رفتن به مطلب

پردازنده هشت هسته ای AMD شاخ غول را شکست!

Recommended Posts

84piwuzeu7qttpdhw16a.jpg

پردازنده هشت هسته‌ای جدید AMD با معماری ZEN نتایج خیره کننده‌ای در زمینه چند هسته‌ای از خود بجا گذاشته است. که شاید باعث شود خاطره نسل قبل پردازنده‌های این شرکت از یادها محو شود که آن هم بخاطر ضعف معماری پردازنده های این شرکت در استفاده از منابع به اشتراک گذاشته شده میان هسته ها بود.

بر طبق این بنچمارک یک نمونه هشت هسته‌ای ZEN توانسته به راحتی پردازنده 10 هسته‌ای XEON E5-2600 V2 را پشت سر بگذارد و همپای E5-2650 V2 پیش رود و به XEON E5-2600 V4 نزدیک شود طبق این بنچمارک این نمونه هشت هسته‌ای توانسته در مدت 69 ثانیه رندر بنچمارک Blender را به پایان برساند .

انتظار می‌رود AMD نسل جدید پردازنده‌های خود را اوایل سال 2017 میلادی روانه بازار کند.

منبع: Techpowerup

مترجم: سامان یزدان نیک

لینک به دیدگاه

یا خدا .
یعنی میشه ؟؟؟
اخ اگه بشه چی میشه .
خدا کنه رودتر عرضه بشه این سری ،منتظرم زن عرضه بشه ببینم چجوریه بعد سیستمم رو جمع کنم .
البته اگه قیمتاشو فضایی نکنه (از amdبعیده قیمت فضایی بده)

لینک به دیدگاه

شاخ غول را شکست.☺

استایل جدید انجمن برخی از مهندسهای اهل جدل از هر سه جبهه رو رماند. جایشان سخت خالی ست.

.............

آزمون تک هسته ای ازش منتشر نشده؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

شاخ غول را شکست.☺

استایل جدید انجمن برخی از مهندسهای اهل جدل از هر سه جبهه رو رماند. جایشان سخت خالی ست.

.............

آزمون تک هسته ای ازش منتشر نشده؟

درود جای دوستان خالی است کلا انجمن خلوت تر شده و دیگر خبری از آن بحث ها و جدل ها نیست نه می‌شود خوشحال بود نه ناراحت

.... خیر فقط این تصویر از تست موجود است که شبه زیاد دارد بعضی در reddit معتقد هستند قلابی است بعضی میگویند واقعی

لینک به دیدگاه

تنها لینکی که امروز بخاطرش وارد انجمن شدم.

من از اولش هم Intel داشتم،  زمانی که Intel Pentium 233Mhz بود، یادش بخیر...

الان دو تا سیستم دارم، یکی Intel نسل ششمی، یکی هم AMD X4 b97 واقعاً برای کارهای روزمره هر دو پاسخگو هستند، مخصوصاً که ترکیب هر دو تا با SSD هست.

برای سیستم AMD حدود 400 هزینه کردم، برای Intel حدود 1.500، در برابر ارزش به قیمت پرداختی محصول خریدرای شده AMD اینتل رو به سخره میگیره.

با پردازنده های نسل جدید Zen این داستان چه شود

اینم اضافه کنم که امیداورم روزی در کشور خودمون هم بتونیم پردازنده تولید کنیم.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...