رفتن به مطلب

فروش EVGA 8800 Ultra سوخته هرکسی بدردش میخوره بگه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان این گرافیک که نوشتم برای فروش هست هر کس خواست بگه اگه بردش هم بدرد نخوره ولی سیستم فنش حتماً بدرد میخوره دوستان پیشنهاد قیمت هم با شما به بالاترین قیمت فروخته میشه

صفحه اول رو با آرتیفکت میاره بعد دیگه صفحه سیاه میشه نمیتونه بیاره

مدل رفرنس هست دوستان

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

دلیل سوختگی کارت میشه بفرمایید آیا برای تعمیرش اقدام کردید؟ من خودم یک 8800الترا سوخته دارم شاید بشه اعضای اینو به کارت من پیوند زد:دی

لطفا یک قیمت پایه بذارید @};-

لینک به دیدگاه

دوستان این گرافیک که نوشتم برای فروش هست هر کس خواست بگه اگه بردش هم بدرد نخوره ولی سیستم فنش حتماً بدرد میخوره دوستان پیشنهاد قیمت هم با شما به بالاترین قیمت فروخته میشه

صفحه اول رو با آرتیفکت میاره بعد دیگه صفحه سیاه میشه نمیتونه بیاره

مدل رفرنس هست دوستان

دوست عزیزم کارت شما به دلیل حرارت بالا و فشار بیش از حد دچار قلع مردگی در ناحیه GPU شده که با ریبال کردن یا لحیم مجدد GPU تعمیر خواهد شد .با حدود 20.000 تومان میتونید تعمیرش کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما چطور میدونید دچار قلع مردگی شده؟؟؟

لینک به دیدگاه

من 25 خریدارم

عکسم بزار ببینیم

ویرایش شده توسط oktay
لینک به دیدگاه

دوست عزیزم کارت شما به دلیل حرارت بالا و فشار بیش از حد دچار قلع مردگی در ناحیه GPU شده که با ریبال کردن یا لحیم مجدد GPU تعمیر خواهد شد .با حدود 20.000 تومان میتونید تعمیرش کنید .

دوست من مگه ریبال gpu به همین راحتیه با 20 تومن درست کنن...اصلا کسی شابلونشو نداره

لینک به دیدگاه

به همین راحتیه تا حالا چندین کارتو اینجوری دادم درست کردن / تازه 20 تومن یوزرش هست من 14 تومن میدم .

البته این کار 50 درصد احتمال جواب دادنش هست بستگی به تاب یا خمیدگی برد و مهارت تعمیر کار داره .

لینک به دیدگاه

خب ببنید من خودم 8800GT داشتم که مشکل لحیم سرد داشت کارت تو گیم آرتیفکت میداد دادم ریبال کردن 30تومن شد یه مدت کوتاهی برام کار کرد اما بعد سه ماه همون مشکل قبلی رو پیدا کرد! یه رادئون 4870 داشتم اون کارت هم همین مشکل داشت اما بعد ریبال کرد حتی دیگه روشن هم نیمشد کلا ریسکش زیاده!

به هرحال از دوتا کارت به نظرم یه چیز در بیاد دوستمون یه عکس از خود کارت بذارن ببینیم در چه وضعیتی هست اگر اوکی بود 28هستم @};-

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان صبر کنید امروز سرم یه خورده شلوغ بود نتونستم جوابهاتون رو بدم ببخشید

اول اینکه کارت از لحاظ فیزیکی کاملاً سالم هست دوستان

یه بار هم تعمییر شده توسط خانه سخت افزار تو ولیعصر که هزینه تعمیرش هم شد 60 هزار تومن دوستان من که دیگه نمیتونم تعمیرش کنم باز اگه کسی بدردش میخوره بگه کارت سوخته که دیگه این همه حرف نمیخواد یه پیشنهاد قیمت بدید تموم

اگه سیستم کولینگش بدردتون میخوره بسم الله واگر نه به نظر من دیگر هیچ نمیتوان گفت

بازم میگم فکر کنم قابل تعمیر باشه آخه یه دفعه تعمیر شد بدون هیچ گونه افت کیفیت ولی هزینش خیلی زیاد هست و ریسکش هم همینطور

اینم عکسش دوستان ولی روی فنش زده EVGA کارتن وتمام وسایلش هم موجود هست

8800ultra.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب ببنید من خودم 8800GT داشتم که مشکل لحیم سرد داشت کارت تو گیم آرتیفکت میداد دادم ریبال کردن 30تومن شد یه مدت کوتاهی برام کار کرد اما بعد سه ماه همون مشکل قبلی رو پیدا کرد! یه رادئون 4870 داشتم اون کارت هم همین مشکل داشت اما بعد ریبال کرد حتی دیگه روشن هم نیمشد کلا ریسکش زیاده!

به هرحال از دوتا کارت به نظرم یه چیز در بیاد دوستمون یه عکس از خود کارت بذارن ببینیم در چه وضعیتی هست اگر اوکی بود 28هستم @};-

از پیشنهادتون ممنون ولی مطمئن باشید که با عکسی که گذاشتم هیچ فرقی نمیکنه متاسفانه اینترنتم دابال آپ هست نمیتونم عکسی رو براتون آپلود کنم ولی این لینک بررسی 8800 اولترا هست هیچ فرقی با این عکسهای این سایت نداره مطمئن باشید حتی یه خازن هم باد نکرده نمیدونم شاید شما بتونید کاری براش انجام بدید من که نمیتونم باز نظر خودتون هست

http://www.anandtech.com/show/2222/2

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقاً این کارت هست

http://www.testfreak...00-ultra-768mb/

evga-e-geforce-8800-ultra-768mb.117180.jpg

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر از لحاظ فیزیکی سالم باشه من 30 هستمم

از پیشنهادتون متشکرم

تا اونجایی که چشم میبینه سالم هست مطمئن باشید

یکدفعه اینجوری شد دوستان البته این رو هم بگم که من خودم این کارت رو دست دوم خریدم فکر کنم همون موقعی بود که حدود 700 تومن بود تو ایران

اونجوری که اون طرف میگفت از یه مزایده تو امریکا گرفته برای همین هم گارانتی نداشت بعلاوه چند تا جنس دیگه تمامی سریال هاش هم با AR شروع میشه البته میدونم که اصلاً مهم نیست ولی میگم که شاید تاثیری داشته باشه دوستان فکر کنم حتی روی وکیون (اون تلق محافظ کارت) زده ساخت آمریکا من چون کارت رو میخواستم به این چیزا توجه نکردم در هر صورت الان دیگه سوخته @};-:(:(:(:(

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چی شد پس...اگه مایل به فروش هستی 09111855906 شماره من هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کارت فروخته شد

از مدیران سایت تشکر میکنم تاپیک در اختیار شما برای حذف شدن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...