رفتن به مطلب

نصب لینوکس در کنار ویندوز

oldwebmaster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من می خوام در کنار ویندوز 10 لینوکس هم نصب کنم میشه؟

چه نسخه ایی از لینوکس خوبه؟

پ.ن:من تا حالا با لینوکس کار نکردم

درایورها رو از چه سایتی می تونم بگیرم؟

میشه یک راهنمایی جامع کنید؟تو گوگل هم سرچ کردم ولی گیج شدم اونایی که لینوکس استفاده می کنند بیان کمک

لینک به دیدگاه

پیشنهاد می کنم نکنی ! مگر اینکه کلا یک هارد جدا واسه این کار در نظر بگیری

چون باید به فرمت مخصوص خودش پارتیشن بندی بشه که با سر سوزنی اشتباه کل هاردهای ویندوزی و فایل های داخلش رو به باد می ده

نسخه Ubuntu خوبه که از سایتش می شه دانلود کرد. اما ریسکش با خودت

لینک به دیدگاه

سلام 

Ubuntu 64 بیتی رو دانلود بفرمایید. یا هم Linux Mint 64 . بعدی محبوبتره. یه سرچ ساده کنید راحت جدیدترین لینک دانلودشو میگیرید.

بعد روری فلش بریزیدش یا روی دی وی دی اگه جا شد. میتونید عملیات نصب رو شروع کنید...خودش پیشنهاد خواهد داد که یه پارتیشن رو کوچیک کنه و لینوکس رو در کنار ویندوز نصب کنه. شما هم هیچ کار خاصی نمیخواد انجام بدید جز اینکه حواستون باشه هون جا که ازتون این اپشن شرینک رو میخواد که مشخصه و واضح.

اگر هم دوست دارید میتونید خودتون تو ویندوز یه پارتیشن رو  شرینک کنید و یه پارتیشن ازش جدا آماده کنید. بعد موقع نصب بهش بگید که اونجا نصب کنه.

امتحان کنید و خواهید دید که خیلی ساده تر و قشنگ تر از ویندوز نصب خواهد شد. لینوکس Mint رو بگیرید که تکمیل تره.

https://www.linuxmint.com/edition.php?id=217

اینم لینکش...

موفق باشید و امیدوارم بزودی به دنیای لینوکس بپیوندید.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، linux گفته است :

سلام 

Ubuntu 64 بیتی رو دانلود بفرمایید. یا هم Linux Mint 64 . بعدی محبوبتره. یه سرچ ساده کنید راحت جدیدترین لینک دانلودشو میگیرید.

بعد روری فلش بریزیدش یا روی دی وی دی اگه جا شد. میتونید عملیات نصب رو شروع کنید...خودش پیشنهاد خواهد داد که یه پارتیشن رو کوچیک کنه و لینوکس رو در کنار ویندوز نصب کنه. شما هم هیچ کار خاصی نمیخواد انجام بدید جز اینکه حواستون باشه هون جا که ازتون این اپشن شرینک رو میخواد که مشخصه و واضح.

اگر هم دوست دارید میتونید خودتون تو ویندوز یه پارتیشن رو  شرینک کنید و یه پارتیشن ازش جدا آماده کنید. بعد موقع نصب بهش بگید که اونجا نصب کنه.

امتحان کنید و خواهید دید که خیلی ساده تر و قشنگ تر از ویندوز نصب خواهد شد. لینوکس Mint رو بگیرید که تکمیل تره.

https://www.linuxmint.com/edition.php?id=217

اینم لینکش...

موفق باشید و امیدوارم بزودی به دنیای لینوکس بپیوندید.

راجب پارتیشن بندی بیشتر توضیح میدید؟

بعد درایور ها رو از کجا بگیرم؟

شنیدم یک گروه نیز بازی هاشو کرک میکنه راسته؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، oldwebmaster گفته است :

اگر می خوای ار برنامه ی کرک شده استفاده کنی، ویندوز رو ترک نکن. فرهنگ لینوکس با پایرسی میانه ی خوبی نداره.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، oldwebmaster گفته است :

راجب پارتیشن بندی بیشتر توضیح میدید؟

بعد درایور ها رو از کجا بگیرم؟

به طور کلی، شما به ۳ پارتیشن احتیاج دارید. روت (root)، سواپ(swap) و home. 

