رفتن به مطلب

خرید سیستم تا 15 میلیون تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 73
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 19 ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

Screenshot_2016-11-06-00-36-45.png

Screenshot_2016-11-06-01-02-57.png

سلام مرسی از نظرتون

میشه تک تک درباره چرایی انتخابتون توضیح بدین؟ اینجوری به نظرم بهتره

چرا پلکستور وقتی سامی توی همه جا میگن بهتره چرا اینجا توی این فروم اصرار به پلکستور دارین؟

اون کولر سی پی یو چه مزیتی نسبت به ماله من داره؟

چرا باس رو میرین بالا تر و cl میارین بالاتر؟ من شنیدم cl بسیار موثر تره در ضمن بالاتر هم گفتم بیشتر از 2666 مگاهرتز دیگه توجیه اقتصادی نداره لطفا با دلیل بگین با منبع حرفاتون رو بزنید

چرا wq وقتی میگم 4k میخوام؟

الان واقعا گرین بهتره از کورسیر؟!!! 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، navid_fo گفته است :

سلام مرسی از نظرتون

میشه تک تک درباره چرایی انتخابتون توضیح بدین؟ اینجوری به نظرم بهتره

چرا پلکستور وقتی سامی توی همه جا میگن بهتره چرا اینجا توی این فروم اصرار به پلکستور دارین؟

اون کولر سی پی یو چه مزیتی نسبت به ماله من داره؟

چرا باس رو میرین بالا تر و cl میارین بالاتر؟ من شنیدم cl بسیار موثر تره در ضمن بالاتر هم گفتم بیشتر از 2666 مگاهرتز دیگه توجیه اقتصادی نداره لطفا با دلیل بگین با منبع حرفاتون رو بزنید

چرا wq وقتی میگم 4k میخوام؟

الان واقعا گرین بهتره از کورسیر؟!!! 

برای فهمیدن اینکه چرا اعضای محترم روی پلکستور تاکید دارن تاپیک زیر رو که بنده چند روز پیش ایجاد کردم ببینید : 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، omidsolo گفته است :

درود،

از نظر من ترکیب عالی هستش، Asus و Corsair...

3 تا پیشنهاد:

1. وقتی محدودیت بودجه نداری چرا کیس رو هم Corsair نمیذاری؟

2. حیفه برای همچین سیستمی پاور RM استفاده کنی، HX1000i یا اگه زیاده HX850i بذار

3. مجددا حیفه وقتی بهترین برند و مدل رم دنیا (از نظر من) رو انتخاب کردی باس 3000 CL15 نبندی

نهایتا تو پروفایلم به سیستمم یه نگاهی بنداز، شاید چیزی کمکت کرد، ضمنا یادت باشه مانیتور من و مدل انتخابی شما یکی هستن فقط مال شما مدل بروز شدش هست با پورت های نسخه جدیدتر، پنل هر دو مدل TN هست و صاف میشینی جلوش لذت میبری! اگه میخوای چند نفر تماشاچی دیگه هم داشته باشی حواست به TN باشه، متاسفانه Asus هنوز مانیتور 4K با تاخیر 1ms غیر TN نداره یا من ندیدم...

---

پانویس 1 : اگر برای رندرینگ از After Effects یا مشابه این استفاده میکنین، من 64 GB رم گذاشتم و After Effects موقع رندر تا 95% رم رو اشغال میکنه!

پانویس 2: بعضی نرم افزار ها مثل Edius متاسفانه رندرینگشون CPU Extensive هست و کاری به GPU ندارن، دقت کن چه برنامه هایی کار میکنی؟

پانویس 3 : برای رندرینگ بین 1070 و 1080 فرق خاصی محسوس نیست (تجربه شخصی خودم در مقایسه 980 با 1080)، به Quadro فکر کنید!

سلام مرسی از نظرتون

1. محدودیت ندارم؟! 15 تومن چیه پس؟! خوب چه مزیتی داره من به صورت تخصصی به من بگین چرا کورسیر بهتره از مدل انتخابی من( نمیخوام ست کنم وسایلم رو که میگین از کورسیر و ایسوس بگیرم البته اینم میدونم هر دو شرکت های بسیار خوش ساختین)

2. میشه روش فک کردش  ولی مزیت خاصی نمیبینم 200 تومن بیشتر بدم شما یه چیز بگو منو قانع کنی ( به 1000 فک نمی کنم)

3. من توی 15 تومن باید جمع کنمش نه بیشتر هی میگی اینو زیاد کن اونو زیاد کن

آره سلیقمون به شدت نزدیک به همه

نه بابا برای خودم  فقط می خوام ( ما تنها میشینیم نه یار نداریم)

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

این سیستم را بگیر بعد پول دستت اومد یدونه سی پی یو دیگه بزن تنگش برو حالش را ببر حالش را ببر تا 1024 گیگ رم هم ساپورت میکنه جون میده واسه رندرینگ.

