رفتن به مطلب

مشاوره حرفه ای برای خرید سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من احتمال خیلی قوی. تو این ماه انشالا یک پولی قراره دستم برسه

یک سیستمی میخوام بخرم با مشخصات زیر

البته چند تا سوال هم دارم

cpu intel i7 6700k

ram g.skill tridentz 16 gb 3000mhz  ( چون دیدم من که اهل اورکلاک این حرفها نیستم و فرق 3000 با 32000 مثلا 100 200 تومان هستش )

مادربورد رو بین این 3تا موندم. چون دیدم فرقش تعداد پورت هاش هستش. و یک نکته دیگه اینکه من تحقیق کردم تو سایت های خارحی 2تا مادربورد اولی رو مشکل صدا و یک سری مشکل دیگه مینالیدن. نظر شما چیه؟

و با توجه به این سیستم نظر خودم گزینه سوم هستش. فکر نمی کنم پول زیادی لازم باشه بدم اون 2تای دیگه رو بگیرم. ولی این سومی که میخوام بگیرم؟ از نظر پورت m2 experes فلان کافیه؟ من کلا همین ها سر هم قرار بشن. با یک اسپیکر که دارم. با یک مانیتور دی وی آی خور ایسوس  که دارم

Mother board maximus VIII

Mother Board maximus  Renger

Motherboard Z170 Pro gaming  ( نظر خودم این سومی هستش. تو گوگل سرچ کردم این اولی بود. ولی سایت های دیگه گیگا رو معرفی کردن. خودم ایسوس روی 2تا دستگاه دارم و راضیم ) حالا نظر دوستانی که داشتند چیه؟ و با توجه به اینکه من میخوام مثلا فن کولر مایع و یک هارد اس اس دی بزارم روی این دستگاه  و با توجه به مشخصات سیستم خلاصه )

Samsung 850 Evo SSD Drive 250 ( این یکی رو نفهمیدم برای چی ببندیم. میگن ویندوز رو این نصب بشه سریع تر هستش فلان. ولی فکر کنم پول بیخودیه )

DvD Writer Asus 24x DVD RW یا یک چیز دیگه . مهم نیست

Graphic  Inno3d GTX 1080 IChill X4  ( من این مدل بنچمارکش رو دیدم خیلی خوب بود و مثلا با ایسوس یادم نیست چی چی بود نسبتا همتا میرفت. البته مدل ایکس 3 بود . بعد اینکه دیدم نسبت به بقیه مدل ها هم 200 300 500 تومان ارزون تر هستش . چون از نظر اف پی اس تو بازی بیشتر از 2 3 4 5 تا نیستش. و ارزش نداره آدم بیخودی 500 تومان بیشتر پول بده. حالا نظرتون در  مورد خنک کنندگی؟ کیفیت قطعاتش؟ بدنه اش فلان چیه ؟ )

Deepcool Gamer Storm Captain AIO Liquid 360 یا 240 مثلا. خودم نظرم 360 هستش .چون هم من کامپیوترم زیاد کار میکشم. هم بازی. هم رندر. و هم شبا روشن یک موقع. و هم اینکه تو قم هستم و اینجا هوا بالای 50 60 میره (تو اخبار که راستشو نمیگه . خلاصه گفتم خنک شه.

فقط یک چیزی؟ اینجوری که من فهمیدم این مدل های دیپ کول و کورسیر انگار نشتی دارند؟ و یا خطرش هستش؟ درسته؟ نگیریم پس فردا نشت کنه بریزه تو کامپیوتر بزنه بسوزه بیچاره شیم.

Corsair Graphite Series 780 T کیس هم دیدم این خوشگل هستش و تو سایت های خارجی هم معرفی کردنش. مخصوصا هم مدل فول تاور دارم برمیدارم که دیگه مشکل جا این حرفها نباشه

Corsair Power RM1000I  80Plus Gold  این پاور رو هم مخصوصا یک چیز بالا میخوام بردارم که بعدا اگر قطعه ای عوض شد یا اضافه شد دیگه مشکل پاور نباشه. خیالم راحت باشه. و جایره گلد رو هم برده. فکر کنم پاور خوبی هستش.

