رفتن به مطلب

این راکستار لعنتی - مشکل در اجرای بازی GTA V

اشتراک گذاری

Recommended Posts

این مشکل میتونه به دلیل های خییلی مختلفی ایجاد بشه دوست عزیز . 

باید ببینید چه کرکی روی بازی هست . چون کرک های GTA V بسیار مختلف هستند و ممکن هست کرک سازگار با ویندوز ۸ باشه ( البته اگر نسخه 3DM باشه ) 

اگر نسخه Reloaded دارید توصیه میکنم یکبار ویندوز عوض کنید بعدش همه ی نرم افزار های جانبی بازی ها از قبیل directx و بقیه که توی دی وی دی خود بازی ها موجود هست رو نصب کنید بعدش اینترنت رو قطع کنید و بازی رو نصب کنید و اجرا کنید . 

ولی در کل پیشنهاد میکنم اول یه گرافیک خوب بخرید مثلا ۱۰۷۰ و بعدش ویندوز عوض کنید بعدش بازی رو نصب کنید که مشکلی پیش نیاد . 

اگر نسخه Reloaded باشه بعید میدونم مشکل کرک داشته باشه . چون این مشکلات فقط توی نسخه 3dm دیده میشد .

توجه داشته باشید این راه حل هایی که گفتم باید راه اخر برای شما باشه و همون اول نرید سراغ تعویض ویندوز و از نظرات دوستان بهره بگیرید .

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Sajadko گفته است :

این مشکل میتونه به دلیل های خییلی مختلفی ایجاد بشه دوست عزیز . 

باید ببینید چه کرکی روی بازی هست . چون کرک های GTA V بسیار مختلف هستند و ممکن هست کرک سازگار با ویندوز ۸ باشه ( البته اگر نسخه 3DM باشه ) 

اگر نسخه Reloaded دارید توصیه میکنم یکبار ویندوز عوض کنید بعدش همه ی نرم افزار های جانبی بازی ها از قبیل directx و بقیه که توی دی وی دی خود بازی ها موجود هست رو نصب کنید بعدش اینترنت رو قطع کنید و بازی رو نصب کنید و اجرا کنید . 

ولی در کل پیشنهاد میکنم اول یه گرافیک خوب بخرید مثلا ۱۰۷۰ و بعدش ویندوز عوض کنید بعدش بازی رو نصب کنید که مشکلی پیش نیاد . 

اگر نسخه Reloaded باشه بعید میدونم مشکل کرک داشته باشه . چون این مشکلات فقط توی نسخه 3dm دیده میشد .

توجه داشته باشید این راه حل هایی که گفتم باید راه اخر برای شما باشه و همون اول نرید سراغ تعویض ویندوز و از نظرات دوستان بهره بگیرید .

مرسی

میخوام msi gtx 1060 gaming x بگیرم

فقط منتظرم یکم دیگه ارزون تر بشه بعد

نسخه ریلودد هست

همینطوری که گفتم الان حتی بازی رو بالا هم نمیاره دیگه

روی لانچر کلیک میکنم و هیچ اتفاقی نمیفته

میتونه از نبودن آپدیت های بازی باشه؟؟

هارد کامپیوترو ببرم جایی که خریدم میتونن درست کنن برام؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، anderseen گفته است :

مرسی

میخوام msi gtx 1060 gaming x بگیرم

فقط منتظرم یکم دیگه ارزون تر بشه بعد

نسخه ریلودد هست

همینطوری که گفتم الان حتی بازی رو بالا هم نمیاره دیگه

روی لانچر کلیک میکنم و هیچ اتفاقی نمیفته

میتونه از نبودن آپدیت های بازی باشه؟؟

هارد کامپیوترو ببرم جایی که خریدم میتونن درست کنن برام؟

نه هارد رو دستکاری نکنید . اگر ضربه بخوره فاتحش خوندس .

ببینید باید همه چیزتون اپدیت و کامل باشه . منظورم بازی نیست ! منظورم نرم افزار های جانبی هست . 

