رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید پاور گرین 785b

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب ،
به دلیلی می خوام این پاور رو اگر جناب محبی موجود داشته باشن ازشون تهیه کنم ،
به نظرتون ارزش داره که 30 هزارتومن بیتش ربدم و 100 وات بالاتر رو بگیرم ؟

ویرایش شده توسط Daniel110
لینک به دیدگاه

کلا پاور های  x85 گرین پاور های عالی هستند ولی اک دیگه توی بازار نیست و شما هم احتمالا دست دوم میخواید بخرید . مدت کارکرد پاور و این که خیلی ازش استفاده شده  یا نه رو بپرسید چون خروجی پاور بعد از استفاده چند ساله افت پیدا میکنه .  در ضمن 99% گرافیک ها 2 تا 8 پین بیشتر نمیخورند و برای 980ti جواب میده این پاور

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

خیلی متشکرم ولی جایی که می خوام بخرم گفته که سه ماه گارانتی داره ، رضایت نداشته باشم پس می گیره ، قیمت هم داده 185 ، گفته که خازن های ورودیشون رو با خازن های نو تعویض کرده، پس خوبه ؟
در ضمن اون corsair vs550چقدره قیمتش؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

خیلی متشکرم ولی جایی که می خوام بخرم گفته که سه ماه گارانتی داره ، رضایت نداشته باشم پس می گیره ، قیمت هم داده 185 ، گفته که خازن های ورودیشون رو با خازن های نو تعویض کرده، پس خوبه ؟
در ضمن اون corsair vs550چقدره قیمتش؟

ابدا و به هیچ وجه قطعه دستکاری شده و تعمیری خریداری نکنید اونم قطعه مهمی مثل پاور که ممکنه کل سیستم چندین و چند میلیونی رو دود کنه بره هوا . پاور خودتون حدود 140 فروش میره

پاور هم این مدل هارو  توصیه میکنم

http://lioncomputer.ir/product/3540/پاور+گرین+700+وات+GP700A-HP/ (پیشنهادی )

http://lioncomputer.ir/product/5084/پاور+گرین+650+وات+GP650A-UK/( قیمت حدود 300 )

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MamadMedusa گفته است :

ابدا و به هیچ وجه قطعه دستکاری شده و تعمیری خریداری نکنید اونم قطعه مهمی مثل پاور که ممکنه کل سیستم چندین و چند میلیونی رو دود کنه بره هوا . پاور خودتون حدود 140 فروش میره

پاور هم این مدل هارو  توصیه میکنم

http://lioncomputer.ir/product/3540/پاور+گرین+700+وات+GP700A-HP/ (پیشنهادی )

http://lioncomputer.ir/product/5084/پاور+گرین+650+وات+GP650A-UK/( قیمت حدود 300 )

ممنون که روشن کردین 

پس نمی خرم . از همین مدل توی این فروم نیست ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Daniel110 گفته است :

ممنون که روشن کردین 

تاپیک بزنید پیدا میشه یا خودتون بگردید توی تاپیک ها

لینک به دیدگاه

درود

تاپیک دو بار زده شده، اینحا دوباره می نویسم:

این سری پاورها قدیمی هستند و تمیز و سرحالش به سختی گیر می آد. سیمهاش هم ضخیم و بد دسته و اسمبل رو شلوغ می کنه. اگر پاور گرین کارکرده می خوای بخری سری اول boc رو پیشنهاد می کنم که نیمه ماجولار, با کابلهای فلت جداشونده هست و کیفیت ساخت خیلی خوبی داره. شاخه ی  12 ولت تک ریل و  ساخت cwt هست در برابر سری b که شاخه ی 12 ولتش دو ریل و ساخت seventeam ه. شخصا  سری قدیمی boc رو بهترین پاورهای برند گرین ارزیابی می کنم و به نظرم از سری جدید بهتره.

لینک به دیدگاه

ممنون . تاپیک رو می خوام عوض کنم برای خرید ، شاید از برند دیگه یا مدل دیگه ای بخرم . ممنون از همه دوستان لیونی که کمک کردن و می کنن . 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

ممنون که روشن کردین 

جناب محبی و جناب شعبانی در انجمن پاورهای کارکرده می فروشند و هر دو از فروشندگان معتبر هستند. بگردی در بخش خرید و فروش پاور تاپیکهاشون رو خواهی یافت.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

جناب محبی و جناب شعبانی در انجمن پاورهای کارکرده می فروشند و هر دو از فروشندگان معتبر هستند. بگردی در بخش خرید و فروش پاور تاپیکهاشون رو خواهی یافت.

متشکرم . 
منظورتون این تاپیکه : 

؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

متشکرم . 
منظورتون این تاپیکه : 

؟

بله 

اون یکی هم 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/15610-فروش-انواع-پاورهای-دست-دو-بدون-گارانتی-با-گارانتی-از-برند-پرطرفدار-گرین-و-برندهای-معتبر-دیگر/

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خوب راستش این تاپیک دومی که پاور هاش خیلی وات پایینن !
به آقای محبی پیام دادم، 
و یک سوال دیگه ، چون گروه bocرو ندیدم رفتم دوباره سمت همون 785b ، سوالم اینه که به نظرتون کارشون درسته و من اگر بخرم مشکلی برام پیش نمیاد ؟ 
و در آخر ، آیا 30 هزارتومن ارزش داره که 100 وات بیشتر بخرم ؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

خوب راستش این تاپیک دومی که پاور هاش خیلی وات پایینن !
به آقای محبی پیام دادم، 
و یک سوال دیگه ، چون گروه bocرو ندیدم رفتم دوباره سمت همون 785b ، سوالم اینه که به نظرتون کارشون درسته و من اگر بخرم مشکلی برام پیش نمیاد ؟ 
و در آخر ، آیا 30 هزارتومن ارزش داره که 100 وات بیشتر بخرم ؟

