رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد GPU Core Clock

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان ما یه کارت   GTX 1060 6GB  از برند گیگابایت گرفتیم توی سایت رسمی سازنده  سرعت کلاک رو به این صورت پایین زده

لینک محصول http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5978#kf

Boost: 1797MHz/ Base: 1582MHz in OC Mode
Boost: 1771MHz/ Base: 1556MHz in Gaming Mode

ولی من وقتی میرم تو بازی سرعت کورکلاک رو  با برنامه GPUz می بینم کلی از حد معمول بالا تر رفته نزدیک 2000

هیچگونه نرم افزار جانبی برای اور و اکستریم انجین گیگا و ...،  بغیر از درایور انویدیا هم نصب نیستش روی ویندوز

درایور هم یکدفعه پاک کردم با برنامه DDU و دوباره نصب کردم

الان من میخوام کلاک هسته بیشتر از مقدار کارخونه ایی نشه چیکار کنم خواهشاً راهنمایی کنید ؟؟؟؟

یا کسانی که GTX 1060 دارن برن تو بازی برنامه GPUz هم باز نگه دارن ببین برای شما هم همین طوریه یا خیر

توی چند تا انجمن دیگه هم تاپیک زدم نتیجه مطلوب نگرفتم

این هم یک عکس از وضعیت همین الان در بازی دوم 2016

457658765.jpg

لینک به دیدگاه

سلام داداش

برنامه msi after burner  رو دان کن .راحت بع فرکانس هسته و میموری دسترسی  پیدا میکنی و دمای کارت رو چک کن با این برنامه

رو کارتم با kombuster یا یه ههچین چیزی فشار بیار ببین تو فرکانس 2000 دما چقد میشع و ایا تو 20 دقیقه لود با این برنامه تو حالت فوا اچ دی دوووم میاره یا نه

ویرایش شده توسط mka19
لینک به دیدگاه

اون gpu boost خود انویدیاست اگر ببنی از نظر حرارتی و مصرف برق مشکلی نیست کارتو تا حدی که بتونه oc می کنه...

درکل مشکلی نداره...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله دوستان فرکانس هسته بیش از اندازه پیشرفض کارخونه ایی بالا میره

من نمیخوام به اینصورت باشه

ایا راهی هست که بشه جلوش رو گرفت؟؟؟

من فریم بالاتر نمیخوام و میخوام کارت دقیقاً با همون فرکانس پیشفرض که سازنده محصول(گیگابایت) ارائه کرده کار کنه

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

درود

احتمالا خطای برنامه ی  gpuz هست. ببین با برنامه های دیگه مثل افتربرنر هم کلاک رو همین طور نشان می ده.

لینک به دیدگاه

عزیز فک کنم بوست خود کارته. اگه دما هم افزایش ناگهانی و چشمگیر پیدا نمیکنه که مشکلی نیست و  جای نگرانی نداره

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام

بفرمائید اینم یک تست با برنامه افتر برنر

bsub40xv8g1ts3972ghq_thumb.jpg

دوستان کسی کارت 1060 نداره تو بازی یه تست بزنه ببینه

لینک به دیدگاه

سلام اون مشکلی نداره من داییم 980ti داشت موقع بوست شدنش خیلی از فرکانس بوست بیشتر میشد و مشکلی هم نداشت دماش هم معمولی بود کلا انویدیا کارتاش تاجایی که جاداشته باشه خودش فرکانسشو خود کار بالا میبره

ویرایش شده توسط حامد 480
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

مشکلی نداره ، کارت من فرکانس 1137 هستش که خودش تا 1215 بوست میشه و نزدیک 2 ساله همین جوری استفاده میکنم اگه مشکلی داشت از قسمت  تست و عیب یابی رد نمیشد و باعث به وجود اومدن مشکلات دیگه میشد صداش تا حالا در میومد

یه سوال الان تو قسمت پاور عکس شما واحد مصرف چی هستش (کارت چقدر مصرف داره؟)

2.jpg

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 15 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

مشکلی نداره ، کارت من فرکانس 1137 هستش که خودش تا 1215 بوست میشه و نزدیک 2 ساله همین جوری استفاده میکنم اگه مشکلی داشت از قسمت  تست و عیب یابی رد نمیشد و باعث به وجود اومدن مشکلات دیگه میشد صداش تا حالا در میومد

یه سوال الان تو قسمت پاور عکس شما واحد مصرف چی هستش (کارت چقدر مصرف داره؟)

2.jpg

والا چی بگم دوست گرامی

حالا ما نخوایم اینجوری باشه و کارت بصورت پیشفرض کارخونه ایی کار کنه کی رو باید ببینیم

در مورد مصرف هم نمیدونم والا ، خودمم سر در نیاوردم

این دوستان اور کلاکر فکر کنم پاسخ ش رو بدونن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

والا چی بگم دوست گرامی

حالا ما نخوایم اینجوری باشه و کارت بصورت پیشفرض کارخونه ایی کار کنه کی رو باید ببینیم

در مورد مصرف هم نمیدونم والا ، خودمم سر در نیاوردم

این دوستان اور کلاکر فکر کنم پاسخ ش رو بدونن

فکر کنم با کاهش فرکانس پایه درست بشه البته بهتره دوستان واردتر و واورکلاکر نظر بدن

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

دوستان ما یه کارت   GTX 1060 6GB  از برند گیگابایت گرفتیم توی سایت رسمی سازنده  سرعت کلاک رو به این صورت پایین زده

لینک محصول http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5978#kf

Boost: 1797MHz/ Base: 1582MHz in OC Mode
Boost: 1771MHz/ Base: 1556MHz in Gaming Mode

