رفتن به مطلب

ارزان ترین روش برای آرشیو دیتا(دیتا بازی،ویدیو ها،موزیک غیره...)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من هاردم تا خرخره پر هست و تا یکم از اینور اونورش حذف میکنم باز پر میشه!تا حدی که بعضی از سریالامو حذف کردم همچنین بازی

سه تا راه هست :

اول هارد اکسترنال که از همه گرونتره

دوم هارد اینترنال که یک ترا ش ۱۸۰الی ۲۰۰

و سوم هم میمونه دیسک نوری که با توجه به قیمت های بالای بلوری و حجم خییییلی کم سی دی ،فقط این وسط میمونه دو وی دی های ۴.۵که از لحاظ قیمت بصرفه ترن

حالا شاید بیاد تو ذهنتون که من جواب خودمو دادم !!!

اما خب غیر از ارزونی سالم موندنشم مهمه ،البته من شاید برم سمت یه بازی بعد یکسال اما خب ادم وقتی فیلمو سریالو میبینه دیگه نمیاد دوبار نگاش کنه از اول تا اخر،یعنی اینکه در نظر بگیرید من هر یکسال یکبار سمت بازی میرم و اصلن سمت بقیه چیزا نرم

کدوم انتخاب معقولانه تره؟دلیلشو هم بفرمایید بدون دلیل نمیشه که!

در نظر هم بگیرید که هر ماه ۵۰گیگ به ارشیو اضاف بشه.

در اخر اگه نظرتون رویه دیسک نوری هست یه جنس خوب و خوش قیمت هم معرفی کنید،من الان سی تا حلقه پر از دیسک های سونی دارم،واقعا عالین،یدونه هم خراب نشده از چند سال پیش

ممنون بابت پاسخگویی

لینک به دیدگاه

دوستان سعی کنید با دلیل حرف بزنید،مثلا هارد ۲ترا ۲۷۰قیمتشه من از کجا بیارم،تازه یه پاور خریدم حسابم کامل خالیه

لینک به دیدگاه

درود

به طور کلی می گم برای این که به کار دوستانی بیاد که درگیر ذخیره ی اطلاعات هستند.

اگر اطلاعات مهم ه و قابل جایگزینی نیستند، مستقل از بودجه راهها به ترتیب امنیت:

نوار مغناطیسی، درایوش حدود یک میلیون تومان و هر نوار یک ترابایتی ۷۰ هزار تومان، یک برنامه هم هست قیمتش دویست هزار تومان، برای ایندکس کردن نوار تا وقتی دنبال فایل یا پوشه ی خاصی می گردی، نخواد از اول تا آخر نوار رو بخونی، چون روی نوار بر خلاف دیسک دسترسی تصادفی نداری. من تا دو سال پیش استفاده می کردم، قیمتها ممکن ه کمی تغییر کرده باشه. در کنارش یک نسخه روی هارددیسک امنیت و سرعت دسترسی رو بالا می بره.

دیسک نوری، بلوری رایتر طرح ۱۶۰ هزار تومان و اصلی از ۳۲۰ هزار تومان به بالا. دیسک ۲۵ گیگ از دوهزار تومان و دیسک ۵۰ گیگ از ۵ هزار تومان. دیسکهای ظرفیت بالاتر به صرفه نیستند. دیویدی رایتر از حدود ۵۰ هزار تومان، دیسک ۴.۷ از ۵۰۰ تومان و دیسک ۹ گیگ از حدود ۱۰۰۰ تومان. دیویدی آسیب پذیری کمتری از بلوری داره و در عوض گنجایش کمتری داره. در کنارش یک یا دو نسخه روی هاردیسک برای افزایش امنیت و سرعت دسترسی

هاردیسک اگر آسیبی ببینه احتمال از دست رفتن کل اطلاعات هست. دیسک نوری به نسبت حجم کمتر خطرپذیری کمتری داره و نوار در صورتی که بخشیش آسیب ببینه با تیغ و چسب قابل ترمیم ه و دیگر بخشها قابل استفاده است.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

کلا اگر شما یکبار بازی رو انجام میدید پیشنهاد میکنم همون دی وی دی بخر دانلود هم نکن بصرفه تره یا دانلود کن ارشیو نکن که باز حصرت نداشتنش میمونه برات !:D

این راه پرخرجه.راه فرار نداره!خارجی ها رو فضای ابری میریزن یا استریم فیلماشونو نگاه میکنن بخوانم هارد بخرن حقوق ۱ یا ۱.۵!روزشون پول یک ۲ ترا میشه. ما نه هم نت گرونه!هم برق!هم سیستم!هم هارد!گمرک هم میدیم چون ما سی پی یو و مینبرد و... داخلی! تولید میکنیم!مالیاتم که رو همه چی میدیم!D:

using tapatalk

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان بابت پاسخگویی 

اون نوار رو که کلا وللش!!!!بدرد بیزینس میخوره بیشتر تا یه ارشیو معمولی 

amirجان بنده هر طور هم که حساب کنم دانلود کردن بصرفه تره شما دوتومن بدی بیست گیگ دانلود کنی بهتره یا بری بازار بعد دیسکی 3 یا 4تومن بچپونن به ادم ؟اونم فروختن اینا تو بازار میگردی همش شده 