Capture.PNG

1.PNG

سلام

بی خیال حاجی 

جیب خودتو دیدی برای ما نسخه میپیچی؟

نه بزار دستمون بیشتر بره توی جیبمون چشم به پیشنهاد شما هم فک میشه 

بازم ممنون بابت پیشنهادتون 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، navid_fo گفته است :

سلام

بی خیال حاجی 

جیب خودتو دیدی برای ما نسخه میپیچی؟

نه بزار دستمون بیشتر بره توی جیبمون چشم به پیشنهاد شما هم فک میشه 

بازم ممنون بابت پیشنهادتون 

این سیستم اخری که بهت گفتم شوخی بود و جدا می خوای با چه نرم افراری کار کنی تا بهرین پیشهاد را بهت بدم چون خودم با کامپیوتر کار رندرینگ انجام میدم.

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

این سیستم اخری که بهت گفتم شوخی بود و جدا می خوای با چه نرم افراری کار کنی تا بهرین پیشهاد را بهت بدم چون خودم با کامپیوتر کار رندرینگ انجام میدم.

https://corona-renderer.com/

http://www.maxwellrender.com/

https://www.chaosgroup.com/

لینک به دیدگاه

اگر برای کار رندرینگ سیستم میخوای و روزی بالای 16 ساعت از سیستم کار میکشی و برای کار های محاسبتای می خوای و هم می خوای با کامپیوتر بازی کنی بهتر پیشنهاد من .

علت انتخاب این سی پی یو نسبت به سری 6000k  این هستش که برنامه هایی که باهش کار رندرینگ انجام میشه تعداد هسته  سی پی یو مهمه و همچنین برای کار های محاسبتی این سی پی یو بدلیل تعداد هسته بالا خیلی میتونه بهت کمک کنه , و همچنین سی پی یو های سری xeon ساخته شدن برای این که 24 ساعته ازش کار بکشن .

علت انتخاب این مادربرد این بوده است اگر می خواهی در طولانی مدت از سیستم کار بکشی این مادربرد عمر زیادی خواهد داشت چون سری صنعتی هستش و خیالت راحت در طول شبانه روز فشاری به این مادربرد نمیاد. و میتواند دمای بالا را تحمل کند . https://www.asus.com/de/Motherboards/X99E_WS/specifications/

مانیتور هم که 4k هستش

علت انتخاب این کارت گرافیک این بوده است که بتونی هم با هاش کار رندرینگ انجام بدی به علت تعداد هسته کودا بالا و هم باهاش بازی کنی  و اشتباه نکن و 1070 نگریر چون توی 4k خوب جواب نمیده و تعداد هسته کودا کمتری داره.

کیس و خنک کننده سی پی یو هم را به صلیقه خودت انتخاب کن.

Capture.PNG

ویرایش شده توسط miladnuranii
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sajadko گفته است :

برای فهمیدن اینکه چرا اعضای محترم روی پلکستور تاکید دارن تاپیک زیر رو که بنده چند روز پیش ایجاد کردم ببینید : 

سلام دنبالش می کنمش

ولی اصلا قانع کننده نیستش :|

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، navid_fo گفته است :

همین سیستم آخری که بهت گفتم عالی هستش ولی بنظر بنده بی خیال اون ssd سامسونگ شو و یدونه هارد 4 یا 6 ترا از سری بلاک وستر بردار چون بعد از یکی و دوماه انقدر حجم اطلاعات توی کامپیوتر زیاد میشه . بعش همون یدونه ssd جواب کارت را میده و نرم افزار های که می خوای باهش کار کنی را توی ssd نصب کن و اطلاعات را توی hdd بریز . من هم اول فکر میکردم یک ترا هارد با یدونه ssd 256 برای من کافی هستش بعد از دو ماه یه هارد 2 ترا خریدم الان هم باید به فکر یه هارد دیگه باشم بخاطر همین هم میگم قید ssd دوم را بزن و بجاش hdd بگیر.