خوب جمعش هم قیمت گرفتم حدود 7 تا 7.5 میشه

ولی خوب میخوام این رو ببندم دیگه تا 4 5 6 سال راحت باشم.دیگه سیستم فعلیم بازی ها رو روی لا و ریزولیشن پایین هم رووون روون نمیاره. رو مخ هستش

حالا فقط دوستانی که مطالعه اشون بالاست. حسابی اطلاعات کافی ( نه تعصب و یا فن بودن ) دارند متخصص هستن بیان لطف کنند. نظرشون رو در مورد این سیستم  و سوالاتی که کردم بگن. استفاده کنیم

مرسی از همتون

لینک به دیدگاه

اول از همه سلام

خب با توجه به این که گفتید اهل اورکلاک و این حرف ها زیاد نیستید من برد رو z170 pro gaming پیشنهاد میکنم . قابلیت اورکلاک نسبتا خوبی داره و برد کاملی هست . زیاد روی برد هزینه نکنید ارزش نداره

ssd  حتما حتما حتما بگیرید که کار کردن با سیستم رو لذت بخش و روان میکنه و همون مدلی که گفتید یا Samsung 850 pro SSD Drive 256 بگیرید . ( pro  مقداری سرعتش بالاتره و عمر بیشتری داره)

inno3d ichill 1080 x4  بسیار مدل عالی هست و شک نکنید توی خریدش .هم قیمتش بسیار مناسبه و خنک کنندگی عالی داره . در یک کلام فوق العاده

در مورد واتر کولر تا اون جایی که من اطلاع دارم پرفورمنس 360 با 240  زیاد تفاوت نداره و چون شما هم زیاد اورکلاک نمیکنید اثرش ناچیزه . ولی خب 360 یه درصدی بهتره و اگر خیلی روی دما و اینجور بحث ها حساس هستید 360 بگیرید

در مورد نشتی نمیشه گفت کدوم برند نشتی داره کدوم نداره . بسیار احتمالش ناچیزه و به صفر تمایل داره . قبل از نصب واتر کولر رو چک کنید که نشتی نداشه باشه . زیاد چیز مهمی نیست

کیس کاملا یک امر سلیقه ای هست و  780T مدل بسیار جا داریه 

در مورد پاور چون sli نمیکنید ( حداقل حرفی در موردش نزدید ) نیازی به 1000 نمیبینم. +green 750 evo OC  کفایت میکنه و در اینده با قطعات جدید مشکل ندارید. ولی اگر اورکلاک حرفه ای و sli هستید با توجه به این که سری 1000 بیشتر از دو کارت sli امکان پذیر نیست +green 850 evo OC  کافی هست

لینک به دیدگاه

نقل قول

اول از همه سلام

خب با توجه به این که گفتید اهل اورکلاک و این حرف ها زیاد نیستید من برد رو z170 pro gaming پیشنهاد میکنم . قابلیت اورکلاک نسبتا خوبی داره و برد کاملی هست . زیاد روی برد هزینه نکنید ارزش نداره

ssd  حتما حتما حتما بگیرید که کار کردن با سیستم رو لذت بخش و روان میکنه و همون مدلی که گفتید یا Samsung 850 pro SSD Drive 256 بگیرید . ( pro  مقداری سرعتش بالاتره و عمر بیشتری داره)

inno3d ichill 1080 x4  بسیار مدل عالی هست و شک نکنید توی خریدش .هم قیمتش بسیار مناسبه و خنک کنندگی عالی داره . در یک کلام فوق العاده

در مورد واتر کولر تا اون جایی که من اطلاع دارم پرفورمنس 360 با 240  زیاد تفاوت نداره و چون شما هم زیاد اورکلاک نمیکنید اثرش ناچیزه . ولی خب 360 یه درصدی بهتره و اگر خیلی روی دما و اینجور بحث ها حساس هستید 360 بگیرید

در مورد نشتی نمیشه گفت کدوم برند نشتی داره کدوم نداره . بسیار احتمالش ناچیزه و به صفر تمایل داره . قبل از نصب واتر کولر رو چک کنید که نشتی نداشه باشه . زیاد چیز مهمی نیست

کیس کاملا یک امر سلیقه ای هست و  780T مدل بسیار جا داریه 

در مورد پاور چون sli نمیکنید ( حداقل حرفی در موردش نزدید ) نیازی به 1000 نمیبینم. +green 750 evo OC  کفایت میکنه و در اینده با قطعات جدید مشکل ندارید. ولی اگر اورکلاک حرفه ای و sli هستید با توجه به این که سری 1000 بیشتر از دو کارت sli امکان پذیر نیست +green 850 evo OC  کافی هست

اول از شما و بقیه دوستانی که کمک می کنند و تاپیک ها رو میبینند تشکر کنم

دوم بهت پیشنهاد میکنم حتما از شهرتون ( نه اینترنت یا دوستت ) سخنرانی های دکتر شاهین فرهنگ رو در مورد

ازدواج موفق خانواده موفق و انسان موفق ببینی که زندگیت رو 1800000000000 درجه بهتر و تغییر میده. به خواهرت داداشت خواستی بدی نصف پولش رو میگیری

بعد اینکه نه اس ال آی که پولم کجا بود و نیازی به این حرفها نمیبینم. و نخواهم کرد.

