رفتن به مطلب

رکورد پاورهای گرین

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان

خواستم اینجا محلی باشه واسه کسایی که با این پاور خوشکل کار میکنن و در مورد رکوردهای :

1. روشن بودن پاور  ( به صورت 24/7 )
  2. کار در شرایط سخت ( آب و هوا و محیط آلوده )
  3. کارکرد مدت پاور( استفاده معمولی از پی سی)

نظر بدن

در ضمن اگر کسی روی رکورد ثبت شده دوستان موردی از برند دیگه ای داره میتونه ذکر کنه و معرفی کنه

ما اینجا قدت و کارکرد پاور رو به اشتراک میگذاریم  تا کمکی باشه برای انتخاب آگاهانه تر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تمام اسناد  و مدارکم روی پاور 330 وات گرین هست . GP330A V2

گارانتیشون یه تعداد تا تاریخ 90/7 هست و یه تعداد هم 92

30 تا از این 90 ها ، 4 سال با سیستم هایی روشن بودن که تمام مادربردهاشون خازن ترکوندن تقریبا در شرایط سخت آب و هوایی

حدود 100 تا از این پاورها هم طول مدت خدمتتشون روزی 10 ساعت روشن بودن.

من در طول مدتی که تو محل خدمتم بودم که تقریبا 4 سال هست حتی یه دونه پاور گرین مورد دار ندیدم.

WP_20161110_09_10_03_Pro.jpgWP_20161110_09_10_49_Pro.jpgWP_20161110_09_11_17_Pro.jpgWP_20161110_08_47_17_Pro.jpg

در ضمن تموم کیس ها با همین پاور الان خدمت جدیدشون رو با قطعات جدید شروع کردن

اگر ابزار تست پاور زیر 100 تومن بتونم پیدا کنم خروجی پاورها در مدت زمان رو هم میگذارم چون تقریبا کارکرد و سخت افزار یکی هست توی تموم محل خدمتم با فواصل میتونم پیدا کنم و کیفیت خروجی هم ازشون بگذارم اگر دوستان موردی رو میدونن بفرمایند که تهیه کنم.

شاید بعد از من کسی در مورد همین پاورها بیاد مطلب بگذاره که کیس و پاور هنوز کار میکنه و مادربردشون رو عوض کرده 

ویرایش شده توسط Uranium
لینک به دیدگاه

من یه پاور 330 داشتم 6 سال کارکرد و 4 سالش 24 ساعته روشن بود ، آخرش هم فروختمش هنوز هم مثل ساعت کار میکرد.

لینک به دیدگاه

درود

سپاس از تاپیک خوبت

شوربختانه راهی نیست که بشه رکوردها رو ثبت کرد.

1000 boc

نزدیک دو ساله کار می کنه. بیشترین کارکرد پیوسته ای که داشته 12 روز کارکرد پیاپی و زیر بار.

پیش آمده که دو ماه  شات دان نشده، یعنی شبها روی حالت خواب بوده و بقیه ی وقتها پیاپی کار می کرده. مادربوردم z97 deluxe همه ی ساتاها و usb3 های پشتیش پره. یک کارت usb3 دارم که اون هم پره. جلوی کیس دو تا usb2 و چهارتا usb3 داره که بسته به موقعیت استفاده می شه.

یک 750 boc دارم که شش ساله کار می کنه و پیکربندیهای مختلفی به خودش دیده، از چهارهسته ایهای اینتل و amd تا بولدوزر و اخیرا هم 6600k. رکوردهاش یادم نیست. تازگی نوتبوک zbook 15 گرفته ام و این کیس و پاور boc 750 رو به زودی خواهم فروخت.

البته مطمئن نیستم که پاور بعدی م حتما گرین باشه. تا سال گذشته گزینه ی اولم همیشه گرین بود.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...