لینک به دیدگاه

به نظر من بجای ۹۵۰ سامسونگ  ،   اس اس دی های پلکستور رو بخرید و هرچه حجم بالاتری بخرید سرعت بیشتری داره . 

ولی میتونید هم مثل بنده منتظر سامسونگ ۹۶۰ بمونید ( البته من هیت سینک هم باهاش میخرم که داغ نکنه ) 

ولی اگر عجله دارید همون پلکستور بخرید . 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، navid_fo گفته است :

سلام دنبالش می کنمش

ولی اصلا قانع کننده نیستش :|

با تجربه ای که من داشتم هارد های ssd فقط  تو سرعت لود ویندوز و برنامه ها میتونه کمک کنده باشه ولی تو رندرینگ اصلا چون سرعت رندرینگ انقدر بالا نیست که هارد های hdd کم بیارن .

لینک به دیدگاه

>>> کیس: یه نظر شخصی و غیر تخصصی بود!

>>> پاور: میدونید که RM با RMi و HX با HXi فرق داره! خوشبختانه RM850i انتخاب کردی که از RM850 خیلی بهتره.

مدل RMi = 90% Efficiency دارای گواهینامه 80 + Gold
مدل HXi = 92% Efficiency دارای گواهینامه 80 + Platinum
مدل AXi = 94% Efficiency دارای گواهینامه 80 + Titanium که مجهز به رگولاتور دیجیتال هست و دارای پردازشگر سیگنال دیجیتال...

انتخاب پاور رده بالای Corsair برای منبع تغذیه سیستم 4000 دلاریتون بسیار درسته (هر 3 مدل High-End محسوب میشن)، بین RMi و HXi فرق چندانی بجز بازدهی فوق اعلام نشده (در AXi مشخصا به خروجی رگوله تر اشاره شده که با یک اسیلوسکوپ میتونین خودتون تست کنین)، ولی مواظب باش RM نگیری...

>>> رم: اینجا بطور یقین انتخاب 2666 اشتباهه! یا حداقل خیلی آینده نگرانه نیست! میتونی Vengeance LED/LPX رو بجای Dominator Platinum انتخاب کنی و از باس 3000 یا 3200 استفاده کنی!

تایمینگ های دو مدل رو چک کن، اگه یکی بود انتخابت سخت میشه، مطمئن شو که از CL15 به بالاتر نخری

معمولا همه CL15 هایی که اینجا دیدم (Corsair) 15-17-17-35 هستن! اگه کولینگش مهمه برای هر دو مدل فن رم داره، متاسفانه موجودی مدل های مختلف  رم های کورس ایر در ایران بشدت محدوده...

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

بچه ها با این اوصاف من باید برای مانیتور فک کنم اینو بگیرم PG27AQ نه  سه تای دیگه درسته؟ از روی مشخصات  ظاهرا بهتره
http://www.displayspecifications.com/en/comparison/404984e7

10 بیتی یعنی hdr ساپورت می کنه؟

بعدش این hdmi2 نداره چرا توی کجا کاربرد داره؟

من زیاد برای گیم نمی خوام چیکار کنم؟PG27AQ یا  PB287Q 

ویرایش شده توسط navid_fo
لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

اگر برای کار رندرینگ سیستم میخوای و روزی بالای 16 ساعت از سیستم کار میکشی و برای کار های محاسبتای می خوای و هم می خوای با کامپیوتر بازی کنی بهتر پیشنهاد من .

علت انتخاب این سی پی یو نسبت به سری 6000k  این هستش که برنامه هایی که باهش کار رندرینگ انجام میشه تعداد هسته  سی پی یو مهمه و همچنین برای کار های محاسبتی این سی پی یو بدلیل تعداد هسته بالا خیلی میتونه بهت کمک کنه , و همچنین سی پی یو های سری xeon ساخته شدن برای این که 24 ساعته ازش کار بکشن .

علت انتخاب این مادربرد این بوده است اگر می خواهی در طولانی مدت از سیستم کار بکشی این مادربرد عمر زیادی خواهد داشت چون سری صنعتی هستش و خیالت راحت در طول شبانه روز فشاری به این مادربرد نمیاد. و میتواند دمای بالا را تحمل کند . https://www.asus.com/de/Motherboards/X99E_WS/specifications/

مانیتور هم که 4k هستش

علت انتخاب این کارت گرافیک این بوده است که بتونی هم با هاش کار رندرینگ انجام بدی به علت تعداد هسته کودا بالا و هم باهاش بازی کنی  و اشتباه نکن و 1070 نگریر چون توی 4k خوب جواب نمیده و تعداد هسته کودا کمتری داره.