1. در مورد اینوو تری دی بنچمارک دیدم. گرافیک خوبیه. فقط چینی هستش انگار. مشکلی نداره؟ کیفیتش اینا خوبه ؟ آدم میترسه از این جنسا چینی

البته خیلی خیلی قدیم یعنی 10 15 سال پیش فکر کنم یک اینو تری دی داشتم و مشکلی نداشت.ولی چینی آدم میترسه.

راستی مانیتور من گفتم. ریزولیشن 1444 900 هستش و دی وی آی میخوره فقط.

این سیستم که با مانیتور من مشکلی نداره؟ ایسوس هستش. خیلی مانیتور خوبیه.

2. بعد حالا اومدیم؟ مثلا خواستیم اورکلاک کنیم؟ انگار این مادربورد های جدید و یا این سی پی یو؟ خودش یک حالت Xmp داره که خودکار اورکلاک میکنه درسته؟

این مادربورده هم داره؟ نگاه نکردم دقیق. بعد اورکلاک می کنه؟ خودش ببینه داغ بشه خودکار میاره پایین باز؟  کلا این xmp خوب چیزیه فعالش کنم؟

یک چیزی دیگه هم یادم اومده بود بپرسم. الان یادم نیست :-؟ این مشل صدا تو اون 2تا مادربورد رو نگفتی؟ البته احتمالا همین رو بگیرم. خیلی فکر نمی کنم به غیر از چندتا پورت اضافه فرقی بکنه درسته؟

3.اون کولر نشتی فلان. من تو شاپ همین سایت خوندم مدل گرین نوشته بود که تضمین انگار نشتی نکنه. فقط برای گرین دیدم.

بعد من که نصب نمی کنم. اگر شد از همین لیون کامپیوتر شاید خریدم. شایدم شهر خودمون خریدم اگر یک اسمبل کن حرفه ای ببینم.

چون قطعات رو آمار گرفتم انگار 10 20 تومان کمتر میشه بست تو شهر خودمون. قم

یعنی یارو که درست قیمت نداد. گفت تو چقدر داری من گفتم اینقدر. یکی دوتاش روگفت حالا 10 15 تومان کمتر.

خلاصه گلوگاه چیزی؟ نشتی چیزی؟ مشکلی ؟ گارانتی ای ؟ مشکلی چیزی نداره این قطعات؟ میشه با خیال راحت بستش.

بعد از نظر خنکی این حرفها چه جوریه؟ من داداشم یک دستگاه داره اربیت سی پی یو آی سون 2400کا لامصب یک ریز این کیسش داغ می کنه صدا میکنه

یعنی سی پی یوش فن میخواد؟ یا کیسش فن میخواد؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، alipower گفته است :

اول از شما و بقیه دوستانی که کمک می کنند و تاپیک ها رو میبینند تشکر کنم

دوم بهت پیشنهاد میکنم حتما از شهرتون ( نه اینترنت یا دوستت ) سخنرانی های دکتر شاهین فرهنگ رو در مورد

ازدواج موفق خانواده موفق و انسان موفق ببینی که زندگیت رو 1800000000000 درجه بهتر و تغییر میده. به خواهرت داداشت خواستی بدی نصف پولش رو میگیری

بعد اینکه نه اس ال آی که پولم کجا بود و نیازی به این حرفها نمیبینم. و نخواهم کرد.

1. در مورد اینوو تری دی بنچمارک دیدم. گرافیک خوبیه. فقط چینی هستش انگار. مشکلی نداره؟ کیفیتش اینا خوبه ؟ آدم میترسه از این جنسا چینی

البته خیلی خیلی قدیم یعنی 10 15 سال پیش فکر کنم یک اینو تری دی داشتم و مشکلی نداشت.ولی چینی آدم میترسه.

راستی مانیتور من گفتم. ریزولیشن 1444 900 هستش و دی وی آی میخوره فقط.

این سیستم که با مانیتور من مشکلی نداره؟ ایسوس هستش. خیلی مانیتور خوبیه.

2. بعد حالا اومدیم؟ مثلا خواستیم اورکلاک کنیم؟ انگار این مادربورد های جدید و یا این سی پی یو؟ خودش یک حالت Xmp داره که خودکار اورکلاک میکنه درسته؟

این مادربورده هم داره؟ نگاه نکردم دقیق. بعد اورکلاک می کنه؟ خودش ببینه داغ بشه خودکار میاره پایین باز؟  کلا این xmp خوب چیزیه فعالش کنم؟

یک چیزی دیگه هم یادم اومده بود بپرسم. الان یادم نیست :-؟ این مشل صدا تو اون 2تا مادربورد رو نگفتی؟ البته احتمالا همین رو بگیرم. خیلی فکر نمی کنم به غیر از چندتا پورت اضافه فرقی بکنه درسته؟

3.اون کولر نشتی فلان. من تو شاپ همین سایت خوندم مدل گرین نوشته بود که تضمین انگار نشتی نکنه. فقط برای گرین دیدم.

