رفتن به مطلب

ای ام دی CPU سری K می سازد

Recommended Posts

به نام خداوند هستی بخش و جهان آفرین

با عرض سلام خدمت همه دوستان و اساتید لیونی

سایت guru3d.com خبری منتشر کرده مبنی بر تصمیم ای ام دی بر ساخت CPU های سری K برای بیشترین میزان اورکلاک .

همان طور که می دانید پیشتر اینتل با عرضه دو مدل CPU به صورت ضریب باز( بدون پسوند ) و ضریب بسته ( با پسوند K ) بین CPU های مخصوص اورکلاک و معمولی ها تفاوت ایجاد می کرد اما ای ام دی همه CPU های خود را به صورت ضریب باز تولید می کرد(  گرچه ای ام دی هم مدل Black Edition را معرفی کرده بود که توان اور بیشتری را داشتند اما سایر CPU های AMD هم به خوبی اور می شدند ) اما به نظر می رسد ای ام دی هم با الهام گرفتن از غول بزرگ صنعت چیپست سازی - اینتل - قصد دارد به ساخت CPU های با پسوند K برای CPU های سری ZEN کند .

CPU های 8 هسته ای سری ZEN با 20 مگابایت کش ( 16مگ کش سطح 3 به صورت 2x8MB  و 4 مگ کش سطح 2 به صورت 8x512KB ) به همراه چی پی یو هایی با فناوری 14 نانو متری پولاریس می رود که قدرتمند ترین APU های ساخته شده تا به امروز را معرفی کنند ، فراموش نکنیم که APU های ای ام دی هم اکنون نیز قوی ترین APU های بازار هستند اما با درخشش گرافیک های سری 400 که با استفاده از نسل چهارم Graphics Core Next (GCN)  ساخته شده اند امید زیادی به قدرت بالای گرافیک مجتمع این نسل از CPU های شرکت ای ام دی میرود .

zen.jpg

CPU های سری Zen با ساپورت از مموری های DDR4 در ژانویه یا فوریه سال 2017 میلادی وارد بازار می شوند

منبع :

http://www.guru3d.com/news-story/amd-to-release-zen-based-k-model-processors-for-overclocking.html

.

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر نکنم اینکار رو بکنه،  amd همیشه یکی از مزیتهاش همین بوده که مدل های معمولیشم راحت اور میشدن تا حدودی ... o.O

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

AMD هر دو سری پردازنده هاش چه سری Black چه معمولی اور می شدند ولی با یک تفاوت! سری بلک ضریب باز بودند و شما خیلی راحت تر میتونستید بدون نیاز به تغییر BCLK ضریب رو بالا ببرید و به شرط کنترل دما از فرکانس بالاتر لذت ببرید. سری بدون پسوند هم با تغییر BCLK براحتی اور می شدند چون به فرکانس پورت ها مثل PCI لینک نبودند. ولی اینتل در حال حاضر به غیر از سری K،  قابلیت اورکلاک روی پردازنده های دیگه برداشته. گرچه در بازه ای به دلیل جدا شدن BCLK از فرکانس PCI  و با بایوس هایی از طرف بردساز ها میشد پردازنده های ضریب بسته اینتل رو هم اور کرد ولی اینتل بعد از مدتی جلوی همه رو گرفت.:D

به هر حال من دوست دارم AMD مثل قدیم از همون پسوند Black Edition استفاده کنه تا اضافه کردن حرف K. چون یادآور روز های خوش و قدرتمند این شرکت هست. گرچه در زمینه ارائه پردازنده های ضریب باز در رده دکستاپ AMD پیشتاز بوده و اینتل بعد از AMD و از نسل سندی بریج این کار رو شروع کرد.(گرچه قبل تر سری X اینتل  پردازنده ضریب باز داشت که قیمت خیلی بالایی داشتن و قیمت ها بعضا چند برابر سری متداول بود.)

