رفتن به مطلب

فروش مادربورد و CPU سوکت 1366

Recommended Posts

مادربورد X58A-UD9 و i7 930 برای فروش موجوده . ماربورد تا 23 جولای 2015 گارانتی داره.

مشخصات مادربورد LINK

به بالاترین قیمت فروخته میشه . قیمت پایه هم برای مادربورد نمیگم ولی cpu 250

post-7150-047384300 1301665641_thumb.jpg

ویرایش شده توسط M.D.N
لینک به دیدگاه

دوست عزیز یک قیمت پایه برای برد تعیین کنید .

برای شروع مادربورد رو 300 هزار تومان خریدارم .

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

عزیز من مطمینی ما داریم در مورد UD9 صحبت میکنیم؟ من همین مدل رو از شما 500 تومن خریدارم

لینک به دیدگاه

عزیز من مطمینی ما داریم در مورد UD9 صحبت میکنیم؟ من همین مدل رو از شما 500 تومن خریدارم

دوست عزیز برای همین گفتم یک قیمت پایه تعیین کنید تا خودتون هم اذیت نشید . آواژنگ الان این برد رو موجود نداره ولی آخرین قیمتی که ازش داشتم 672.000 تومان بود . الان با احتساب 30 درصد کسر قیمت کالای دست دوم 470.000 تومان قیمت میخوره .

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

دوست عزیز برای همین گفتم یک قیمت پایه تعیین کنید تا خودتون هم اذیت نشید . آواژنگ الان این برد رو موجود نداره ولی آخرین قیمتی که ازش داشتم 672.000 تومان بود . الان با احتساب 30 درصد کسر قیمت کالای دست دوم 470.000 تومان قیمت میخوره .

نه عزیزم اگه اینجوریر می خواد قیمت بخوره که من از فروشش منصرف میشم. باید ببینیم الان قیمت این مادربورد چنده نه چند ماه پیش

ویرایش شده توسط M.D.N
لینک به دیدگاه

الان آکبند این مادربورد رو با گارانتی آواژنگ تقدیمتون میکنم 685.000 تومان .

از فروش مادربورد منصرف شدم. با اینکه میدونم قیمت ایشون اصلا درست نیست

لینک به دیدگاه

از فروش مادربورد منصرف شدم. با اینکه میدونم قیمت ایشون اصلا درست نیست

من با اینکه از فروش منصرف شدید موافقم چون یکی از بهترین مادربردها رو دارید ولی با اینکه میگید قیمت آقای نصیبان اشتباهه مخالفم ( لابد ایشون 685 هزار قطعه رو میفروشن چه نیازی هست که بخوان قیمت غلط بدن )

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

با تشکر از امیر عزیز .

دوست عزیز من نیازی ندارم دروغ بگم اگر دوست دارید این حرف رو ثابت کنم براتون ارسالش کنم .الان هم در اصفهان فقط یک نفر این برد رو موجود داره اون هم فروشگاه بکام نماینده آواژنگ در اصفهان هست .

یک احتمال وجود داره به علت کمیابی برد های X58 گیگابایت قیمت فضایی اعلام میکنن .

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

آره به نظر منم اشتباهه بفروشیش شما که پول این برد رو داشتید به احتمال بتونید یه 980 یا 990 در آینده هم براش بگیرید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...