البته پارتیشن هوم لزوما لازم نیست ایجاد بشه و شما می تونید از همان پارتیشن روت استفاد کنید. جدا کردن پارتیشن هوم خوبی داره اینکه شما می تونید فایل هاتون رو از فایل هایسیستمی به زبان ساده جدا کنید مثل کاری که ما در ویندوز انجام میدیم و مثلا برای فیلم یا بازی های مون پارتیشن جداگانه ای اختصاص میدیم.

پارتیشن سواپ همانند پیج فایل ویندوزه و شما فضایی رو روی دیسک جهت این کار اختصاص میدید. معمولا دو و یا برابر مقدار رم(به طور کلی نسبی) ، ولی اگر رم بالا دارید احتیاج به دوبرابر نیست. و به صورت نسبی می توانید در نظر بگیرید. مثلا من ۱۶ گیگ رم رو ۸ گیگ سواپ در نظر گرفتم.

در مورد درایور ها، (در مینت)درایور ها بعد از نصب توسط درایور منیجر فعال و نصب میشند. به عبارت دیگه خودش لیست درایور های مورد نیاز رو تشخیص میده و اگر نیاز به بروز رسانی باشه این کار انجام میشه. 

به طور کلی بازی های کمی در لینوکس به صورت تجاری ساخته میشن و بر پایه اوپن جی ال هستند. ولی بازی هستند که در لینوکس اجرا میشن و جذاب هستند می تونید به استیم مراجعه کنید.

ویرایش شده توسط linux
لینک به دیدگاه

منم بهتون پیشنهاد میکنم mint رو نصب کنید با توجه به اینکه تازه میخاید با لینوکس آشنا بشید. البته mint هم بر پایه ubuntu ساخته شده.

روال کلی نصب اینطوری هست که اول توی ویندوز یه پارتیشن خالی براش ایجاد میکنید بعد با usb/dvd بوت میکنید و توی قسمت پارتیشن بندی اون پارتیشن خالی که توی ویندوز ساختید اونجا فرمت ext4 میکنید که مخصوص لینوکس هست بعد هم مراحل نصب رو طی میکنید. کل پارتیشن خالی رو به پارتیشن روت ( /) اختصاص بدید پارتیشن home/ نیازی نیست جدا بسازید.

Create-Root-Partition-for-Ubuntu-16.04.p

آموزش نصب قدم به قدم اینجا میتونید ببینید

http://www.tecmint.com/install-ubuntu-16-04-alongside-with-windows-10-or-8-in-dual-boot/

اغلب درایور ها هم خودش نصب میکنه میمونه درایور گرافیک که برای من که گرافیکم nvidia بود خودش توی کنترل پنل تیک زدم راحت دانلود/نصبش کرد.

برای بازی بهتره از همون ویندوز استفاده کنید.بازی های لینوکس محدود هستن چون توی لینوکس DirectX نیست. بهترین روش نصب steam هست.

البته میشه بعضی بازی ها رو با شبیه ساز Wine اجرا کرد

https://www.playonlinux.com/en/supported_apps-1-0.html

روش بی خطر تر برای استفاده لینوکس نصب توی virtualbox/vmware هست.

لینک به دیدگاه

ممنون از همه فقط تو قسمت بوت بعد نصب احتمالا دوتایی بشه (ویندوز و لینوکس که انتخاب میکینیم میره توش)میشه کاری کرد که به طور پیشفرض بره تو ویندوز مگه اینکه خودم بخوام

لینک به دیدگاه

اگه سایتی هم برای دانلود نرم افزار برای لینوکس هست معرفی کنید

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، oldwebmaster گفته است :

ممنون از همه فقط تو قسمت بوت بعد نصب احتمالا دوتایی بشه (ویندوز و لینوکس که انتخاب میکینیم میره توش)میشه کاری کرد که به طور پیشفرض بره تو ویندوز مگه اینکه خودم بخوام

بله شما در تنظیمات گراب به راحتی این کار می تونید انجام بدید.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، oldwebmaster گفته است :

بله شما در تنظیمات گراب به راحتی این کار می تونید انجام بدید.  

برای نصب نرم افزار هم از پکیج منیجر خود مینت استفاده کنید. کاملا دسته بندی شده هستند و با قابلیت سرچ.

ویرایش شده توسط linux
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...