رفتن به مطلب

فروش 9 عدد رم آکبند corsair, patriot و kingston

indianboy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 15 ساعت قبل، eddy گفته است :

ميدونم بالاخره چندتا مزايده رو باختى حسابى اعصابت خورده دركت ميكنم اميدوارم زودتر يكيشو برنده بشى اميدتو از دست نده

دوست عزيز شما يه قيمت پايه و فورى تعيين ميكردى بد نبود به هر حال مبارك خريدار و فروشنده سلامت و موفق باشى

در اين مواقع بايد آنلاين باشى وگرنه مزايده دوست و آشنا نميشناسه قوانين قوانينه

چون یه مقدار ممکنه سوء تفاهم بوجود اومده باشه من یه مقدار شفاف سازی میکنم

ببینید دوستان قیمت پایه 720 و گام افزایشی 5 هزار تومان و زمان اتمام مزایده 6 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد بود

وقتی هم که دوستمون آقاحمید پیشنهاد دادن 6 ساعت بعد بلافاصله باهاشون تماس برقرار شد و معامله کامل شد

فردای اون روز وقتی که پیام های خصوصی رو چک کردم چندین پیشنهاد بالاتر توی پیام خصوصی برام فرستاده شده بود. بنده هم به دلیل نیاز مالی که داشتم به دوستمون آقاحمید پیام دادم و ازشون خواستم که اجازه بدن یه مقدار تاپیک با تغییراتی ادامه پیدا کنه. که ایشون ابتدا اجازه دادند و من بلافاصله قیمت ها رو پاک کردم و قرار بود تاپیک به شکل دیگه ای به صورت فروش 4 تا 4تای رم ها ادامه پیدا کنه. اما بعدش دوستمون تماس گرفتن و گفتن که به دلایلی نیاز فوری به رم ها دارند و من هم باهاشون قرار گذاشتم و رم ها رو براشون بردم.

بعد از اون اتفاق هم به دلیل مشغله حواسم نبود که قیمت ها رو برداشتم و ممکنه سوء تفاهم بشه. لذا نشد که قیمت ها رو دوباره اضافه کنم. کل قضیه همین بود!

حالا اگر مدیران دسترسی دارند و نسخه ای از زمان دیروز یا پریروز تاپیک در اختیار دارند بزارند تا معلوم بشه که قیمت پایه و گام و زمان دقیقا همین که گفتم بوده.

اینها رو بخاطر این گفتم که  بیشترین شفافیت وجود داشته باشه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...