رفتن به مطلب

مشکل با usb کیس

MOMOU81
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان عزیز لیونی امیدوارم حا همه خوب باشه و همه سرحالو شاداب

دوستان جدیدم من به یک مشکلی برخوردم که خیلی اعصابمو خورد کرده اونم اینه بعد از یک ماه خرید این کیس هم چراغ led موقع روشن کردن سیستم دیگه روشننمیشه که البته اون زیاد چیز مهمی نبود اما مشکلی جدیدا بوجود امده اینه که کیس بنده z2 honor هستش که از خود لیون خریدم.همینطور که توی عکس های سیستم مشاهده میکنید میبینید که این کیس 3 تا جایگاه usb داره یکی usb3 و دوتا usb2 و مشکل من هم اینه که usb 2 سمت راست {از سمت چپ دومی}نیز دیگه کارنمیکنه منم چون زیاد با کامپیئتر کارنمیکنم همین امشب متوجه این مشکل شدم.حالا میخواستم از شما دوستان بپرسم که باید چیکارکنم؟یعنی اینقدر کیفیت قطعات امده پایین که بعد از یک ماه یه همچین مشکلاتی قطعات پیدا کنند؟

ببخشید سرتونو دراوردم.اگر چیزی درباره حل این مشکل میدانید و میتوانید به بنده کمک کنید خواهشا نظر خودتان را برای من بنویسید 

لینک به دیدگاه

درود

وقتی مطمئن شدی ایراد از کیس‌ه:

۰۲۱۸۸۹۱۱۳۷۸

داخلی ۱۵۳ و ۱۳۴

جناب شعبانی و جناب آذین از شرکت گرین در انجمن عضو اند و در لینک زیر مشکل یکی از دوستان رو حل کردند، می‌تونی بهشون پیام بدی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام ، سوکتی که وصل شده به برد جابهحا کنید ببینید از همین سوکت وسط هست یا نه .

لینک به دیدگاه

تست کردم تمام قطعات بهم وصلن اما موقعی که usb وصل میشه کاری نمیشه

لینک به دیدگاه

دوستان بعد از وصل کردن کابل های usb به سمت دوم (دوتا جا برای usb داره) مشکل حل شد ولی سمت اول usb که مشکل داشت رو چیکار کنم؟

البته الان متوجه شدم از کیس نیست اما کیس هنوز همون مشکل led رو داره اما الان فهمیدم مشکل از مادربرد.یعنی فعلا برام مشکل ساز نیست اما وقتی بخوام بفروشمش باید چیکار کنم چون که خرابه دیگه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واسه منم ، بعضی وقتها یو اس بی های جلوی کیس ایکس 3 کار نمیکنه و با بعضی از فلشها و موبایل یا هارد اکسترنال کار میکنه ، جاشو عوض کردم فرجی حاصل نشد ، واسه یکی از دوستان که کیس x3 گرفته بودم همین مشکلو داشت وقتی گوشی یا فلش به جلوی کیس وصل میکرد یا اصلاً کار نمیکرد یا وقتی هم کار میکرد قطع و وصلی زیاد داشت ، 2 سال همینجوری دارم سر میکنم و بعضی وقتها به پنل پشت کیس وصل میکنم

کلا فکر کنم گرین با پنل جلویی مشکل داره!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، StarKilleR گفته است :

واسه منم ، بعضی وقتها یو اس بی های جلوی کیس ایکس 3 کار نمیکنه و با بعضی از فلشها و موبایل یا هارد اکسترنال کار میکنه ، جاشو عوض کردم فرجی حاصل نشد ، واسه یکی از دوستان که کیس x3 گرفته بودم همین مشکلو داشت وقتی گوشی یا فلش به جلوی کیس وصل میکرد یا اصلاً کار نمیکرد یا وقتی هم کار میکرد قطع و وصلی زیاد داشت ، 2 سال همینجوری دارم سر میکنم و بعضی وقتها به پنل پشت کیس وصل میکنم

ولی برای من بعد از اینکه جای کابل هارو عوض کردم خداروشکر درست شد اما وقتی دوباره برش گردوندم جای اولش دوباره همین مشکل پدیدار شد 

لینک به دیدگاه

نتیجه گیریتون عادلانه نیست
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...