بعد من که نصب نمی کنم. اگر شد از همین لیون کامپیوتر شاید خریدم. شایدم شهر خودمون خریدم اگر یک اسمبل کن حرفه ای ببینم.

چون قطعات رو آمار گرفتم انگار 10 20 تومان کمتر میشه بست تو شهر خودمون. قم

یعنی یارو که درست قیمت نداد. گفت تو چقدر داری من گفتم اینقدر. یکی دوتاش روگفت حالا 10 15 تومان کمتر.

خلاصه گلوگاه چیزی؟ نشتی چیزی؟ مشکلی ؟ گارانتی ای ؟ مشکلی چیزی نداره این قطعات؟ میشه با خیال راحت بستش.

بعد از نظر خنکی این حرفها چه جوریه؟ من داداشم یک دستگاه داره اربیت سی پی یو آی سون 2400کا لامصب یک ریز این کیسش داغ می کنه صدا میکنه

یعنی سی پی یوش فن میخواد؟ یا کیسش فن میخواد؟

اینو تری دی بدون مشکل هست و عالی والسلام

مانیتورتون رو چک بکنید چه جور دی وی ای میخوره . دو جور دی وی ای داریم . DVI-I  و DVI - D . گرافیک های سری 1000 فقط سیگنال دیجیتال خروجی میدند که شامل hdmi DP DVI-D میشه . مدل دقیق مانیتور رو ذکر کنید

با این مادر برد هم cpu قابل اورکلاک هست هم رم . xmp مربوط به رم هست که اورکلاک رم تاثیر انچنانی روی پرفورمنس نداره و باید از داخل بایوس فعال کنید.

در مورد مشکل صدای اون برد ها چیز به خصوصی نشنیدم

اگر لیون براتون اسمبل کنه خیالتون کامل راحت باشه که نشتی و از این جور حرفا نداره و 30 روز مهلت تست برای سیستم قرار داند . ( جدا از گارانتی قطعات)

لینک به دیدگاه

مانیتور نوشته ایسوس مدل

128t 19 inch  ولی دی وی آی اش چی هست ننوشته

بعد یک چیزی

این گرافیک بهتره؟ یا ایننو تریدی؟ بالاخره این معتبر تر هستش مارکش

MSI GTX 1080 Gaming X Twin Frozr VI OC 8GB GDDR5X

ولی نکته ای که هست. این رو لیون کامپیوتر میفروشه. ولی تو نت میزنی. مدل VI نداریم اصلا. III هستش. لیون از خودش درآورده

بعد این یک خوبی که داره یک برنامه داره مثل اینکه میشه رو 3 حالت سایلنت بازی و اورکلاک گزاشت و امکانات اینطوری

حالا چه جوریه به نظرت :-؟

من تا بفهمم مانیتورم چی به چیه

لینک به دیدگاه

این مانتیور منه

https://www.asus.com/us/Commercial-Monitors/VE198T/

بعد نوشته دی وی آی

Dual Inputs of D-sub and DVI with HDCP Supported.

برای من نمیدونم این منظورش چیه. یک دی وی آی داره./ یک وی جی ای

به این مانتور میخوره این گرافیک 1080؟

راستی داداشم هم احتمالا همین سیستم رو ببنده. البته خیلی روی این اینو تری که چینی هستش گیره. میگه ایسوس ببندیم . میگم بابا بیخودی گرون تره. 400 500 تومان.

اونم پشت مانیتورش رو دیدم.مانیتور سامسونگ هستش. مونتاژ داخلم هست چون تو سایت های خارجی مدلش رو نمیاره.