یه پیشنهاد دارم . کرک ریلود رو از اینترنت دانلود کنید و کپی کنید توی محل نصب . 

از این پست هم برای مشکلتون میتونید کمک بگیرید : 

http://ubirock.ir/دانلود-کرک-و-آپدیت-reloaded-بازی-gta-vآموزش-نصب-کر/

کامنت هارو بخونید . دقیقا مشکل شمارو داشتن و حل شده . 

راستی نرم افزار Net Framework 4.5 و ۴ رو حتما نصب کنید . 

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

Steam و Social Club رو نصب کنید مشکلتون حل میشه.

لینک به دیدگاه

به نظر من بازی را کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید حتی سوشیال کلاب!

توجه داشته باشید هنگام نصب اینترنت قطع باشد! سپس کرک ریلودد آخرین ورژن را دانلود ودر محل بازی کپی کنید

از لینک زیر دسترسی بازی از اینترنت را قطع کنید

http://learn.patoghu.com/learning-windos/block-programs-in-windows-firewall

آنتی ویروس را هم خاموش کنید هنگام نصب!!

اعتماد سازی اپلیکیشن بازی به آنتی ویروس فراموش نشه!

آموزش اعتمادی سازی ESET NOD32 Antivirus 9

ویرایش شده توسط arminas
لینک به دیدگاه

این کار را نکن لطفا!!!!!!!!!!

باگ زیاد داره

ویرایش شده توسط arminas
لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، arminas گفته است :

این کار را نکن لطفا!!!!!!!!!!

باگ زیاد داره

بالاخره بازی رو اجرا کردم

مثل اینکه مشکل از .net framework بوده من نسخه 4.6 رو نصب کرده بودم مثل اینکه نسخه 3.5 هم لازم داشت

لینک به دیدگاه

در در 1395/08/11, 08:57:37، Redwolf10 گفته است :
قرار نیست که تو ناف امریکا باشی حتما! یه بازی ای ب خصوص gtaVاورجینال نباشه بازی نیست! تازه افر خوب هم زدن میتونی بگیری دردسر کرکم نکشی تازه اپدیت هالوین اومده و ی عالمه جایزه خووب میوفتی جلو اگه این چند روز پلی بدی!

در در 1395/08/11, 09:09:25، Hassan3313 گفته است :

نگرفتی اصل حرفمو
شما راست میگی
emoji41.png

Sent from My Galaxy

کپی رایت، یک فرهنگه که تو کشور ما برای اکثریت حتی قابل درک هم نیست! رعایت قانون کپی رایت هیچ ربطی به ناف امریکا نداره و اکثر کشورهای دنیا این قانون رو به شدت اعمال میکنن! حتی همین امارات و کشورهای پایین مون!

باز کردن یک اکانت استیم با V.P.N. S.S.T.P تمام کاریه که لازمه انجام بشه! موقع بازی هیچ نیازی به به اون (!!!) نیست و فقط موقع خرید بازی بایستی مجدد با همون (!!!) وصل بشید! کم نیستن افرادی که تو ایران اکانت استیم شون ده ها بازی توش داره! اگه PayPal یا Debit/Credit Card نداری یه سایتایی هستن گیفت کارت استیم میفروشن! خیلی سخته خودتو مجبور به خرید بازی اصلی بکنی؟ میدونی مثلا واسه ساخت یه بازی کلاس AAA چند سال وقت، چند نفر نیرو و چند میلیون دلار هزینه میشه؟! خب اینجا ایرانه و نه قانونش هست و نه فرهنگش! شما هم آزادی هر کدوم رو که دوست داشتی استفاده کنی! ولی به نظر بقیه احترام بذار!

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

قرار نیست که تو ناف امریکا باشی حتما! یه بازی ای ب خصوص gtaVاورجینال نباشه بازی نیست! تازه افر خوب هم زدن میتونی بگیری دردسر کرکم نکشی تازه اپدیت هالوین اومده و ی عالمه جایزه خووب میوفتی جلو اگه این چند روز پلی بدی!  

