رفتن به مطلب

اکسترنال یا اینترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

بنده  روی سیستم حال حاظرم که شامل مادربرد z170-a و رم ddr4دوتا چهار گیگ بار فرکانس۲۴۰۰ و cpu corei5 6402p میباشد یک دونه هارد قدیمی انداختم به دلیل کمبود بودجه حالا در نظر دارم با پولی که دارم یه هارد بخرم 

هارد روی کامپیوترم مال سامسونگ 160gbو مال ده سال پیشه حالا به نظرتون من بیام هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال و با بودجه 250تومان چی را پیشنهاد میکنید

لینک به دیدگاه

سلام ، اگه می خوابید سرعت سیستمتون افزایش زیادی داشته باشه و حجم براتون مهم نیست ، یه اس اس دی تهیه کنید مارک سامسونگ سری ۷۵۰

واسه هارو معمولی هم سری سیگیت بارکودا و وسترن دیجیتال بلو

حدود ۱۷۰ تا ۲۱۰ باید باشه

من خودم ساتا دو ترا بایت وسترن دو نو خریدم ۱۸۹ تومن

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ، اگه می خوابید سرعت سیستمتون افزایش زیادی داشته باشه و حجم براتون مهم نیست ، یه اس اس دی تهیه کنید مارک سامسونگ سری ۷۵۰

واسه هارو معمولی هم سری سیگیت بارکودا و وسترن دیجیتال بلو

حدود ۱۷۰ تا ۲۱۰ باید باشه

من خودم ساتا دو ترا بایت وسترن دو نو خریدم ۱۸۹ تومن

دقیقاً همینکار رو بکنید، برای افزایش سرعت سیستم SSD و برای افزایش حجم و نه چندان افزایش سرعت HDD

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، adel_1234 گفته است :

سلام به همه دوستان

بنده  روی سیستم حال حاظرم که شامل مادربرد z170-a و رم ddr4دوتا چهار گیگ بار فرکانس۲۴۰۰ و cpu corei5 6402p میباشد یک دونه هارد قدیمی انداختم به دلیل کمبود بودجه حالا در نظر دارم با پولی که دارم یه هارد بخرم 

هارد روی کامپیوترم مال سامسونگ 160gbو مال ده سال پیشه حالا به نظرتون من بیام هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال و با بودجه 250تومان چی را پیشنهاد میکنید

ب نظرم هارث وسترن بلک یا بلو بگیرین با بودجهی بعدی یه اس اس دی  اکسترنال هم که ولش!

لینک به دیدگاه

حالا هارد اینترنال یک ترا بخرم یا دو ترا 

چون من بعضی جاها خواندم سرعت هارد دو ترا کمه نسبت به یک ترا

لینک به دیدگاه

دو ترا بهتره زیاد اختلاف قیمتی ندارن فکر کنم حدود پنجاه تومن بشه ، ارزش داره با خیال راحت استفاده می کنید ، هم فایل ها مولتی مدیا حجمشون زیاد شده مخصوصا ۴کا ، و حجم بازی که دیگه بماند

لینک به دیدگاه

هارد اینترنال به همه چی اولویت داره و از طرفی مقرون به صرفه تر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...