بعد پشتش نوشته DVI IN

به مانیتور داداشم چی میخوره ؟

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، alipower گفته است :

مانیتور نوشته ایسوس مدل

128t 19 inch  ولی دی وی آی اش چی هست ننوشته

بعد یک چیزی

این گرافیک بهتره؟ یا ایننو تریدی؟ بالاخره این معتبر تر هستش مارکش

MSI GTX 1080 Gaming X Twin Frozr VI OC 8GB GDDR5X

ولی نکته ای که هست. این رو لیون کامپیوتر میفروشه. ولی تو نت میزنی. مدل VI نداریم اصلا. III هستش. لیون از خودش درآورده

بعد این یک خوبی که داره یک برنامه داره مثل اینکه میشه رو 3 حالت سایلنت بازی و اورکلاک گزاشت و امکانات اینطوری

حالا چه جوریه به نظرت :-؟

من تا بفهمم مانیتورم چی به چیه

مانیتورتون طبق اون لینکی که دادید DVI-D  میخوره و هماهنگی کامل با 1080 داره . مشکلی نداره

بین ام اس ای و اینو تری دی با نوجه به بازخورد هایی که دوستان توی این فروم و جاهای دیگه نوشتند اگه من بودم اینو تری دی میخریدم به خاطر فرکانس بالاتر و 2 عدد فن بیشتر . با این حال اگر به msi بیشتر اعتماد دارید اون هم مارک معتبری هست 

این چه  حرفیه ؟ لیون از معتبر ترین فروشگاه های انلاین هست بعد بیاد از خودش مدل گرافیک بزنه ؟؟؟ مدل VI  در حقیقت نسل 6 کولر twin frozen هست که از با سابقه ترین کولر هاست . اون III رو کجا دیدید ؟ لینک میدید؟

اینم لینک سایت رسمی msi برای VI 

https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1080-GAMING-X-8G.html#hero-overview

اگر دقت کنید زیر عبارت gaming X  نوشته شده twin frozen VI

اون برنامه ای که میفرمایید msi after burner هست که روی همه ی مدل های گرافیک کار میکنه حتی غیر msi  

در 55 دقیقه قبل، alipower گفته است :

این مانتیور منه

https://www.asus.com/us/Commercial-Monitors/VE198T/

بعد نوشته دی وی آی

Dual Inputs of D-sub and DVI with HDCP Supported.

برای من نمیدونم این منظورش چیه. یک دی وی آی داره./ یک وی جی ای

به این مانتور میخوره این گرافیک 1080؟

راستی داداشم هم احتمالا همین سیستم رو ببنده. البته خیلی روی این اینو تری که چینی هستش گیره. میگه ایسوس ببندیم . میگم بابا بیخودی گرون تره. 400 500 تومان.

اونم پشت مانیتورش رو دیدم.مانیتور سامسونگ هستش. مونتاژ داخلم هست چون تو سایت های خارجی مدلش رو نمیاره.

بعد پشتش نوشته DVI IN

به مانیتور داداشم چی میخوره ؟

در مورد مانیتور که بالاتر توضیح دادم به مانیتور شما میخوره . ایسوس قیمتش بسیار غیر منطقی هست و به هیچ وجه خریدش رو توصیه نمیکنم . همین اینو تری دی با قیمت کم تر از ایسوس بهتر ظاهر شد.

در مورد مانیتور برادرتون اگر DVI-D  داره میخوره . درگاه پشت مانیتورش باید مثل این عکس باشه(مدل مانیتور شما از این نوع هست و مشکلی نداره برای اتصال)⬇

DVI-D-Dual-link.png

اما اگر مثل این عکس باشه امکان استفاده از سری 1000 رو ندارید⬇

DVI-I-Dual-Link.png

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

مرسی رفیق از اطلاعات خیلی مفیدت و کمکت

تو گوگل میزنی میگه منظورت 3 هستش؟ ولی تو خود ام اس آی پیداش کردم. درست میگی

2. بعد تو ام اس آی اسم برنامه رو نوشته

نرم افزار Gaming APP

+ استفاده از پروفایلهای از پیش تعیین شده برای بهینه سازی عملکرد قطعات سخت افزاری

+ ارائه تکنولوژی EyeRest برای افزایش کیفیت تصاویر

+ امکان شخصی سازی کامل سیستم نورپردازی بر اساس نیاز و علایق شخصی

حالت OC: ارائه حداکثر کارایی با افزایش فرکانسهای پردازشی و بهبود عملکرد فنهای خنک کننده

حالت Gaming: تعادل کامل میان کارایی کلی، مصرف انرژی و تولید نویز صوتی

حالت Silent: دستیابی به حداقل نویز صوتی تولید شده همراه با مصرف انرژی بهینه

حالا این برنامه هم جالبه نوشته

فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت OC پایه/بوست : 1847/1708 مگاهرتز

فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت Gaming پایه/بوست : 1822/1683 مگاهرتز

فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت Silent پایه/بوست : 1733/1607 مگاهرتز

3. یعنی خودش بزاری روی حالت اوئرکلاک؟ این اورکلاک حساب نمیشه ولی 1708 مگا هرتز هستسش. بعد بوست کنی اورکلاک کنی میشه 1847 درسته

