رفتن به مطلب

کریسس 4

behnamalizade69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ظاهرن در حال ساخت هست

من شماره یک و سه رو بازی کردم سه بیشتر خوشم اود می گن کریسس وارهارد هم بد نیست .

wp_ss_20161106_0018.png

wp_ss_20161106_0019.png

لینک به دیدگاه

خدا رو شکر من که بی صبرانه منتظرم

نسخه 2 و 3 که عالی بود ( کلا همش خوب بود)

لینک به دیدگاه

البته مستقيم سازنده اشاره نكرده كه داريم رو بازى كار ميكنم فقط محيطى رو طراحى كرده و از آخرين نسخه اين انجين قدرتمند استفاده كرده كه نشون بده بخوايم در آينده كرايسس جديدى بسازيم بايد انتظار همچين گرافيكى رو ازش داشت كه اين خودش حداقل دو سال طول ميكشه مثلا ميشه اميدوار بود 2018 يه خبرايى باشه

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، eddy گفته است :

البته مستقيم سازنده اشاره نكرده كه داريم رو بازى كار ميكنم فقط محيطى رو طراحى كرده و از آخرين نسخه اين انجين قدرتمند استفاده كرده كه نشون بده بخوايم در آينده كرايسس جديدى بسازيم بايد انتظار همچين گرافيكى رو ازش داشت كه اين خودش حداقل دو سال طول ميكشه مثلا ميشه اميدوار بود 2018 يه خبرايى باشه

سلام ، خیلی کامل

سپاس

لینک به دیدگاه

سلام منم چند وقتی بود که دنبالش بودم  هیجا خبری ازشروع ساختش نبودمن که از نسخه 3 خیلی خوشم اومد ولی باید دید که نسخه چهارمش چجوریه میتونهمثل نسخه 2و3 گیم پلی و داستان خوبی داشته باشه یا نه  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

از این تصویرا زیاد میاد بیرون برای نمایش قدرت انجین هست معمولا اینکه بگیم برای بازی هست تا خودشون نگن فایده نداره!

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، حامد 480 گفته است :

سلام منم چند وقتی بود که دنبالش بودم  هیجا خبری ازشروع ساختش نبودمن که از نسخه 3 خیلی خوشم اومد ولی باید دید که نسخه چهارمش چجوریه میتونهمثل نسخه 2و3 گیم پلی و داستان خوبی داشته باشه یا نه  

الان crysis 2 کیم پلی و داستان خوبی داشت ؟

تمام ابهت کرایسیس به نسخه اولش بود باز 3 چیزی واسه گفتن داشت . 2 که اصلا در حد کرایسیس  نبود

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Hosein Amiri گفته است :

تمام ابهت کرایسیس به نسخه اولش بود باز 3 چیزی واسه گفتن داشت . 2 که اصلا در حد کرایسیس  نبود

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

من شخصا از نسخه یکش خوشم نیومد چون 1.مراحل کم بود و اصلا جالب نبود تا میخاستی یه دست گرمی بزنی که بفهمی قدرت لباسش برا چیه میبینی بازی تموم شد اصلا خوشم نیومد ولی تو نسخه دو خیلی بهتر شد نسخه 1 تویه کره جنوبی بود فک کنم یا شمالی همشون مثل لباس نانو رو داشتن مثل اینکه بگی لباس برای همه مثل یه لباس معمولی بودیادمه که تویه یه مرحلش تویه جنگلی فک کنم یه10.20تایی میشدن که با لباس نا نو مخفی شده بودن بعدش یه هو بهت حمله میکردن و باید میکشتی شون بگذریم خیلی نسخه یکش افتضاح بود بعدش شما میگی تما ابهت کرایسیس به نسخه یکش بود یکش دیگه خیلی تخیلی شده بود ولی نسخه دو نه بازی زمین تا اسمون فرق کرده بود

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

موافقم

لینک به دیدگاه

crysis هم نسخه اولش عالی بود هم نسخه  دومش

ولی نسخه سوم crysis متاسفانه خیلی کوتاه بود و شکسته بدی هم خورد

هرسه نسخه کرایسیس گرافیک فوق العاده ای داشتند

من بشخصه با نسخه ی دوم کرایسی خیلی حال کردم هم موسیقی عالی گیم پلی عالی گرافیک عالی و....

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، zanyar11 گفته است :

crysis هم نسخه اولش عالی بود هم نسخه  دومش

ولی نسخه سوم crysis متاسفانه خیلی کوتاه بود و شکسته بدی هم خورد

هرسه نسخه کرایسیس گرافیک فوق العاده ای داشتند

من بشخصه با نسخه ی دوم کرایسی خیلی حال کردم هم موسیقی عالی گیم پلی عالی گرافیک عالی و....

بنده هم باشما موافقم

لینک به دیدگاه

یه بازی میسازه تا ده سال بعد میشه بهترین بازی برا تست بنچمارک. تو گرافیک واقعا خیره کننده بودن تا الان. اندفعه میخواد چکا کنه.. خدا میدونه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، حامد 480 گفته است :

من شخصا از نسخه یکش خوشم نیومد چون 1.مراحل کم بود و اصلا جالب نبود تا میخاستی یه دست گرمی بزنی که بفهمی قدرت لباسش برا چیه میبینی بازی تموم شد اصلا خوشم نیومد ولی تو نسخه دو خیلی بهتر شد نسخه 1 تویه کره جنوبی بود فک کنم یا شمالی همشون مثل لباس نانو رو داشتن مثل اینکه بگی لباس برای همه مثل یه لباس معمولی بودیادمه که تویه یه مرحلش تویه جنگلی فک کنم یه10.20تایی میشدن که با لباس نا نو مخفی شده بودن بعدش یه هو بهت حمله میکردن و باید میکشتی شون بگذریم خیلی نسخه یکش افتضاح بود بعدش شما میگی تما ابهت کرایسیس به نسخه یکش بود یکش دیگه خیلی تخیلی شده بود ولی نسخه دو نه بازی زمین تا اسمون فرق کرده بود

من فکر میکنم شما پچ warhead رو با crysis 1 اشتباه گرفتید

این مرحله ای که شما میگید مال crysis warhead هست که یک سال بعد اومد و تقریبا کوتاهتر از نسخه اصلی بود

کرایسیس 2007 خیلی زیباتر از وارهد بود.اصل داستان هم همین 2007 هست.

البته کوتاهی بازی بستگی به این داره که چجوری بازی رو تموم کنید . اگه دل و بزنید به دریا و مثل cod خطی بازی کنید و فقط به ابجکتیوتون برسید اره کوتاهه ولی اگه کل جزیره رو واسه پیدا کردن بهترین راه ورود به کمپ دشمن زیر پا بذ ارید ساعت ها وقتتون رو میگیره.

دوباره یاد کریسیس انداختید منو خدا ازتون نگذره ?

ویرایش شده توسط Hosein Amiri
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...