رفتن به مطلب

[پایان یافت] فروش MSI GTX 1070 GAMING

اشتراک گذاری

Recommended Posts

کارت MSI GTX 1070 GAMING هست خیلی کم استفاده شده گارانتی هم تا 2019 داره چنانچه کسی تهران تشریف داره حضوری معاوضه می کنم در غیر این صورت هزینه ارسال با خریدار محترم هست. مموری کارت هم سامسونگ هست(سری بی ایراد)

قیمت 1.670 مقطوع

لینک پرشین:

http://forum.persiantools.com/threads/فروش-msi-gtx-1070-gaming.830114/#post-11987361

کسی هم خواست واسطه قرار بده مشکلی ندارم.

20161027_175711.jpg

20161027_175731.jpg

20161011_181445.jpg

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، 1 Saeed گفته است :

كارت توسط بنده رزرو شده

Sent from my iPhone using Tapatalk

تایید می شه. فروخته شد.

لینک به دیدگاه

خب به سلامتی

حالا چه مدلی از 1080 می خوای بگیری؟ یا چه مارکی؟

تجربه کار با ام اس آی چطور بود؟ سرعت فن رو ببری بالا بازم بی صدا می مونه؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

خب به سلامتی

حالا چه مدلی از 1080 می خوای بگیری؟ یا چه مارکی؟

تجربه کار با ام اس آی چطور بود؟ سرعت فن رو ببری بالا بازم بی صدا می مونه؟

خریدم. 1 عدد 1080 gaming x گرفتم. تجربه کار با msi برای من همیشه خوب بوده نه تنها این سریش کوچک ترین سایز رو داره هم خودش خنکه هم بردش هم کاملا بی صدا هست نیازی به تنظیم فن نداره در بدترین حالت در اتاق خیلی گرم 73 رد نمی کنه اینکه می گم صدا نداره نه اینکه کم صدا هست عملا صدایی نمی شنوید. طراحیش هم که از نظر من بی نظیر هست.

اگرم دنبال فرکانس بالا یا oc کردن هستید بازم می گم oc کاملا شانسی هست زیر همه ی نقد ها هم به این مسئله اشاره شده بی خودی پول پای مدل های فرکانس بالا ندید دلیلی نداره فرکانس بالاتری ها حتما بهتر oc بشن بعد فرق جهانی این مدل ها هم بین 10 تا 20 دلار هست نه 500 تا 600 تومان نذارید ازتون سو استفاده بشه. الان در ایران بر مبنای فرکانس کارت می فروشن 1 جورایی هر چی بالاتر قیمت بیشتر می شه اصلا مهم هم نیست چقدر خریداری شده.

این کارت 1070 هم که فروختم مبارک اقا سعید باشه حقیقتا کارت اکبند خریدن داشتن رم سامسونگش هم مزیت بزرگی بود.

عزیزان زیاد دیگه ای هم درخواست خرید داده بودن که متاسفانه قسمت نشد به هر حال اقا سعید گل زودتر اقدام کرده بودن.

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...