یا اینکه اگر با این برنامه روی حالت اورگلاک پایه بزاری؟ این اورکلاک حساب میشه؟

4. بعد کلا روی این حالت باشه؟ حالا چه این گرافیک. چه اون یکی اگر شما مطمئن هستی همین برنامه رو داره. داغ نمیشه بهش فشار بیاد؟

5.اون برنامه افتر بورن یکمی با این فرق داشت کاراش. ام اس آی هم اینو داره. هم افتر بورن رو داره :-؟

6. کلا از نظر کیفیت فکر کنم این بهتر باشه از ایننو تری دی نه ؟ ولی 50 تومان هم ارزون تره جالبه

نظرت چیه؟

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alipower گفته است :

مرسی رفیق از اطلاعات خیلی مفیدت و کمکت

تو گوگل میزنی میگه منظورت 3 هستش؟ ولی تو خود ام اس آی پیداش کردم. درست میگی

2. بعد تو ام اس آی اسم برنامه رو نوشته

نرم افزار Gaming APP

+ استفاده از پروفایلهای از پیش تعیین شده برای بهینه سازی عملکرد قطعات سخت افزاری

+ ارائه تکنولوژی EyeRest برای افزایش کیفیت تصاویر

+ امکان شخصی سازی کامل سیستم نورپردازی بر اساس نیاز و علایق شخصی

حالت OC: ارائه حداکثر کارایی با افزایش فرکانسهای پردازشی و بهبود عملکرد فنهای خنک کننده

حالت Gaming: تعادل کامل میان کارایی کلی، مصرف انرژی و تولید نویز صوتی

حالت Silent: دستیابی به حداقل نویز صوتی تولید شده همراه با مصرف انرژی بهینه

حالا این برنامه هم جالبه نوشته

فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت OC پایه/بوست : 1847/1708 مگاهرتز

فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت Gaming پایه/بوست : 1822/1683 مگاهرتز

فرکانس پردازنده گرافیکی در حالت Silent پایه/بوست : 1733/1607 مگاهرتز

3. یعنی خودش بزاری روی حالت اوئرکلاک؟ این اورکلاک حساب نمیشه ولی 1708 مگا هرتز هستسش. بعد بوست کنی اورکلاک کنی میشه 1847 درسته

یا اینکه اگر با این برنامه روی حالت اورگلاک پایه بزاری؟ این اورکلاک حساب میشه؟

4. بعد کلا روی این حالت باشه؟ حالا چه این گرافیک. چه اون یکی اگر شما مطمئن هستی همین برنامه رو داره. داغ نمیشه بهش فشار بیاد؟

5.اون برنامه افتر بورن یکمی با این فرق داشت کاراش. ام اس آی هم اینو داره. هم افتر بورن رو داره :-؟

6. کلا از نظر کیفیت فکر کنم این بهتر باشه از ایننو تری دی نه ؟ ولی 50 تومان هم ارزون تره جالبه

نظرت چیه؟

با دقت این متنو بخونید

چندین و چند سال هست که شرکت ها ی سازنده cpu  و gpu فرکانس کاری رو دقیق تعیین نمیکنند و به هسته گرافیک یا cpu دیکته نمیکنند که همیشه روی یک فرکانسکاملا معین ( برای مثال 1500) کار بکنند . به جای این کار یک محدوده کاری رو تعیین میکنند . ( برای مثال 1200 تا 1700 ) در مواقعی که پردازنده تشخیص بده که قدرت بیشتری لازم هست فرکانس رو بالا میبره تا به سقف تعیین شده برسه و دیگه بالاتر از اون نمیره. به همین دلیل 2 عدد فرکانس نوشته میشه . اولی مینیموم فرکانس و دومی ماکسیموم فرکانس هست.ای عمل بوست فرکانس کاملا توسط کارت انجام میشه 

اینطور که من فهمیدم بیشتر تمایل به msi دارید . همون msi  هم مارک سیار خوبی هست . کلا زیاد روی مارک و برند و مدل و فرکانس توجه نکنید وفقط مدل هسته ( مثلا 1060 یا 1070 یا 1080 ) رو ببینید

لینک به دیدگاه

نقل قول

با دقت این متنو بخونید

چندین و چند سال هست که شرکت ها ی سازنده cpu  و gpu فرکانس کاری رو دقیق تعیین نمیکنند و به هسته گرافیک یا cpu دیکته نمیکنند که همیشه روی یک فرکانسکاملا معین ( برای مثال 1500) کار بکنند . به جای این کار یک محدوده کاری رو تعیین میکنند . ( برای مثال 1200 تا 1700 ) در مواقعی که پردازنده تشخیص بده که قدرت بیشتری لازم هست فرکانس رو بالا میبره تا به سقف تعیین شده برسه و دیگه بالاتر از اون نمیره. به همین دلیل 2 عدد فرکانس نوشته میشه . اولی مینیموم فرکانس و دومی ماکسیموم فرکانس هست.ای عمل بوست فرکانس کاملا توسط کارت انجام میشه 