کپی رایت، یک فرهنگه که تو کشور ما برای اکثریت حتی قابل درک هم نیست! رعایت قانون کپی رایت هیچ ربطی به ناف امریکا نداره و اکثر کشورهای دنیا این قانون رو به شدت اعمال میکنن! حتی همین امارات و کشورهای پایین مون!
باز کردن یک اکانت استیم با V.P.N. S.S.T.P تمام کاریه که لازمه انجام بشه! موقع بازی هیچ نیازی به به اون (!!!) نیست و فقط موقع خرید بازی بایستی مجدد با همون (!!!) وصل بشید! کم نیستن افرادی که تو ایران اکانت استیم شون ده ها بازی توش داره! اگه PayPal یا Debit/Credit Card نداری یه سایتایی هستن گیفت کارت استیم میفروشن! خیلی سخته خودتو مجبور به خرید بازی اصلی بکنی؟ میدونی مثلا واسه ساخت یه بازی کلاس AAA چند سال وقت، چند نفر نیرو و چند میلیون دلار هزینه میشه؟! خب اینجا ایرانه و نه قانونش هست و نه فرهنگش! شما هم آزادی هر کدوم رو که دوست داشتی استفاده کنی! ولی به نظر بقیه احترام بذار!

آمریکا یه مثال بود....میخاستم نقطه مقابل کشور خودمونو اسم ببرم (دقیقا نقطه مقابل)
درضمن بازار هدف و انتظار فروش برای هر شرکت به کشورایی گفته میشه که بازی به طور رسمی توشون عرضه میشه نه اینجا
هیچ شرکتی نه میفهمه و نه انتظار داره که از کشوری مثه ایران خرید داشته باشه
درسته شما میتونی از طریق استیم بخری و پول به شرکت سازنده میرسه ولی باز اون چیزی که اونجا ثبت میشه ایران نیست بلکه اون کشوریه که ip تو تغییر دادی بهش
من مخالف خرید قانونی نیستم ولی نه تا وقتی هم بستر فرهنگی هم اقتصادی توش فراهم نباشه(و البته فرو ریختن این دیواری که دور خودمون کشیدیم)

*در ضمن من به نظر همه احترام میزارم اگه بی احترامی احساس شد من پوزش میخام

Sent from My Galaxy

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم عزیزم، درسته شرکتها و اکثر دنیای امروز کشوری بنام ایران رو فراموش کرده و از اضافه کردن اسمش هم به لیست کشورها میترسن! ولی خود Steam با ایران مشکلی نداره! مدت خیلی زیادیه که بازی های زیادی رو با Steam و IP ایران بازی میکنم و هیچوقت هیچ مشکلی نبوده! ضمنا مهم نیست که شرکت سازنده فکر کنه شما بعنوان خریدار از کدوم کشور هستین، مهم اینه که همونطور که شما وقتی به یک سخت افزار نیاز داری میری تو فروشگاه، پولشو میدی و میخری (نه اینکه بری تو فروشگاه و اونو بدزدی) در مورد نرم افزار هم 100% همینطور هست، بستر فرهنگی و اقتصادی هم تو این مملکت فعلی ما در حد یک شوخی تلخ هستش! آخرین نکته! یکی از لذت بخش ترین قسمت های بازی های اصلی که منو ساعتها اضافه پای هر بازی مینشونه Steam Achievement هست، نمیدونم تو نسخه های کرک شده هست یا نه ولی تو استیم قابلیت Trade و خیلی امکانات دیگه داری، واسه شروع صبر کن تا یه مناسبتی مثل جمعه سیاه که تا 80% off میدن و اون موقع بازی ها رو بخر تا نسبت به ریال ایران پول زیادی بهشون نداده باشی!!!

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام دوست عزیز مشکلتون حل شده یا نه !؟
موقع نصب بازی ویندوز دیفندر خاموش بوده یا نه؟!

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A10-70Lِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...