ شده و هزینه دیگه ایی نیاز نیست پرداخت کنید

نقش من این وسط هماهنگ کننده سفارشات هست

دقت داشته باشید که نیازی هم به تعداد زیاد افراد نداریم فکر می کنم 4/5 نفر باشیم هم کافیه

چجوری باید قیمت بگیریم؟

لینک کالای مورد نظرتون در فروشگاه های آمریکا پیدا می کنید و در همین تاپیک اعلام بفرمایید تا بررسی دقیق و هزینه رو خدمتتون عرض کنم

نمونه ها:

www.amazon.com

www.newegg.com

لینک به دیدگاه

خیلی کار خوبیه، امیدوارم بقیه هم همکاری کنن تا قیمت شکسته بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، MHMAX گفته است :

سلام
چه عالی.

یه سوال

از طریق شرکت های داخل انجام میشه یا به صورت شخصی؟؟

سلام

شخصی

در 4 ساعت قبل، KingSaeed گفته است :

دوست من این کلا صرفه واردت نداره چون وزنش نسبت به قیمتش بالاست  ( یک چهارم قیمتش هزینه ارسال اضافه میشه که خوب ارزش نداره )

در مورد کارت گرافیک باید مدلی انتخاب کنید که حداقل 500 دلار باشه تا ارزش واردات داشته باشه

اونم نه هر مدلی. صرفا  مدل هایی که در ایران وارد نخواهند شد ارزش دارن

ببینید دوستان لازم هست یک نکته رو توضیح بدم

این روش خرید گروهی اصلا مناسب قطعات بزرگ و سنگینی که در ایران به صورت عمده وارد شدن نیست ما می خوایم واردات جزیی انجام بدیم که برای چنین کالاهایی بصرفه نیست

هدف از این سفارشات وارد کردن کالاهای خاص و کم یابی هست که مطمئن هستیم در کشور وارد نمیشن یا با قیمت خیلی نجومی وارد میشن

لینک به دیدگاه

آقا وزن خیلی مهمه؟

این کیس دقیقا 10 کیلو وزن داره، در ایران رنگ مشکیش هست اما با قیمت حدود 900 هزار. یعنی هر دلار فیکس 7500

اگه بخواید اینو هم بیارید حدودا چقدر می شه؟

https://www.nzxt.com/products/h440-white

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 28 دقیقه قبل، SaeedEminem2 گفته است :

آقا وزن خیلی مهمه؟

این کیس دقیقا 10 کیلو وزن داره، در ایران رنگ مشکیش هست اما با قیمت حدود 900 هزار. یعنی هر دلار فیکس 7500

اگه بخواید اینو هم بیارید حدودا چقدر می شه؟

https://www.nzxt.com/products/h440-white

سعید جان پست قبلی عرض کردم که کالاهای حجیم و سنگین اصلا صرف واردات به صورت تکی نداره

هر کیلو اضافی تقریبا 25/30 دلار هزینه ارسال رو اضافه می کنه

به نظر خودت منطقی هست که برای یک کیس 120 دلاری 250 دلار هزینه ارسال بدی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، Uranium گفته است :

سلام برادر

حله گذاشتمشون تو لیست

دوتا دیگه از دوستان هم لیست دادن

خودمم حدودا 1000 دلار سفارش دارم

احتمالا تا فردا تعدادمون تکمیل میشه همه رو یهو می فرستم که قیمت مشخص بشه بهتون اطلاع بدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، m!dn!ght گفته است :

سلام برادر

حله گذاشتمشون تو لیست

دوتا دیگه از دوستان هم لیست دادن

خودمم حدودا 1000 دلار سفارش دارم

احتمالا تا فردا تعدادمون تکمیل میشه همه رو یهو می فرستم که قیمت مشخص بشه بهتون اطلاع بدم?

ممنون داش 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام، می تونید بفرمایید تکلیف هزینه های واردات و گمرک و ترخیص کالا به چه صورت میشه؟ آیا روی همین قیمتی که الان می فرمایید لحاظ شده و در اصل قیمت تحویل کالا درب منزل در ایران است؟

منم نزدیک 600-800دلار سفارش دارم، ممنون میشم بگید به چه صورت هست. و در ضمن در صورت پرداخت وجه کالا پیش از خرید و ارسال ضمانت اینکه حتما به ایران برسه و از گمرکات به سلامت ترخیص بشه به چه صورت هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستانی که پیام خصوصی ارسال کردند و همچنین عزیزانی که در تاپیک اعلام کردند تا آخر امشب قیمت براشون ارسال می کنم

دوستانی که تمایل داشتن خریدشون قطعی بشه تا شنبه فرصت خواهند داشت که مبلغ رو واریزکنند ( یکشنبه سفارش ثبت میشه)

نکته: عزیزان لطفا نهایتا 2/3 مورد مشخص بفرستید تا زمان هدر نره تعدادی از دوستان 20/30 تا مورد فرستادن تا یکی رو انتخاب کنن

این لیست سفارشاتی هست که تا این لحظه قطعی شدند

amazon.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

قیمت چنین چیزی چقدر میشه ؟ ، تکی چقدر، تعداد بالاتر مثل 5 تا چقدر ؟

https://www.amazon.com/Parodontax-Herbal-Toothpaste-toothpaste-Health/dp/B0006MVREU

همچنین قیمت این هم  اگر میشه بگید

https://www.amazon.com/Kingcube-Master-Black-Magic-3x3x3/dp/B01KAHGIB2/ref=sr_1_1?s=toys-and-games&ie=UTF8&qid=1477488804&sr=1-1&keywords=gans+356+air

ممنون.

ویرایش شده توسط ahmadi3d_ali
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...