رفتن به مطلب

مشاوره خرید فن فوق کم صدا و قوی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

برای کیس گرین 2009 و پردازنده  corei7 860  دنبال فن هستم.

اور نمیخوام بکنم احتمالا. خیلی برام مهمه که اول جا بشه داخل کیس و بعد هم کم صدا باشه

پیشنهاداتون رو بفرماید gammaxx 400 رو خودم دیدم و شنیدم که خیلی خوبه

ممنون

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

با سلام خدمت دوستان

برای کیس گرین 2009 و پردازنده  corei7 860  دنبال فن هستم.

اور نمیخوام بکنم احتمالا. خیلی برام مهمه که اول جا بشه داخل کیس و بعد هم کم صدا باشه

پیشنهاداتون رو بفرماید gammaxx 400 رو خودم دیدم و شنیدم که خیلی خوبه

ممنون

درود

گاماکس ۴۰۰ خوبه وهم  امروز یکی‌ش رو بسته‌ام. از نظر کارایی به قیمت که دیگه حرف نداره. کیفیت چفت و بستهاش همچین خوب نیست و مثلا اگر بخوای مدام باز و بسته‌ش کنی بهتره به فکر گزینه‌هایی مثل true spirit یا hyper t4 باشی.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

گاماکس ۴۰۰ خوبه وهم  امروز یکی‌ش رو بسته‌ام. از نظر کارایی به قیمت که دیگه حرف نداره. کیفیت چفت و بستهاش همچین خوب نیست و مثلا اگر بخوای مدام باز و بسته‌ش کنی بهتره به فکر گزینه‌هایی مثل true spirit یا hyper t4 باشی.

نه والا یبار میبدنم یبارم بازش میکنم و میفروشمش دوباره. والا برا سیستم یکی از بچه ها تو دانشگا میخوام ببندم. فن استوکش افتضاحه تو بایوسم چیز خاصی نیس که بتونی سرعتو تنظیم کنید. صداش خیلی برام مهمه اورکلاک نمیخوام بکنم. فقط تو لود عادی صدا کم بده.. خمیر داره خودش سعید خان؟

لینک به دیدگاه

جسارتا اگه فروشگاه خوب و خوش قیمت بجز لیون هم سراغ دارید معرفی کنید بهم. من 114 تومن دیدم تو چندتا سایت از جمله لیون و مقداد که پستشون رایگان نیست. یه fafait 120 میداد که پستش رایگانه.

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

جسارتا اگه فروشگاه خوب و خوش قیمت بجز لیون هم سراغ دارید معرفی کنید بهم. من 114 تومن دیدم تو چندتا سایت از جمله لیون و مقداد که پستشون رایگان نیست. یه fafait 120 میداد که پستش رایگانه.

فافا مطمئن ه. ولی مطمئن نیستم که ارسال  رایگان باشه. بزنگ 32315151 داخلی 210 کد فارس هم 071

ساکن کجا هستی؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

نه والا یبار میبدنم یبارم بازش میکنم و میفروشمش دوباره. والا برا سیستم یکی از بچه ها تو دانشگا میخوام ببندم. فن استوکش افتضاحه تو بایوسم چیز خاصی نیس که بتونی سرعتو تنظیم کنید. صداش خیلی برام مهمه اورکلاک نمیخوام بکنم. فقط تو لود عادی صدا کم بده.. خمیر داره خودش سعید خان؟

من از یکی از دوستان انجمن کارکرده خریدم و معمولا از خمیر پرولیماتک استفاده می کنم. فردا محتویات کارتن رو می نگرم ببینم خمیر داشته یا نه.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

افافا مطمئن ه. ولی مطمئن نیستم که ارسال  رایگان باشه. بزنگ 32315151 داخلی 210

ساکن کجا هستی؟

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

من از یکی از دوستان انجمن کارکرده خریدم و معمولا از خمیر پرولیماتک استفاده می کنم. فردا محتویات کارتن رو می نگرم ببینم خمیر داشته یا نه.