اینطور که من فهمیدم بیشتر تمایل به msi دارید . همون msi  هم مارک سیار خوبی هست . کلا زیاد روی مارک و برند و مدل و فرکانس توجه نکنید وفقط مدل هسته ( مثلا 1060 یا 1070 یا 1080 ) رو ببینید

نه من خودمم اول اینوو تری دی مخواستم بگیرم

بعد این داداشم گیر داده که این چینیه. میگه الکی پول حروم کنیم یک مدل ایسوس بگیریم که 400 500 تومان گرون تر از این 2تا هستش

خوب پس اگر خود گرافیک قرارباشه این استفاده رو بکنه؟ پس این برنامه که روی 3 حالت قراره   بزاره به چه دردی میخوره؟ خوب خودش میاره بالا دیگه چه کاریه؟

آخه این ام اس آی تایوانی هستش

ایننو تریدی چینی

:-؟ ایسوس هم تایوانیه

یکجورایی فکر می کنم ام اس آی بهتر باشه

فقط این ام اس آی؟ از نظر خنکی و کیفیت قطعات فلان این حرفها نسبت به ایننو تریدی چه جوریه؟

البته از نظر قطعه که ام اس آی باید بهتره باشه

ولی از نظر خنکی میگم ؟

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، alipower گفته است :

نه من خودمم اول اینوو تری دی مخواستم بگیرم

بعد این داداشم گیر داده که این چینیه. میگه الکی پول حروم کنیم یک مدل ایسوس بگیریم که 400 500 تومان گرون تر از این 2تا هستش

خوب پس اگر خود گرافیک قرارباشه این استفاده رو بکنه؟ پس این برنامه که روی 3 حالت قراره   بزاره به چه دردی میخوره؟ خوب خودش میاره بالا دیگه چه کاریه؟

آخه این ام اس آی تایوانی هستش

ایننو تریدی چینی

:-؟ ایسوس هم تایوانیه

یکجورایی فکر می کنم ام اس آی بهتر باشه

فقط این ام اس آی؟ از نظر خنکی و کیفیت قطعات فلان این حرفها نسبت به ایننو تریدی چه جوریه؟

البته از نظر قطعه که ام اس آی باید بهتره باشه

ولی از نظر خنکی میگم ؟

سه حالت گیمینگ او سی و سایلنت وجود داره که زیاد فرقی نداره روی کدوم بذارید نهایتش  فرکانس 50 مگاهرتز تغییر میکنه که به چشم نمیاد . ام اس ای و اینو تری دی هر دو بهترین اند . فرقی نداره کدومو انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

مرسی رفیق. خیلی لطف کردی

خدا خیرت بده. یک کامپیوتر توپ هم نصیبت کنه انشالا

لینک به دیدگاه

نقل قول

آقا راستی؟

یادم نیست کدوم از اون 3تا مادربورد که گفتم بود

تو سایت newegg داشتم میخوندم

یک سری مشکل نصب ویندوز 7 روی این مادربورد ها داشتن

ن ویندوز 10 بدم میاد. 8 هم همینطور.

پس احتمال 100% همون ویندوز 7 میریزم. مشکلی نداره این مادربورد z 170 gaming ?

اینجور که من فهمیدم این مدل های 1080 همشون واقعیت مجازی هم دارند انگار

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

سلام - به نظرم توی خرید 1070 - یا 1080 صبر کنین  تا الان هرکی خریده فرداش گذاشته برای فروش ! الکی نیست ملت یه چی میدونن دگ.تا الانم  2 تا مشکل گفته شده  - احتمالا بازم هست مثل 970 که گفتن 4 گیگ نیستش 3.5 گیگ هستش . و بعدش هم فهمیدیم که با dx12 مشکل داره و ....

SSD 120 کافیه .

Motherboard Z170 Pro gaming  هم عالیه 

DvD Writer Asus 24x DVD RW  این اصلا نگیر - اشغالی بیش نیست - پایونیر گلد بگیر 

لینک به دیدگاه

نقل قول

سلام - به نظرم توی خرید 1070 - یا 1080 صبر کنین  تا الان هرکی خریده فرداش گذاشته برای فروش ! الکی نیست ملت یه چی میدونن دگ.تا الانم  2 تا مشکل گفته شده  - احتمالا بازم هست مثل 970 که گفتن 4 گیگ نیستش 3.5 گیگ هستش . و بعدش هم فهمیدیم که با dx12 مشکل داره و ....