ماجراهای حسن کچل و رضا کفتر باز یا خلاصه پاستوریزه ترین بازیا رو انداختن تو مغازه ادم حالش بهم میخوره.یه بازی fallout 3 خاستم بگیرم کل پاساژو زیرو رو کردم همش شده بازایا عهد بوق 

تازه سریالو فیلمم که کلا گیر نمیاد مگه دست فروشا که اونم با کیفیت کاملا تار بت میده بعدم 2 ت ازت میگیره

دوستان مارک پرینکو خوبه برا دی وی دی ؟یا همون سونی بگیرم؟

لینک به دیدگاه

حدیث قدسی داریم که سونی های بازار تقلبی اند و خش می گیرندو پرینکو اصلح تر است.

زمانهای قدیم، که شما هنوز دنیا نیامده بودید ?، پرینکو بی کیفیت ترین دیسک بازار بود، اما الان بازار دیسک نوری نابود شده، و پرینکو یکه تازی می کنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

حدیث قدسی داریم که سونی های بازار تقلبی اند و خش می گیرندو پرینکو اصلح تر است.

زمانهای قدیم، که شما هنوز دنیا نیامده بودید ?، پرینکو بی کیفیت ترین دیسک بازار بود، اما الان بازار دیسک نوری نابود شده، و پرینکو یکه تازی می کنه.

احسنت

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

به طور کلی می گم برای این که به کار دوستانی بیاد که درگیر ذخیره ی اطلاعات هستند.

اگر اطلاعات مهم ه و قابل جایگزینی نیستند، مستقل از بودجه راهها به ترتیب امنیت:

نوار مغناطیسی، درایوش حدود یک میلیون تومان و هر نوار یک ترابایتی ۷۰ هزار تومان، یک برنامه هم هست قیمتش دویست هزار تومان، برای ایندکس کردن نوار تا وقتی دنبال فایل یا پوشه ی خاصی می گردی، نخواد از اول تا آخر نوار رو بخونی، چون روی نوار بر خلاف دیسک دسترسی تصادفی نداری. من تا دو سال پیش استفاده می کردم، قیمتها ممکن ه کمی تغییر کرده باشه. در کنارش یک نسخه روی هارددیسک امنیت و سرعت دسترسی رو بالا می بره.

دیسک نوری، بلوری رایتر طرح ۱۶۰ هزار تومان و اصلی از ۳۲۰ هزار تومان به بالا. دیسک ۲۵ گیگ از دوهزار تومان و دیسک ۵۰ گیگ از ۵ هزار تومان. دیسکهای ظرفیت بالاتر به صرفه نیستند. دیویدی رایتر از حدود ۵۰ هزار تومان، دیسک ۴.۷ از ۵۰۰ تومان و دیسک ۹ گیگ از حدود ۱۰۰۰ تومان. دیویدی آسیب پذیری کمتری از بلوری داره و در عوض گنجایش کمتری داره. در کنارش یک یا دو نسخه روی هاردیسک برای افزایش امنیت و سرعت دسترسی

هاردیسک اگر آسیبی ببینه احتمال از دست رفتن کل اطلاعات هست. دیسک نوری به نسبت حجم کمتر خطرپذیری کمتری داره و نوار در صورتی که بخشیش آسیب ببینه با تیغ و چسب قابل ترمیم ه و دیگر بخشها قابل استفاده است.

درود

نظر شما روی دی وی دی هست؟

بلوری خوب نیست یعنی؟

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

درود

نظر شما روی دی وی دی هست؟

بلوری خوب نیست یعنی؟

اگر حجم اطلاعات زیاده بلوری قطعا بهتره. اگر اطلاعت رو مدام می خوای از روی دیسک بخونی دیویدی بهتره. بلوری بیشتر به کار این می آد که یک نسخه ی امن از اطلاعات داشته باشی تا در صورت از دست رفتن نسخه یا نسخه های اصلی قابل بازیابی باشه.

لینک به دیدگاه

دوستان طبق گشتایی که تو اینترنت زدم و تستایی که خودم کردم بنظرم هنوز دیسک خام سونی پرچمش بالاست و به بقیشون ارجحیت داره

بنده که تمام دیسکارو با سرعت 16xرایت میکردم و میکنم دوتا دیسک یکی مال همین چند روز پیش و یکی مال دوسال پیش رو با نرم افزار nero testspeed تست کردم 

دیسک چند روز پیش از 100 نمره شد 95

دیسک دوسال پیشم از 100 شد 88

و ببینید که نسبت به تیکه پلاستیکایی مثل فاینال که 75 و 65 میگیرن بهتره

و همونطور که میدونید سونی که خودش دیسک خام نمیزنه و یکی دیگه اسم سونی رو گذاشته رو خودش اما هر چی که هست پرچم سونی رو بالا نگه داشته و میشه گقت جنس قلابی درجه یکه

درضمن از دیسکای دکتر دیتا هم استفاده نکنید خیلی ها گله دارن ازش

پرینکو رو هم یکی دوتا میگیرم ببینم چطورن

خاستم بگم که اگه کسی خاست بخره حواسش باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...