کیس و خنک کننده سی پی یو هم را به صلیقه خودت انتخاب کن.

Capture.PNG

سیستم پیشنهادی شما پلن b خواهد شد به احتمالا

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، navid_fo گفته است :

بچه ها با این اوصاف من باید برای مانیتور فک کنم اینو بگیرم PG27AQ نه  سه تای دیگه درسته؟ از روی مشخصات  ظاهرا بهتره
http://www.displayspecifications.com/en/comparison/404984e7

10 بیتی یعنی hdr ساپورت می کنه؟

بعدش این hdmi2 نداره چرا توی کجا کاربرد داره؟

من زیاد برای گیم نمی خوام چیکار کنم؟PG27AQ یا  PB287Q 

ضمنا 10 بیت هست ولی HDR نیست و شما رو پورت های جدید DP1.4 و HDMI2.0 عموما برای Future Proof کردن محصول حساب کنید در زرولوشن های 4K, 5K, 6K , 8K با فرکانس های بالا که حتی میتونه به 2 عدد کابل DP نیاز داشته باشه...

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

مرسی از نظرتاتون یه چیز دیگه پیش اومدش

من چند جا گشتم ظاهرا کواد بودن یا دوال بودن رم تاثیری خیلی کمی توی پرفورمنس داره آیا تایید میشه؟ ولی همین موضوع نسبت به تک کاناله بودن یا دو کاناله بودن متفاوت هستش و دو کاناله بودن بهتره اینو خیلی جاها دیدم 

از لحاظ تئوری و روی کاغذ بله 4 کاناله بودن حافظه بیشتری در اختیار CPU میزاره اما در دنیای واقعی و بمنچمارک ها اینطور نیستش ظاهرا

به نظرتون من که 32 گیگ برای امسال می خوام بگیرم و مثلا برای 4 سال دیگه 128 گیگ پر کنم  دو تا 16 بگیرم بهتر نیستش نسبت به 4 تا 8 ؟ چون اونموقع باید باز 4تا 8 بندازم بره 8 تا 16 بگیرم (آخه میگن بهتره از یک جنس باشه و از یک فرکانس و یک تایمینگ به خاطر این عرض کردم)

ممنون میشم مثل همیشه کمک کنین

مرسی 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، navid_fo گفته است :

من چند جا گشتم ظاهرا کواد بودن یا دوال بودن رم تاثیری خیلی کمی توی پرفورمنس داره آیا تایید میشه؟ ولی همین موضوع نسبت به تک کاناله بودن یا دو کاناله بودن متفاوت هستش و دو کاناله بودن بهتره اینو خیلی جاها دیدم 

از لحاظ تئوری و روی کاغذ بله 4 کاناله بودن حافظه بیشتری در اختیار CPU میزاره اما در دنیای واقعی و بمنچمارک ها اینطور نیستش ظاهرا

به نظرتون من که 32 گیگ برای امسال می خوام بگیرم و مثلا برای 4 سال دیگه 128 گیگ پر کنم  دو تا 16 بگیرم بهتر نیستش نسبت به 4 تا 8 ؟ چون اونموقع باید باز 4تا 8 بندازم بره 8 تا 16 بگیرم (آخه میگن بهتره از یک جنس باشه و از یک فرکانس و یک تایمینگ به خاطر این عرض کردم)

مرسی ?

درود

برای بهینه بودن رایانه اگر به همه ی جوانب توجه بشه نتیجه ی بهتری گرفته می شه. مثلا چند درصد ناچیز تهویه، چند درصد ناچیز بهینه بودن رم، چند درصد خنک شدن پردازنده  و ... وقتی با هم جمع بشن تاثیر مشهودی می گذارند. چهار کاناله بودن در کارکرد عادی البته تاثیر واقعا ناچیزی داره و زیر بار و زمانی که حجم بیشتری از رم درگیر باشه تاثیرش مشهود تره.

برای آینده نگری هیچ وقت اکنون رو قربانی نکن. از کجا مطمئنی که به اونقدر رم نیاز پیدا خواهی کرد؟ شاید تا اون زمان نسل pc بر افتاده باشه. اینطور که دنیا پیش می ره شاید نسل بشر هم بربیافته.

لینک به دیدگاه

استارتر گرامی

بهتره گیم رو قربانی کنی .

