رفتن به مطلب

خرید دستگاه کپی رنگی ، سیاه سفید و ریسو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
بنده میخوام یک دستگاه کپی رنگی ، سیاه سفید و یک ریسو گراف تهیه کنم .

کپی سیاه و سفید :

RICOH Aficio MP 9001   -  RICOH Aficio 1060

رنگی :

Konica Minolta BIZHUB C552

Konica Minolta BIZHUB C550

Konica Minolta BIZHUB C452

Konica Minolta BIZHUB C450

میخوام قیمت قطعات و مواد مصرفیشون تو بازار گرون نباشه زیاد و اینکه اگه خراب شد بشه تعمیرش کرد .
از بین این مدل ها و یا مدل های بهتر با قیمت مناسب تر اگه سراغ دارید ممنون میشم کمکم کنید .
دستگاه ریسو هم چند تا مدل خوب با قیمت زیر 5 تومن بهم معرفی کنید .
ممنون

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، basiji گفته است :

سلام
بنده میخوام یک دستگاه کپی رنگی ، سیاه سفید و یک ریسو گراف تهیه کنم .

کپی سیاه و سفید :

RICOH Aficio MP 9001   -  RICOH Aficio 1060

رنگی :

Konica Minolta BIZHUB C552

Konica Minolta BIZHUB C550

Konica Minolta BIZHUB C452

Konica Minolta BIZHUB C450

میخوام قیمت قطعات و مواد مصرفیشون تو بازار گرون نباشه زیاد و اینکه اگه خراب شد بشه تعمیرش کرد .
از بین این مدل ها و یا مدل های بهتر با قیمت مناسب تر اگه سراغ دارید ممنون میشم کمکم کنید .
دستگاه ریسو هم چند تا مدل خوب با قیمت زیر 5 تومن بهم معرفی کنید .
ممنون?

سلام .

من یک دستگاه چاپ ریسو دارم . دستگاه برند رکس روتاری هست ( همون ریکو هست درواقع ) دستگاه قدیمیه . الان حدود 6 ساله که استفاده نشده . مدل دقیقش یادم نیست .فکر کنم 24B بود . تا سایز B4 چاپ میکنه . ولی سالمه . ترمالش سالمه . سیلندرش سالمه ( توری فلزیش عوض شده بود که بعد از تعویض فقط 10 هزار کار کرد . خیلی راحت قابل تعمیره . چون همه بلدن تعمیرش رو چیز خاصی هم نداره . فیلمش هم به نسبت قیمتش پایینه . البته یک رول کامل فیلم روش هست . جوهرش هم هم ایرانی هست و هم خارجی . کنتورش فکر کنم روی 1.5 میلیون باشه حدودا . البته همونطور که گفتم توری فلزی عوض شده . پس در واقع میشه کم کارکرد . اگر خواستی، قیمت پیشنهادیت رو برام بفرست .  قیمت خوبی میفروشم .کنار میام . چون خیلی وقته که دیگه کار نمیکنم باهاش . تو انبار مونده . میخوام بفروشم دیگه . حوصله کار چاپ ندارم . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...