مشهدم گرامی.یه زمانی رایگان بود که. شاید الان نباشه.. ممنونم. خودم cf3 دارم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

من چون حضوری می خرم به ارسالش توجه نکرده ام.

بزنگ و بپرس. 

لینک به دیدگاه

مهندس gammax 400 خوبه این لینک هم نگاه کن شاید براتون مفید باشه

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

من چون حضوری می خرم به ارسالش توجه نکرده ام.

بزنگ و بپرس. 

در 21 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

مهندس gammax 400 خوبه این لینک هم نگاه کن شاید براتون مفید باشه

ممنون از دو بزرگوار. مطلب آخر ...فقط تو کیسم جا میشه؟ عرض کیس رو نوشتن 20 سانت. با خط کش گرفتم تقریبا از مادربورد تا درب 17 سانتی جا بود. فک کنم جا بشه درسته؟

لینک به دیدگاه

جسارتا نظر خاصی در مورد meghdadit هم اگه دارید بفرماید دوستان

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

فروشگاه حرفه ای ای نیست. دو مورد از دوستان رو سراغ دارم که خرید کردند و قطعه ی دیگری فرستاده شده بود و پس از تماس با فروشگاه پاسخ شنیده بودند که کارایی قطعه ی فرستاده شده با قطعه ی درخواست شده یکسان بوده. برای من همین برخورد کافی ه که مطلقا ازش خرید نکنم.

توی  کیس 2009 هیت سینک و فن 12 سانتی بدون مشکل جا می شه، مگر این که طراحی خاصی داشته باشه. اگر به لینک زیر بخش مشخصات فنی گاماکس400 بنگری می بینی که کل کولر از کف تا بالا کمتر از 16 سانتی متره و اگر روی در کیس فن نباشه مشکلی پیش نخواهد آمد:

http://www.deepcool.com/product/cpucooler/2013-12/7_487.shtml

برای خمیر هم اگر cfiii داری خمیر خوبی ه و کاستی ای نسبت به خمیرهای دیپکول نداره.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

من یکی دوبار جنس خریدم و راضی بودم ولی مشکلی که آقای بهمنیان فرمودند هم عید نیست از این فروشگاه ها. چون همچین فروشگاه هایی انبارداری حرفه ای ندارند 

لینک به دیدگاه

عزیز من چندین مورد از فافا خرید داشتم.ارسالشونم رایگانه حتی کیس z4گرین رو زیر قیمت و رایگان فرستادن 

بسیار هم معتبره.قبل ارسال هم ی اقا با لهجه زیبای شیرازی حتما بهتون زنگ میزنه و جنستون رو تایید میکنه حتی میتونید ازشون بخواید تست کنن و سلامت کالا رو تایید کنن.مقداد هم یبار حضوری رفتم ادرسشون ببینم چجوریه که هیچ مغازه ای نبود فقط ی اتاق با چندتا کامپیوتر تلفن دارن .فکر میکنم جنسو براتون از بازار تهیه کنن و بفرستن

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

ممنونم

بجز مثبت چیز دیگه ای ندارم خدمت دوستان تقدیم کنم. با توجه به اندازه گیری ها این فن جا میشه داخل کیس.

ممنونم از نظراتتون. من هم از فافا خرید داشتم چندبار خیلی خوب بود. بجز یک دفعه که افتضاح رایتر رو بسته بندی کرده بودن بقیه موارد خوب بود و  راضیم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، maximal10 گفته است :

سایت قدیمیه چاره هم داره

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=64237

مرسی. پستش 14 تومن میشد. هرچند قیمتش مناسبتر بود.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hosseinskandari گفته است :

مرسی. پستش 14 تومن میشد. هرچند قیمتش مناسبتر بود.

به زودی از فافا خریداری میکنم. پستشون در این تاریخ بالای 99 تومن رایگان هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...