رفتن به مطلب

خرید گرافیک gtx 1080 برای این سیستم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

این مشخصات دستگاه داداش من هستش

میشه اونایی که خیلی متخصص هستند لطف کنند نظر بدند.

ببینید سیستم با این مشخصات گرافیک gtx 1080 احتمالا مارک ایسوس روش بزاریم؟ گلوگاه نمیشه؟ اصلا با این مادربورد میخوره؟ با این مشخصات دستگاه؟ چقدر باید باشه حداقل پاور با این دستگاه؟

بعد رمش رو هم میخوام بکنیم 16 گیگ

یک نکته : اولا چه جوری میشه فهمید پاور این دستگاهش چقدره؟ با برنامه منظورمه؟ هر چی برنامه نصب کردیم ندیدم.

نکته دوم: بعد مانیتور هم میخواد 4کا بگیره. به این دستگاه؟ مخصوصا این مادربوردش میخوره؟

Asus 4K - UHD LED Wide Screen Monitor PB287Q 28Inch

نکته سوم: کیس ایشون اربیت هستش. و یک ریز صدا می کنه که داغ شده و این هم یک چرخی جلوی کیس هستش الکی میچرخونه مثلا سرعت فن بره بالا صداش بخوابه. دوباره صدا می کنه چند دقیقه بعد . البته بیشتر تو تابستون که هوا گرمه اینطوری میشه. ما تو قم هستیم و هوا گرمه. 50 60 درجه میشه گاهی

این هم مشخصات دستگاه

مرسی از همتون

CPU
  Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz  44 °C
  Sandy Bridge 32nm Technology
RAM
  8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
Motherboard
  ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V (LGA1155)  41 °C
Graphics
  S22B300 (1600x900@60Hz)
  1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (ASUStek Computer Inc)  47 °C
Storage
  931GB Western Digital WDC WD10EARS-00Y5B1 ATA Device (SATA)  39 °C
Optical Drives
  PIONEER DVD-RW DVR-221L ATA Device
Audio
  Realtek High Definition Audio

لینک به دیدگاه

cpu بهتره اورکلاک بشه.
رم هم حتما با فرکانس حداقل 2200 بگیرید. فرکانس 1300 فعلی خیلی پایینه و گلوگاهه.
هاردتون هم ایده ال نیست. بهتره یه ssd بگیرید برای لود تکسچرهای 4k.

4k هم به نظرم پول هدر دادنه واسه مونیتور 28 اینچی. 2k کافیه برای این سایز.

لینک به دیدگاه

خوب حالا اگر مانیتور رو بیخیال شیم؟

و اورکلاک نکنیم؟

این گرافیک گلوگاه میشه برای این کامپیوتر؟

لینک به دیدگاه

نمیشه گفت گلوگاه اما با cpu قوی تر و بروز تر کمی فریمتون بیشتر میشه .

پیشنهاد می کنم اگر 4k بازی نمی کنید به خرید یه 1070 بسنده کنید و باقی پول رو یا صرفه جویی کنید یا برای قطعات دیگه هزینه کنید .

برای رم ddr3 باس 1600 کافیه و از 1866 بیشتر عملا ارزش خرید نداره .

اگر بتونید به سوکت جدید ( 1151 ) برید بهتره و سیستم بهتر و رون تری خواهید داشت . ssd تاثیر جدی در گیم نداره اما وجودش در سیستم های 2 تومن به بالا عملا ضروری محسوب میشه .

ساپورت مانیتور هیچ ربطی به مادبرد نداره و شما میتونید به راحتی از مانیتور مورد نظرتون استفاده کنید .

در مورد پاور

در کیس رو باز کنید و مشخصات پاور رو بخونید . اگر از عمر پاور مدت زمان زیادی میگذره بهتره عوضش کنید . برای تست پاور میتونید از نرم افزارهای تست پایداری استفاد کنید .

