رفتن به مطلب

خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید این مشکل من حل بشه

sisaco
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

مشخصات سیستم :

Core i5 6600

Z170 X UD3 Giga

AMD Rx470 Gigabyte 4GB

2 تا 8 گیگابایت رم Geil 2400 مگاهرتز

SSD 128 GB kingmax

1 ترابایت وسترن بلو + 500 سامسونگ

دوستان . من ویندوز 10 نصب میکنم سیستم کرش میکنه. مصرف هاردم میچسبه به صد . هاردی که ویندوز روش نصب میشه و سیستم هنگ میکنه . و باید باید خاموش روشن کنم ! با ریستارت هم حل نمیشه

ویندوز 7 نصب میکنم پردازندم درگیر میشه. بین 1 تا 10 هی میره بالا هی میاد پایین

اعصاب نذاشته برای من. سیستمم انگار پنتیومه.

ویروس اصلا ندارم . سخت افزار ها هم اکبند بوده. یک بار هم بازو بسته کردم دوباره مورد خاصی ندیدم تغییری هم نمیکنه. عجیب غریبه . 

میشه راهنمایی بفرمائید . 

یک کارت هدیه 50 هزار تومانی هم تقدیم شخصی میشه که بتونه مشکل بنده رو حل کنه .

ویرایش شده توسط sisaco
لینک به دیدگاه

تست از قطعات بگير - كابلهاى ساتا رو عوض كن هم خودشون هم جاشون

نرم افزار اچ دى تون نصب كن ببين وضعيت سلامت اس اس ديت در چه حاليه نرم افزارهاى تست ديگه رو هم نصب كن يه نگاهى هم به CPUZ-GPUZ بنداز

درايوهاى اضافه رو هم بنصب - در هنگام نصب ويندوز اس اس دى رو پارتيشن نبند يه سره فرمت و نصب كن - برو تو تنظيمات مادربرد و XMP2.0 رو فعال كن

بيا باندل منو بخر صفا كن ارزون دارم ميدم

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

درود

پیشنهاد می‌کنم عنوان تاپیک رو ویرایش کنی. عنوانی باشه گویای مشکل و به آگهی‌های تبلیغاتی نمونه.

جایزه می‌خوای بدی بهتره توی تاپیک بنویسی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

من هم این مشکل را قبلا داشتم پیشنهاد میکنم هاردها را یکی یکی تست کن یعنی یدونه هارد را به مادربرد وصل کن و ویندوز روش نسب کن اگر باز هم دیدی هاردها تو ویندوز صد در صد میشه راحل دوم را بهت بگم.

لینک به دیدگاه

دوستان من قطعات رو دونه دونه چک کردم. سوپر فچ و غیره رو هم غیره فعال کردم مشکلی نداشته. با اچ دی تون هم تست گرفتم موردی نداشته . دوباره میگیرم عکس هاشو پیوست میکنم.رم هارو هم نگاه انداختم موردی نبوده . XMP رو هم فعال میکنم.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

من هم این مشکل را قبلا داشتم پیشنهاد میکنم هاردها را یکی یکی تست کن یعنی یدونه هارد را به مادربرد وصل کن و ویندوز روش نسب کن اگر باز هم دیدی هاردها تو ویندوز صد در صد میشه راحل دوم را بهت بگم.

اقا همین کارو کردم. هارد هارو دونه دونه هم چک کردم. فایده نکرد. سیستم رو بازم درگیر میکنه

لینک به دیدگاه

منظورت اینکه توی ویندوز ده هارد به صورت ۱۰۰ درصد کار می کنه و سیستم کند هستش؟

لینک به دیدگاه

به دکمه‌های روی ماردربورد دست نزده‌ای؟ ممکنه حین اسمبل کردن چیزی دست خورده باشه.

جز hdtune که دوستان گفتند، با christal diskmark هم از ssd ,و هارددیسکت عکس بگیر و توی تاپیک بگذار.

بررسیدن هارددیسکها با آنتی ویروس هم بخشی از فرایند عیب‌یابی‌ه.

لینک به دیدگاه

راحل دوم  سریوس های اضافی ویندوز را غیر فعال کن برای این کار در قسمت سرچ ویندوز کلمه services را تایپ کن و برنامه سرویس را اجرا کن و سرویس های اضافی ویندوز را غیر فعال کن:

IMG_20161105_123842.jpg

لینک به دیدگاه

را حل سوم مادربرد را ریست کن اگر بازهم درست نشد بایس مادربرد را اپدیت کن .

پایه های سوکت CPU روی مادربرد را چک کن که کج نباشن و کف CPU را چک کنید که تمیز باشه .

بعد از این که این کار را کردی و جواب نگرفتی رم ها را عوض کن و از یه رم دیگه استفاده کن. اگر مشکلی حل نشد احتمال زیاد مادربرد مشکل داره و بفرست نمایندگی.

لینک به دیدگاه

آقا من رم هارو جدا کردم. رم گذاشتم چک کردم . 

پردازنده رو هم درست نصب کردم و از اون سمت واتر کولر روش نصبه . اونم موردی نداره 

بایوس مادربورد هم آپدیت شد . 

کمی دیگه تصویر قرار میدم از هارد ها. 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

آقا من رم هارو جدا کردم. رم گذاشتم چک کردم . 

پردازنده رو هم درست نصب کردم و از اون سمت واتر کولر روش نصبه . اونم موردی نداره 

بایوس مادربورد هم آپدیت شد . 

کمی دیگه تصویر قرار میدم از هارد ها. 

سرویس های ویندوز را هم چک کنید قبلا پیام دادم . بجای ویندوز ۱۰ از ویندوز ۸.۱ استفاده کن چون از نظر مصرف هارد ویندوز ۸.۱ بهینه تر از ویندوز ۱۰ هستش.

لینک به دیدگاه

ویندوز 7 نصب کردم. مشکله خاصی تا الان ندیدم به جز سه نکته 

یکی اینکه توی یکی از هارد ها وقتی باره اول چیزی رو میخوام باز کنم یک ثانیه لفتش میده. یک تیکی میکنه بعد فایل رو باز میکنه

هر چند ثانیه ای از توی هدفون یا اسپیکر هایی که وصله یک صدای نویزه خفیف میاد

و در اخر پردازنده با اینکه همه چیز بستس بین 1 تا 5 درگیره

لینک به دیدگاه

مشکل اول اینکه چون از چند تا هارد استفاده میکنی سرعت لود فایل کم میشنه پیشنهاد بنده اینه که بجای چند تا هارد از یه هارد با حجم بالا استفاده کنی.

مشکل دوم این که مشکل احتمالا از کابل باشه.

مورد سوم مشکلی نیست و همیشه CPU همیشه در حالت بیکاری بین ۱ تا ۵ درصد از طرف ویندوز مورد استفاده قرار میگیرد

لینک به دیدگاه

در اولین اقدام هر چیزی رو که میتونید از سیتم جدا کنید رو جدا کند

مثلا همه یو اس بی های اضافی ، dvd\rw ، کارت گرافیک ، همه هارد ها بجز اونی که توش ویندوز دارید ، جدا کردن همه رم ها بجز یکی و ...

لینک به دیدگاه

درود
برنامه Pc Faster رو نصب کن و یه اسکن کامل انجام بده !
لینک :
http://dl2.soft98.ir/soft/b/Baidu.PC.Faster.5.1.3.131061.exe

واز قسمت Start Up
همه برنامه های Enable رو غیرفعال کن.

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...