ولی من وقتی میرم تو بازی سرعت کورکلاک رو  با برنامه GPUz می بینم کلی از حد معمول بالا تر رفته نزدیک 2000

هیچگونه نرم افزار جانبی برای اور و اکستریم انجین گیگا و ...،  بغیر از درایور انویدیا هم نصب نیستش روی ویندوز

درایور هم یکدفعه پاک کردم با برنامه DDU و دوباره نصب کردم

الان من میخوام کلاک هسته بیشتر از مقدار کارخونه ایی نشه چیکار کنم خواهشاً راهنمایی کنید ؟؟؟؟

یا کسانی که GTX 1060 دارن برن تو بازی برنامه GPUz هم باز نگه دارن ببین برای شما هم همین طوریه یا خیر

توی چند تا انجمن دیگه هم تاپیک زدم نتیجه مطلوب نگرفتم

این هم یک عکس از وضعیت همین الان در بازی دوم 2016

457658765.jpg

بهتره تنظبمات بازی رو پایین بیارید 

وفتی بازی با تنظیمات بالا انجام میدین خب کارت برای اینکه بتونه اون مقدار فریم رو بهتون بده 

بوست میشه فرکانس بیشتر ,کارت کشش نداره زیاد

الان اگر کارت 1070 داشتین فرکانس از دیفالت بالاتر نمیرفت

منم تو ی بازی  سبک فرکانس دیفالت کار میکنه

ولی ی بازی سنگین با همون تنظیمات شاید بوست تا 2100 هم  بره(1080oc)

لینک به دیدگاه

1.شما آسیبی به قطعت نمیزنی...

2.تا جایی که من میدونم برا pascal فعلا نمیشه gpu boost 3.0 رو کاریش کرد مگر اینکه بایوس کاستوم فلش بزنی که کلا پیشنهاد نمیکنم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، crash گفته است :

1.شما آسیبی به قطعت نمیزنی...

2.تا جایی که من میدونم برا pascal فعلا نمیشه gpu boost 3.0 رو کاریش کرد مگر اینکه بایوس کاستوم فلش بزنی که کلا پیشنهاد نمیکنم...

با سلام 

یعنی خیالم راحت باشه  دیگه ؟؟؟ موردی پیش نمیاد ؟؟

یه نگاه یه یوتوب انداختم  فکر کنم gpu boost3 باشه این مورد من 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

یعنی خیالم راحت باشه  دیگه ؟؟؟ موردی پیش نمیاد ؟؟

یه نگاه یه یوتوب انداختم  فکر کنم gpu boost3 باشه این مورد من

حرارتت تا چقدر میره؟
کلا توی حالت عادی ...یعنی کارتو از جعبه در آوردی گزاشتی توی سیستم اصلا نباید نگران چیزی باشی مگر اینکه جریان هوا کیست خیلی بد باشه که کارتت اصلا throttle کنه...

اگر دماتم تا نهایت 70-75 میره هیچ مشکلی نیست..(من به شخصه با 85 اینا هم مشکلی ندارم..)ولی اگر خیلی نگران دما بودی temp target رو بیاری پایین کارت throttle می کنه تا از اون دما بالاتر نره...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1395/08/05, 23:29:09، crash گفته است :

حرارتت تا چقدر میره؟
کلا توی حالت عادی ...یعنی کارتو از جعبه در آوردی گزاشتی توی سیستم اصلا نباید نگران چیزی باشی مگر اینکه جریان هوا کیست خیلی بد باشه که کارتت اصلا throttle کنه...

اگر دماتم تا نهایت 70-75 میره هیچ مشکلی نیست..(من به شخصه با 85 اینا هم مشکلی ندارم..)ولی اگر خیلی نگران دما بودی temp target رو بیاری پایین کارت throttle می کنه تا از اون دما بالاتر نره...

با سلام

دما نهایتاً با تنظیم پیش فرض به 77 رسیده بالاتر ندیدم

ولی خب الان اومدم دور فن رو تنظیم کردم روی 75 تا 90 درصد ، دما تو بازی زیر 71 رسید

کیس هم مگنوم دو هست یکعدد فن روی در کیس مستقیم میخوره به کارت

منظورتون از throttle  چیه؟

تا حالا چیز خاصی ندیدم از کارت

یخورده صدا میداد فنش نیگاه کردم دیدم یک تکه مویی پلاستیک از قابش  مونده (کنترل کیفی یادش رفته بوده بکنه )اونو جدا کردم الان بدون مورد دره کار میکنه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام

دما نهایتاً با تنظیم پیش فرض به 77 رسیده بالاتر ندیدم

ولی خب الان اومدم دور فن رو تنظیم کردم روی 75 تا 90 درصد ، دما تو بازی زیر 71 رسید

کیس هم مگنوم دو هست یکعدد فن روی در کیس مستقیم میخوره به کارت

می گم که همون 77 هم خوبه به نظر من ..

من به شخصه حاظرم دما تا 80-85 بره ولی صدای کمتری بده...

در کل از نظر من هیچ مشکلی نداری...

throttle  یا thermal throttle در بحث ما یعنی کارت به خاطر اینکه حرارت از حد تعیین شده بیشتر شده فرکانسو کم کنه که مصرف کارت بیاد پاین در نهایت دمای کارت بیاد توی محدوده ی مجاز از قبل تاین شده... 

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

سلام  دوست عزیز

اصلا مشکلی نیست و طبیعی هست، کارت بنده هم حدود 200 مگاهرتز بالاتر از توربو کلاک اعلام شده بالاتر میره.

فقط بنده از دمای کارت شما تعجب میکنم! خطرناک نیست ولی نسبت به کارت بنده که 1070 هست حدود 10-15 درجه زیاد هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...