شما میتونید با یه 1060 هم بازی ها رو روی رزولیشن 1080 به خوبی اجرا کنید .

اگر برای اجرای برنامه هاتون گرافیک مهم نیست حتی میتونید باز هم ارزون تر بخرید .

اگر برای اجرای نرم افزر ها به cuda نیاز دارید کارت 780ti به صورت دسته دوم و با قیمتی در حدود 1 تومن انتخاب خوبیه .

اگر هم به cuda نیازی نداری RX 480 توصیه میشه

از دوتا ssd همزمان استفاده نکنید مگر به صورت راید .

برای ذخیره اطلاعات از هارد های حجیم و با سرعت کم استفاده کنید . مثلا 4 ترا مدل گرین .

برای آرشیو کردن اطلاعات این هارد ها بسیار مناسب هستند .

پاور رو جدی بگیر

حتما از برند های معتبر بگیر و حتما 20 تا 30 درصد بیشتر از نیازت .

مادربرد رو سری نظامی بردار و به ایسوس اعتماد کن !!!

ایسوس ، گیگا و msi هر 3 بسیار خوب هستند اما ایسوس کمی بهتره .

فرکانس مموری بسته به نرم افزار های مورد استفاده و سایر قطعات مهم هستند .

بهتره در حد و حدود 3000 خرید کنید .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، navid_fo گفته است :

مرسی ?

تا اونجای که من اطلاع دارم مین برد های سری x79 و x99 اسلات رمش فقط به صورت کواد چنل کار میکنه اگه دو تا رم ۱۶ بندازی فکر نکنم کار کنه بهتر قبل از خرید رم سوال کنی

لینک به دیدگاه

در در 1395/08/18, 12:11:10، omidsolo گفته است :

ضمنا 10 بیت هست ولی HDR نیست و شما رو پورت های جدید DP1.4 و HDMI2.0 عموما برای Future Proof کردن محصول حساب کنید در زرولوشن های 4K, 5K, 6K , 8K با فرکانس های بالا که حتی میتونه به 2 عدد کابل DP نیاز داشته باشه...

سلام

به احتمال زیاد همون MG28UQ میگیرمش چون سیستمش جدیدتره و من الانشم با tn دارم کار می کنم و مشکلی اصلا ندارم مرسی بابت توضیحاتتون عزیزم

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

برای بهینه بودن رایانه اگر به همه ی جوانب توجه بشه نتیجه ی بهتری گرفته می شه. مثلا چند درصد ناچیز تهویه، چند درصد ناچیز بهینه بودن رم، چند درصد خنک شدن پردازنده  و ... وقتی با هم جمع بشن تاثیر مشهودی می گذارند. چهار کاناله بودن در کارکرد عادی البته تاثیر واقعا ناچیزی داره و زیر بار و زمانی که حجم بیشتری از رم درگیر باشه تاثیرش مشهود تره.

برای آینده نگری هیچ وقت اکنون رو قربانی نکن. از کجا مطمئنی که به اونقدر رم نیاز پیدا خواهی کرد؟ شاید تا اون زمان نسل pc بر افتاده باشه. اینطور که دنیا پیش می ره شاید نسل بشر هم بربیافته.

سلام مرسی از نظرتون 

بله بله منم بسیار موافقم پخش سرمایه انجام بشه و تمرکز روی یک قطعه جلوگیری بشه 

دیگه ترامپ اومدش من دارم به حرف شما کم کم بیشتر ایمان پیدا می کنم

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

استارتر گرامی

بهتره گیم رو قربانی کنی .

شما میتونید با یه 1060 هم بازی ها رو روی رزولیشن 1080 به خوبی اجرا کنید .

اگر برای اجرای برنامه هاتون گرافیک مهم نیست حتی میتونید باز هم ارزون تر بخرید .

اگر برای اجرای نرم افزر ها به cuda نیاز دارید کارت 780ti به صورت دسته دوم و با قیمتی در حدود 1 تومن انتخاب خوبیه .

اگر هم به cuda نیازی نداری RX 480 توصیه میشه

از دوتا ssd همزمان استفاده نکنید مگر به صورت راید .

برای ذخیره اطلاعات از هارد های حجیم و با سرعت کم استفاده کنید . مثلا 4 ترا مدل گرین .

برای آرشیو کردن اطلاعات این هارد ها بسیار مناسب هستند .

پاور رو جدی بگیر

حتما از برند های معتبر بگیر و حتما 20 تا 30 درصد بیشتر از نیازت .

