رفتن به مطلب

مشکل در بازی Rise of the Tomb Raider

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنده هر کاری میکنم دسته وصل نمیشه به بازی  ددو تا دسته را امتحان کردم  که یکیشون دسته xbox 360 دسته تو خود pc شناسایی میشه اما تو بازی نه

لینک به دیدگاه

سلام

بنده ورژن اخر ویندوز ده و ویندوز هفت رو با اخرین اپدیت چک کردم ، دسته ایکس باکس وان وصل می شه و تامب رایدر رو بازی کردم

البته ویندوز هفت درایور می خواست ولی ده نه

الان رو ویندوز ده نصب و مقداریش رو هم بازی کردم ، فقط یک برنامه هست به اسم 360ce

هر دسته ای رو تبدیل به ۳۶۰ می کنه و می شه بازی ها رو انجام داد ، قبلا دسته پلستیشن دو با تبدیل با همین برنامه استفاده می کردم ، سوالی باشه در خدمتم

در ۱ ساعت قبل، poiuy021 گفته است :

بنده هر کاری میکنم دسته وصل نمیشه به بازی  ددو تا دسته را امتحان کردم  که یکیشون دسته xbox 360 دسته تو خود pc شناسایی میشه اما تو بازی نه

لینک به دیدگاه

متاسفانه برای من جواب نمیده بنده نسخه فشرده رو دانلود کردم ممکنه مشکل از این باشه

لینک به دیدگاه

منم نسخه ۱۳ گیگ رو دانلود کردم . یه فایل ۳۶۰ تو محل نصب بازی هست اون رو پاک کنید اگه باشه دسته فابریک جواب نمیده

لینک به دیدگاه

دسته وصل شدبا برنامه x360  اما استیک تنظیم زاویه دوربین درست کار نمیکنه لطفا تنظیم شو بزارید

محل دقیق تنظیم قسمت راست برنامه بایین

لینک به دیدگاه

کسی نیست جواب بده

ویرایش شده توسط poiuy021
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، poiuy021 گفته است :

کسی نیست جواب بده

سلام ، اسم برنامه 360c هست ، اخرین ورژن رو بگیرید ، خودش اوتومات هست . اموزششم توی اینترنت موجوده هم تو اپارات .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...