رفتن به مطلب

کمک در ارتقای رم

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

بچها من دو تا رم 4 گیگ کینگستون دارم 1866 میخاستم دوتا 8 گیگ بخرم از همین مدل که دونه 125 بود الان شده 200 تومن

حالا اگه من دوتا رم ای دیتا بگیرم با همین فرکانس ایا مشکلی پیش میاد تو سیستم یا نه

مثلا صفحه ابیو از این حرفا...

تو گوگلم گشتم ولی به جواب درست حسابی نرسیدم

گفتم اینجا مطرح کنم تا اساتید راهنمایی کنن

الکی هزینه نکنم بعد مثل...........

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، M4t1n گفته است :

خیر

هیچ مشکلی پیش نمیاد

اون دوتا 4 گیگ کینگستون رو از سیستم بر نمیدارما

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط فرکانس مهم نیست

تایمینگ و ولتاژ هم باید یکی باشه

وگرنه باعث عدم پایداری سیستم میشه ( هنگ ها  و بلو اسکرین های بی دلیل!)

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، m!dn!ght گفته است :

فقط فرکانس مهم نیست

داداش مگه ddr داره کار میکنه

توی ddr3 این مشکلات وجود نداره 

خودمادربرد همه رو تنظیم می کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، M4t1n گفته است :

داداش مگه ddr داره کار میکنه

توی ddr3 این مشکلات وجود نداره 

خودمادربرد همه رو تنظیم می کنه

خیلی از مشکلات هنگی که دوستان دارن به خاطر همین ناسازگاری هاست

یک رم ممکنه برای پایداری در فرکانس 1866 ولتاژ 1.5 بخواد ی رم دیگه تو همین فرکانس ولتاژ 1.6

مشکل نسل رم نیست حتی در مورد ddr4 هم این مشکل وجود داره فروم ها انگلیسی زبان رو مشاهده بفرمایید تست پایداری رم زیاد هست

حتی بین 2 رم یکسان از یک شرکت ممکنه تفاوت های جزیی وجود داشته باشه به همین دلیل برای اونهایی که پایداری سیستم براشون خیلی مهمه پیشنهاد می کنن حتی 2 رم یکسان اما از 2 پک مجزا رو هم باهم استفاده نکنن

این یه نمونه ( این یکی از تاپیک های مهم شده در فروم asus هست) 

Don’t combine memory kits! The meat and potatoes overview

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?57038-Don%92t-combine-memory-kits!-The-meat-and-potatoes-overview

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، m!dn!ght گفته است :

فقط فرکانس مهم نیست

ولتاژشون  یکیه فقط تایمینگ فرق میکنه

بازم به مشکل میخورم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

ولتاژشون  یکیه فقط تایمینگ فرق میکنه

بازم به مشکل میخورم؟

ببین مشکل پایداری سیستم هست

ممکنه رم هارو بزاری کنار هم و بدون مشکل  سیستم بیاد بالا و چند ساعتی هم کار کنه

اما هر لحظه امکان خطا و بلو اسکرین وجود داره

پیشنهاد می کنم بیشتر صبر کنی و بگردی دقیقا همین مدلی که داری پیدا کنی

یا اینکه اینی که داری بفروشی یک کیت جدید بگیری

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در در 1395/08/07, 11:15:44، m!dn!ght گفته است :

فقط فرکانس مهم نیست

درود جناب عامری

از نظر تئوری درسته، ولی احتمالش کم ه. مخصوصا با توجه به این که هر جفت رم در یک کانال کار می کنند. و این که فناوری ddr3 به دلیل رواج گسترده ش رفع ایراد گسترده ای هم درش رخ داده.

.......

برای احتیاط بهتره در فهرست سازگاری رمها که برای هر مادربورد موجوده، سازگاری رمها بررسی بشه.

شخصا برای رمهای کینگستون و ادیتا کمترین ناسازگاری رو دیده ام، اما به تجربه های شخصی نمی شه استناد کرد.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود جناب عامری

از نظر تئوری درسته، ولی احتمالش کم ه. مخصوصا با توجه به این که هر جفت رم در یک کانال کار می کنند. و این که فناوری ddr3 به دلیل رواج گسترده ش رفع ایراد گسترده ای هم درش رخ داده.

.......

برای احتیاط بهتره در فهرست سازگاری رمها که برای هر مادربورد موجوده، سازگاری رمها بررسی بشه.

شخصا برای رمهای کینگستون و ادیتا کمترین ناسازگاری رو دیده ام، اما به تجربه های شخصی نمی شه استناد کرد.

توی این همه رمی که دیدم فقط رم های Patriot با رم های دیگ نا سازگار بود و رم های DDR2 سری اول

وگرنه سری دوم DDR2 و DDR3 تا الان بنده نا سازگاری ندیدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود جناب عامری

.......

خوب ببینید مسئله ناسازگاری خود سخت افزار نیست، مشکل اصلی نرم افزارهان که کمی به قول معروف سوسول هستن :D

و البته این مشکلاتی که  عرض کردم برای کاربری عادی و روزمره ممکنه اصلا پیش نیان 

ولی من گاها شده یک هفته تمام سیستمم در حال خروجی گرفتن بوده و اگر کوچکترین مشکل ناسازگاری وجود داشته باشه کلی وقت هدر میره به همین علت بسیار به پایداری سیستم حساسم

پیشنهاد میشه بعد از نصب رم های جدید با برنامه ایی مثل google memory stress test رم ها در معرض امتحان سخت قرار بگیرن

https://code.google.com/p/stressapptest/

این تست بسیار سطح بالاست و خود گوگل برای تست پایداری رم سرورهاش ازش استفاده می کنه اگر سیستمی این تست رو بدون مشکل پاس کنه قطعا قابل اطمینان هست

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، M4t1n گفته است :

توی این همه رمی که دیدم فقط رم های Patriot با رم های دیگ نا سازگار بود و رم های DDR2 سری اول

وگرنه سری دوم DDR2 و DDR3 تا الان بنده نا سازگاری ندیدم

من موارد بسیاری دیدم که رم ها با هم همخوانی نداشتن و انواع و اقسام مشکلات رو به وجود آوردن

مواردی که این مشکلات رو بیشتر میکنه عموما به :

ولتاژ مختلف رم ها

استفاده از 3 مدل رم همزمان ( مثلا یه جی اسکیل کنار یه ای دیتا با یه رم پاتریوت !!! دلیلش هم بیشتر اینه که طرف میره و سرخود یه رم میخره و میندازه توی سیستم گاها 4 اسلت سیستم مشتری پره که فقط دوتاش شبیه همه !!! )

ضعف مادربرد ( جالبه که نمی دونم دقیقا این مشکل به خاطر مادربرده یا رم ها !!! دوتا رم توی یه مادربرد به خوبی کار می کنن توی یک مادربرد دیگه نه و جالبه که گاها مادربرد جدیدتر با رم ها بیشتر به مشکل می خوره !!! ) نکته جالب اینه که مادربرد با هر کدوم به صورت تنها کار میکنه اما با حضور هردو  نه اما مادربرد ضعیف تر با هر دو به صورت همزمان کار میکنه !!!

و ..... مربوط میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...