به هر دو پیام بده. برخی وقتها تاپیکهاشون رو بروز نمی کنند و ممکنه موجودی بهتر داشته باشند. من از هر دو خرید داشته ام و تاکنون مشکلی نبوده. مشخصات رایانه ت چی ه و چقدر برای پاور بودجه  داری؟ بعید می دونم بیشتر از 550 وات نیاز داشته باشی. پاور قوی تر لزوما بهتر نیست. در درازمدت پاور باراندمان بهتر هست که هم ارزش خرید داره و هم مطمئن تره. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمم توی امضامه ، ولی چون می خوام که یک Gigabyte 980ti Xtreme Gaming بخرم این پاورم کم میاره ، گفتم که یکم پول خرج کنم تا یک چیز خوب بخرم.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

مشخصات سیستمم توی امضامه ، ولی چون می خوام که یک Gigabyte 980ti Xtreme Gaming بخرم این پاورم کم میاره ، گفتم که یکم پول خرج کنم تا یک چیز خوب بخرم.

مصرف رایانه ت توی لودبه 500 وات نمی رسه، در واقع اگر 4 تا شکاف رم پر بشه و سه تا هارددیسک هم داشته باشی حدود 480 وات توی لود می شه. پاور فعلیت اگر نو و کم کارکرده هست پاسخگوی نیاز هست. اگر پاور زیر هست شاخه ی 12 ولت تک ریل داره و به سری b گرین که کارکرده که 12 ولت دو ریل داره از نظر پایداری برتری داره, خاصه این که پاورت نو باشه و با کارکرده ی سری b مقایسه بشه.

http://www.corsair.com/en/vs-seriestm-vs550-550-watt-power-supply

لینک به دیدگاه

با تشکر از کمکتون ، ریل 12 ولت چیه ؟
و در ضمن، برای اون 980ti حد اقل 600 می خوام

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

با تشکر از کمکتون ، ریل 12 ولت چیه ؟
و در ضمن، برای اون 980ti حد اقل 600 می خوام

ریل 12 ولت پردازنده و کارت گرافیک و موتور هارددیسک و کلا بخشهای پرمصرف رایانه رو تغذیه می کنه. پاور تک ریل بهتره و استاندارد بروزتری هست. مقاله زیر به ویژه بخش سوم رو که دوست خوبمان آرمین نوشته بخوان:

اطلاعات بیشتر می خوای تاپیک سودمند زیر که از تلفیق دو تا تاپیک مرتبط با منبع تعذیه ساخته شده:

همانطور که گفتم با توجه به مشخصات رایانه ت با کارت gtx980ti حدود 480 وات مصرف در لود داری و یک پاور 550 وات نو با 12 ولت تک ریل بس ه. 

تاپیکت رو در بخش مشاوره ساخته ای و بهتره برای خرید در بخش بازارچه تاپیک جدید بسازی.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

ولی خود سایت گیگا گفته 600 !

با توجه به تنوع پاورهای موجود دست بالا رو گرفته اند. اگر پاور خوب و مطمئن داشته باشی 550 وات بسه. با پاور گرین 550uk چند رایانه اسمبل کرده ام که قطعات به طور میانگین از رایانه ی تو مصرف بیشتری داشته اند و تا هین لحظه بدون ایراد کار می کنند. 

به علاوه  می گم اگر پاور بهتر می خوای کارکرده ی سری b که معلوم نیست چقدر کارکرده نگیر. پاوری بگیر که ازنطر استاندار و کیفیت ساخت و پایداری ریلهای خروجی از پاور خودت بهتر باشه. برای این کار هم بهتره بودجه رو مشخص کنی.

لینک به دیدگاه

سلام من یه پاور 785 گرین فن سبز کار کرده ولی تمیز  از جنابه محبی گرفتم که بدونه مشکل داره کار میکنه وکاملا راضیم ازش.

تنها ایرادی که میتونم بهش بگیرم  کابلاش هست که کیس رو شلوغ کرده .

لینک به دیدگاه

جناب بهمنیان ،من میترسم که این پاور خودم کل سیستمم رو نابود کنه!
بازم موندم . 

در 3 ساعت قبل، peto گفته است :

سلام من یه پاور 785 گرین فن سبز کار کرده ولی تمیز  از جنابه محبی گرفتم که بدونه مشکل داره کار میکنه وکاملا راضیم ازش.

تنها ایرادی که میتونم بهش بگیرم  کابلاش هست که کیس رو شلوغ کرده .

اون قسمت با کابل منیجمنت درست میشه ، می خوام بدونم که تا حالا خرابی نداشته ؟

لینک به دیدگاه

سلام من هم یه پاور 785b از اقای محبی خرید کردم واقعا خیلی تمیز در حد نو بدون هیچ مشکلی یا ایرادی بود کارشون حرف نداره ولی فروختمش الانم میخام یه 885b ازشون بخرم

لینک به دیدگاه

دوست گرامی

برای این که از اتلاف وقت پرهیز بشه، میزان کارکرد پاور کنونی رو مشخص کن و بگو نو خریده ای یا کارکرده. نیز بودجه رو مشخص کن. کارت 980ti رو اصلا روی رایانه سوار کرده ای؟

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

جناب سعیدی ،من میترسم که این پاور خودم کل سیستمم رو نابود کنه!
بازم موندم . 

اون قسمت با کابل منیجمنت درست میشه ، می خوام بدونم که تا حالا خرابی نداشته ؟

اگه خرابی داشت که نمیگفتم راضیم ازش

پاور خوبیه بی صدام هست.

میگن پاورای قدیمیه گرین از این سری جدیداشم بهترن.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...