رفتن به مطلب

مشکل با پاور 650 oc

Recommended Posts

سلام

دوستان دیروز یه پاور گرین دست دو برای سیستم جدیدم خرید کردم از استوک فروش های بازاچه. دقیقا بعد از 12 ساعت سیستم ریستارت شد و دیگه روشن نشد هر کاری کردم ( باتری ،جامپر، برق) . ولی چراغ ال ای دی مین برد ظاهرا روشن میشد یعنی برق داخل مین برد بود ولی روشن نمیشد هیچ واکنشی هم نشون نمیداد.

بعد یه پاور 430 داشتم از سری های قدیمی اونو وصل کردم سیستم کامل روشن شد بدون مشکل.

الان پاور ایراد داره ؟ یعنی قسمتی از پاور که باید دستور روشن شدن رو بده ایراد پیداکرده؟  پاور 24 مهلت تعویض داره خوشبختانه زود ایرادش پیدا شد.

ولی واقعا نمیدونم چرا یه پارو رده بالا به این راحتی از کار بیفته بدون اینکه باری روش باشه یه سی پی یو i3 بارش بوده.

لینک به دیدگاه

ویرایش...

ویرایش شده توسط Milad_Bm
لینک به دیدگاه

درود

اگر اسمبل رو وارسیده‌ای و مشکلی نداره، سیم‌های پاور رو بررس. در هر حال با فروشنده تماس بگیر و موضوع رو اطلاع بده. توی انجمن دو نفر از دوستان هستند که پاور کارکرده می‌فروشند و هر دو معتبر و پاسخگو هستند.

لینک به دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی

والا کابل ها رو  چک نکردم ولی کابل 24 که ماژولار نیست و فک نکنم مشکل داشته باشه. برق داخل برد هست چون ال ای دی هاش روشن میشن فقط پاور رو میزنی اتفاقی نمیفته . تصورم این بوداز مین برده که نبود.

به نظرم باید از برد پاور باشه دستور روشن شدن رو به سیستم نمیده. سیستم ریست شد که بالا بیاد دیگه نیومد دو چراغ کیس هم چشمک میزدن چند دقیقه هم صبر کردم تا بالا بیاد که نیومد.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...