رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد پورت های خروجی صدا در ایکس باکس وان

Recommended Posts

میخواستم ببینم جز اچ دی ام ای و spdif  خروجی صدای دیگری هم داره ایکس باکس وان یا نه؟(برای اتصال اسپیکر)

...........................................................................................

با سلام بنده یه ایکس باکس وان خریدم و با کابل HDMI متصلش کردم به مانیتورم. مشکل اصلی اینجاس اصلا یادم نبود مانیتور اسپیکر نداره و درکل صدا نمیتونم بگیرم ازش. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چجوری میتونم یه اسپیکر معمولی رو به ایکس باکس وان وصل کنم تا ازش صدا بگیرم؟ مانیتورم پورت صدا نداره که حتی اسپیکرو بهش متصل کنم. پشت ایکس باکس یه پورت هست به اسم iroutput نمیدونم کاربردش چیه اینم لطف کنین بگین ممنون میشم. با تشکر.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

پشت xbox one یه خروجی داره که بالاش نوشته spdif که میتونید از کابل های optical برای خروجی صدا استفاده کنید .

البته اسپیکر هاتون باید ورودی spdif یا اپتیکال داشته باشن  . 

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

چه فرقی با بقیه اسپیکرا دارت؟ اینا بهترن؟ میخوام اگه بصرفه نیس و کیفیتش کمه یدفعه مانیتورو بفروشم تی وی بخرم. ولی فعلا ناچارم کم هزینه ترین راهو انتخاب کنم

لینک به دیدگاه

اگر هم اسپیکر هاتون ورودی optical ندارند میتونید از روش زیر استفاده کنید : 

یک تبدیل hdmi به dvi یا vga بخرید که خروجی صدا داشته باشه و اسپیکر هاتون رو از طریق جک ۳.۵ ( کابل معمولی صدای اسپیکر ها ) به اون مبدل وصل کنید . 

http://digik.ir/مبدل-HDMI-به-Vga-به-همراه-خروجی-صدا

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sajadko گفته است :

اگر هم اسپیکر هاتون ورودی optical ندارند میتونید از روش زیر استفاده کنید : 

یک تبدیل hdmi به dvi یا vga بخرید که خروجی صدا داشته باشه و اسپیکر هاتون رو از طریق جک ۳.۵ ( کابل معمولی صدای اسپیکر ها ) به اون مبدل وصل کنید . 

http://digik.ir/مبدل-HDMI-به-Vga-به-همراه-خروجی-صدا

نه این روش خوب نیس کلی کیفیت تصویرو میاره پایین. ممنون

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نه این روش خوب نیس کلی کیفیت تصویرو میاره پایین. ممنون

پس میتونید tv بخرید و از اسپیکر های tv استفاده کنید که البته توصیه میکنم اگر میخاین tv بخرید ، همراهش اسپیکری  هم بخرید که ورودی optical داشته باشه چون کیفیت صدای اسپیکر های tv چندان جالب نیس .

میتونید هم کلا بجای tv  ،  اسپیکر جدید بخرید و از خروجی spdif پشت xbox one به اسپیکر های جدیدتون وصل کنید . 

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sajadko گفته است :

پس میتونید tv بخرید و از اسپیکر های tv استفاده کنید که البته توصیه میکنم اگر میخاین tv بخرید ، همراهش اسپیکری  هم بخرید که ورودی optical داشته باشه چون کیفیت صدای اسپیکر های tv چندان جالب نیس .

میتونید هم کلا بجای tv  ،  اسپیکر جدید بخرید و از خروجی spdif پشت xbox one به اسپیکر های جدیدتون وصل کنید . 

باشه دارم سرچ میکنم ببینم لیون موجود داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...