پاور قلب سیستمه در پرفورمنس نقش کمی داره اما در پایداری و سلامت سیستم نقش اساسی بازی می کنه هر اشکالی در پاور میتونه به معنای نابودی کل سیستم باشه گرافیک و هارد از اولین قربانی های یک پاور معیوب هستند . حتما از توان کافی پاور و سلامتش قبل از ارتقاء گرافیک اطمینان حاصل کنید .

با توجه به مشکلات گرافیک های evga فعلا از خرید گرافیک های 1070 و 1080 این کمپانی خودداری کنید .

باز هم تاکید می کنم قبل از خرید 1080 یه نگاه به بنچمارک های 1070 و حتی 1060 و 480 بندازید . این که 1080 الان قوی ترین گرافیک گیمینگ هست ( تایتان ها رو کلا بزارید کنار + کارتهای 2 هسته ای ) دلیل نمیشه که کارت مورد نیاز شما باشه .

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

نمیشه گفت گلوگاه اما با cpu قوی تر و بروز تر کمی فریمتون بیشتر میشه .

پیشنهاد می کنم اگر 4k بازی نمی کنید به خرید یه 1070 بسنده کنید و باقی پول رو یا صرفه جویی کنید یا برای قطعات دیگه هزینه کنید .

برای رم ddr3 باس 1600 کافیه و از 1866 بیشتر عملا ارزش خرید نداره .

اگر بتونید به سوکت جدید ( 1151 ) برید بهتره و سیستم بهتر و رون تری خواهید داشت . ssd تاثیر جدی در گیم نداره اما وجودش در سیستم های 2 تومن به بالا عملا ضروری محسوب میشه .

ساپورت مانیتور هیچ ربطی به مادبرد نداره و شما میتونید به راحتی از مانیتور مورد نظرتون استفاده کنید .

اطلاعاتتون در مورد رم و cpu بروز نیست. هم اورکلاک تاثیر زیادی داره هم رم با فرکانس بالا.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-is-it-finally-time-to-upgrade-your-core-i5-2500k

lsa8q966byvhmlk58n72.png

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Core_i6 گفته است :

اطلاعاتتون در مورد رم و cpu بروز نیست. هم اورکلاک تاثیر زیادی داره هم رم با فرکانس بالا.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-is-it-finally-time-to-upgrade-your-core-i5-2500k

lsa8q966byvhmlk58n72.png

من اصلا از اور کردن حرفی نزدم .

فقط گفتم  با cpu جدید تر فریم بهتری میگیرن که کاملا صحیحه .

ایشون یه i7 دارن و اگر بخوان بفروشن با پولش میتونن نهایتا یه i5 به روز بخرن که در فریم نهایی تفاوت جدی ایجاد نمی کنه ( گرچه شاید بهتر باشه که قید این سوکت رو بزنن و به 1151 مهاجرت کنن )

اما در مورد فرکانس رم

من باز هم نگفتم تاثیر نداره . ( در بعضی مواقع در حد صفره در بعضی مواقع تا حدود 20 درصد تاثیر داره )

گفتم ارزش خرید نداره که این دو با هم متفاوته .

خرید مموری با فرکانس بالا در نسل گذشته چندان کار درستی نیست .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

مرسی از هر دو دوست عزیز بابت راهنمایییاتون

خیلی مفید بود

خیلی خیلی ممنون

برای تشکر متن پایین رو بخونید حتما:

اول از شما و بقیه دوستانی که کمک می کنند و تاپیک ها رو میبینند تشکر کنم

دوم بهت پیشنهاد میکنم حتما از شهرتون ( نه اینترنت یا دوستت ) سخنرانی های دکتر شاهین فرهنگ رو در مورد

ازدواج موفق خانواده موفق و انسان موفق ببینی که زندگیت رو 1800000000000 درجه بهتر و تغییر میده. به خواهرت داداشت خواستی بدی نصف پولش رو میگیری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...