SSD 120 کافیه .

Motherboard Z170 Pro gaming  هم عالیه 

DvD Writer Asus 24x DVD RW  این اصلا نگیر - اشغالی بیش نیست - پایونیر گلد بگیر 

مرسی رفیق

آره رایتر رو یک چیزه دیگه میگیرم

ولی چرا میگی 1080 نگیرم؟ چرا دارن میفروشن ؟ چشه مگه؟ والا تو سایت های خارجی که همه دارند راضی اند

حاجی من حرفت رو تحقیق کردم

دیدم این مشکلات که میگی برای مدل فاندرز هستش. و در اصل برای همون شرکت اصلیش اینگار. یعنی خود انویدیا

و همینطور مدل های فاندرز شرکت های دیگه هم ممکنه اینجور بشن.

من الان مدل ایکس گیمینگ ام اس آی رو میخوندم کامنت ملت رو

فقط میشه گفت همه از قیمتش مینالن که گرونه

به اینکه میگن عالیه

ولی اینجور هم که فهمیدم فن هاش روی حالت پیشفرض خوب خنک نمی کنه. باید دستی مقدارش رو زیادتر کرد که خنک شه :-؟ با همون برنامه چیزی منظورم هستش

البته یک سری از مشکل صدای فن هستش که بهش میگن coil fan همچین چیزی منالن

یک سری هم میگن ساکته. :-؟

ویرایش شده توسط alipower
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، alipower گفته است :

مرسی رفیق

آره رایتر رو یک چیزه دیگه میگیرم

ولی چرا میگی 1080 نگیرم؟ چرا دارن میفروشن ؟ چشه مگه؟ والا تو سایت های خارجی که همه دارند راضی اند

حاجی من حرفت رو تحقیق کردم

دیدم این مشکلات که میگی برای مدل فاندرز هستش. و در اصل برای همون شرکت اصلیش اینگار. یعنی خود انویدیا

و همینطور مدل های فاندرز شرکت های دیگه هم ممکنه اینجور بشن.

من الان مدل ایکس گیمینگ ام اس آی رو میخوندم کامنت ملت رو

فقط میشه گفت همه از قیمتش مینالن که گرونه

به اینکه میگن عالیه

ولی اینجور هم که فهمیدم فن هاش روی حالت پیشفرض خوب خنک نمی کنه. باید دستی مقدارش رو زیادتر کرد که خنک شه :-؟ با همون برنامه چیزی منظورم هستش

البته یک سری از مشکل صدای فن هستش که بهش میگن coil fan همچین چیزی منالن

یک سری هم میگن ساکته. :-؟

به این حرف ها گوش نکنید که هر کی خریده  پس داده . خیلی هم خوبه 1080 . فقط قیمتش مقداری بالاست که به مرور زمان درست میشه . در حالت پیش فرض مشکلی در خنک کنندگی نداره و دمای خیلی خوبی داره. دمای کارت بین 70 تا 80 کاملا نرمال هست و ام اس ای دماش پایین تر از این حرف ها هست . اون coil whine هست که بیشتر در گیگابایت دیده شده و در ام اس ای اینجور مشکلاتو من نشنیدم . چیز زیاد مهمی نیست و بستگی به شانستون داره . خرابی هم محسوب نمیشه فقط یه مقداری نویز اضافه  میشه که مهم نیست

لینک به دیدگاه

نقل قول

به این حرف ها گوش نکنید که هر کی خریده  پس داده . خیلی هم خوبه 1080 . فقط قیمتش مقداری بالاست که به مرور زمان درست میشه . در حالت پیش فرض مشکلی در خنک کنندگی نداره و دمای خیلی خوبی داره. دمای کارت بین 70 تا 80 کاملا نرمال هست و ام اس ای دماش پایین تر از این حرف ها هست . اون coil whine هست که بیشتر در گیگابایت دیده شده و در ام اس ای اینجور مشکلاتو من نشنیدم . چیز زیاد مهمی نیست و بستگی به شانستون داره . خرابی هم محسوب نمیشه فقط یه مقداری نویز اضافه  میشه که مهم نیس

بازم مرسی رفیق از راهنمایی هات

خیلی لطف کردی

انشالا به خواسته هات برسی

فعلا منتظر پولش هستم. اگر این ماه جور بشه انشالا برم تو کار خرید. البته خیلی دوست داشتم همه قطعات رو از اینجا بخرم. ولی همه رو ندارند :-؟ اسمبل اینها خیلی خوبه

حالا ببینیم چی میشه

مرسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...