لینک به دیدگاه

کسر شان‌ه از نماد رقیب استفاده کنه در حالی که خودش هم برند و نشان و پسوند شناخته شده  داره، از دید تجاری هم راهکار درستی نیست. برخی وقتها فکر می‌کنم  مدیران دولتی‌مون در برخی بخشهای amd  سمت دارند، چون به ندرت چنین ایده‌های شگفت‌انگیزی به فکر بنی بشری می‌رسه. یک نمونه‌ی دیگه‌ش تغییر نام برند موفق و محبوب ati بود.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

AMD هر دو سری پردازنده هاش چه سری Black چه معمولی اور می شدند ولی با یک تفاوت! سری بلک ضریب باز بودند و شما خیلی راحت تر میتونستید بدون نیاز به تغییر BCLK ضریب رو بالا ببرید و به شرط کنترل دما از فرکانس بالاتر لذت ببرید. سری بدون پسوند هم با تغییر BCLK براحتی اور می شدند چون به فرکانس پورت ها مثل PCI لینک نبودند. ولی اینتل در حال حاضر به غیر از سری K،  قابلیت اورکلاک روی پردازنده های دیگه برداشته. گرچه در بازه ای به دلیل جدا شدن BCLK از فرکانس PCI  و با بایوس هایی از طرف بردساز ها میشد پردازنده های ضریب بسته اینتل رو هم اور کرد ولی اینتل بعد از مدتی جلوی همه رو گرفت.:D

به هر حال من دوست دارم AMD مثل قدیم از همون پسوند Black Edition استفاده کنه تا اضافه کردن حرف K. چون یادآور روز های خوش و قدرتمند این شرکت هست. گرچه در زمینه ارائه پردازنده های ضریب باز در رده دکستاپ AMD پیشتاز بوده و اینتل بعد از AMD و از نسل سندی بریج این کار رو شروع کرد.(گرچه قبل تر سری X اینتل  پردازنده ضریب باز داشت که قیمت خیلی بالایی داشتن و قیمت ها بعضا چند برابر سری متداول بود.)

برای بسیاری از افراد اور کردن هیچ معنی و مفهمومی نداره ( خود من علاقه ای به اور ندارم ) پس براشون ابدا مهم نیست که CPU ها اور میشن یا نه

CPU های سری FX توانایی خوبی در اور دارن اما اکثر دارندگانش به خودشون زحمت اور رو نمی دهند !!

این موضوع که اینتل با محدود کردن قابلیت اور تعدادی و گرونتر فروختن مابقی به عنوان سری K من رو ناراحت می کرد اما میشه به قضیه از این طرف نگاه کرد که اینتل میتونسته همه CPU هاش رو گرون بفروشه اما اومده و برای کسانی که قصد اور داشتن با مسدود کردن این قابلیت مقداری تخفیف لحاظ کرده !!! در واقع میشه گفت این CPU های سری K نیستند که کمی گرون تر هستند بلکه این CPU های معمولی هستند که مقداری ارزونتر هستند !!! ( برای باز تر شدن این جا رو مطالعه کنید http://www.pandamoz.com/2013/12/post421.html )

حالا میشه گفت ای ام دی به فکر افتاده تا از قدرت بالای CPU هاش برای اور استفاده کنه و پول بیشتری به جیب بزنه میشه هم گفت به فکر کم درآمد ها بوده و با عرضه نسخه معمولی به اون ها تخفیف داده !!!

در 11 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

کسر شان‌ه از نماد رقیب استفاده کنه در حالی که خودش هم برند و نشان و پسوند شناخته شده  داره، از دید تجاری هم راهکار درستی نیست. برخی وقتها فکر می‌کنم  مدیران دولتی‌مون در برخی بخشهای amd  سمت دارند، چون به ندرت چنین ایده‌های شگفت‌انگیزی به فکر بنی بشری می‌رسه. یک نمونه‌ی دیگه‌ش تغییر نام برند موفق و محبوب ati بود.

:D

البته شرکت اینتل یه غول تمام عیاره . وقتی این شرکت میاد و CPU های مخصوص اور خودش رو با پسوند K روانه بازار می کنه این پسوند به نوعی تبدیل به یک استاندارد میشه . به گونه ای که بیشتر افرادی که از کامپیوتر سر در میارن متوجه میشن که این پسوند K به چه معناس !!!

گرچه خود من هم تعجب کردم و انتظار نداشتم و گموم نمی کردم ای ام دی در انتخاب اسم هم از اینتل پی روی کنه !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...