مادربرد رو سری نظامی بردار و به ایسوس اعتماد کن !!!

ایسوس ، گیگا و msi هر 3 بسیار خوب هستند اما ایسوس کمی بهتره .

فرکانس مموری بسته به نرم افزار های مورد استفاده و سایر قطعات مهم هستند .

بهتره در حد و حدود 3000 خرید کنید .

سلام مرسی بابت نظرتون

بله منم موافقم که نیازی به گیم زیاد ندارم نیازم برآورده میشه 1060 حالا ببینم اگه کم اومد پول از 1070 میام 1060

درسته در حالت عادی داشتن یه hdd لازمه ولی من دارم زیاد Hdd دیگه نیمی خوام پای hdd با سرعت های زیر 100 مگ بر ثانیه باز بشه توی این پی سی. رید هم نمی خوام بکنم چون خطر از دست رفتن اصلاعات داره و در ضمن وقتیه که می خوای سرعت بیشتر کنی و من نیازی بیشتر از سرعت m8 پلکستور وpro950 سامی ندارم 

پاور خودم به شدت سختگیری می کنم دقت کنین 850 و از جنس rmi کورسیر یا hx850i خواهم گرفت

روی ایسوس تمرکز کردم چون جنس خازنشون بسیار عالی هستن و تجربه استفاده کردن چند ده ساله ازشون دارم 

مموری هم 3000 میگیرم با اینکه میدونم 2666 به بالا یکمی نسبت هزینه که می کنی آش نمی خوری

لینک به دیدگاه

سلام .

در 1 دقیقه قبل، navid_fo گفته است :

سلام مرسی بابت نظرتون

بله منم موافقم که نیازی به گیم زیاد ندارم نیازم برآورده میشه 1060 حالا ببینم اگه کم اومد پول از 1070 میام 1060

درسته در حالت عادی داشتن یه hdd لازمه ولی من دارم زیاد Hdd دیگه نیمی خوام پای hdd با سرعت های زیر 100 مگ بر ثانیه باز بشه توی این پی سی. رید هم نمی خوام بکنم چون خطر از دست رفتن اصلاعات داره و در ضمن وقتیه که می خوای سرعت بیشتر کنی و من نیازی بیشتر از سرعت m8 پلکستور وpro950 سامی ندارم 

پاور خودم به شدت سختگیری می کنم دقت کنین 850 و از جنس rmi کورسیر یا hx850i خواهم گرفت

روی ایسوس تمرکز کردم چون جنس خازنشون بسیار عالی هستن و تجربه استفاده کردن چند ده ساله ازشون دارم 

مموری هم 3000 میگیرم با اینکه میدونم 2666 به بالا یکمی نسبت هزینه که می کنی آش نمی خوری

چرا 3000 که پولت اصراف بشه؟ 
کمتر بگیر و اورش کن ، پولی که برای اون میدی رو به فن کولر رم بده ،
در ضمن ، 

در در 1395/08/17, 20:56:20، navid_fo گفته است :

سیستم پیشنهادی شما پلن b خواهد شد به احتمالا?

در این سیستم که  هنوز از بدوجه مونده هم میتوانید خنک کننده مایع سیکل باز بردارین ، الآن که تحقیق کردم فهمیدم که خوب نیست روی این سیستم قَدَر خنک کننده هوایی بزارین . اگر هم که کارتون بیشتر روی کار های گرافیکی هست چرا از کارت های کوادرو استفاده نمی کنین؟

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

تا اونجای که من اطلاع دارم مین برد های سری x79 و x99 اسلات رمش فقط به صورت کواد چنل کار میکنه اگه دو تا رم ۱۶ بندازی فکر نکنم کار کنه بهتر قبل از خرید رم سوال کنی

سلام مرسی از نظرتون

,ولی  اینطور فک نیمکنم هر طوری شما بیزارین رم ها تون رو همون جوری ساپورت می کنه مثلا یکی بزارین سینگل دو تا بزاری دوال سه تا بزای تریپل و چهار تا بزاری کواد ساپورت می کنه 8 تا بزاری دو تا 4 تا ساپورت می کنه طوری که ویکی پدیا میگه

The architecture can be used only when all four memory modules (or a multiple of four) are identical in capacity and speed, and are placed in quad-channel slots. When two memory modules are installed, the architecture will operate in a dual-channel mode; when three memory modules are installed, the architecture will operate in a triple-channel mode.[15] 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...