رفتن به مطلب

INTEL or KILLER ؟؟؟؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عرض سلام دو ستان گرامی

بنده قصد خرید مادربورد چیپ Z170  رو دارم. عمده استفاده هم برای گیم آنلاین هست، حالا از دوستان گرامی میخوام راهنمایی بفرمایند کدوم یک از چیپ های اینتل یا کیلر برای گیم آنلاین بهتره؟ و اینکه در محدوده600-650 چه بردی رو پیشنهاد میدید؟

لینک به دیدگاه

دوستان راهنمایی لازم دارم....

لینک به دیدگاه

هیچ فرق محسوسی رو احساس نخواهید کرد با نت ایران.بخش عمده ی مربوط به پینگ شما بر می گرده به کیفیت خط و ISP شما من هم چیپ Killer داشته بردم هم Intel می شه گفت تفاوت پینگ فقط 10-20 میلی ثانیه بود که 10-20 میلی هم در همه ی بازی ها تفاوت نبود.تنها مزیت Killer بر اینتل برنامه ی اونه که شما می تونید توش مشخص کنید با اجرا شدن بازی چه برنامه هایی دسترسی شون از نت قطع بشه.ضمن اینکه کمی کیفیت و ثباتش بیشتره از Intel...

لینک به دیدگاه

بسیار عالی 

ممنون از دوستانی که لطف کردن راهنمایی فرمودن

دوستان دیگه هم اگه نظری در این خصوص دارن بفرمایند.

لینک به دیدگاه

نظر من هم همینه انداره 10 تاپینگ هم تغیر احساس نخواهی کرد

لینک به دیدگاه

عرض سلام دو ستان گرامی
بنده قصد خرید مادربورد چیپ Z170  رو دارم. عمده استفاده هم برای گیم آنلاین هست، حالا از دوستان گرامی میخوام راهنمایی بفرمایند کدوم یک از چیپ های اینتل یا کیلر برای گیم آنلاین بهتره؟ و اینکه در محدوده600-650 چه بردی رو پیشنهاد میدید؟

در مورد فرق لن ها دوستان گفتن.

وقتی شما داری 650 هزینه میکنی، پس بهتره که killer باشه حالا گیرم تفاوتی نداشته باشه.

مدل پیشنهادی z170x gaming 3 giga

Sent from my HUAWEI MATE 8

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، mephist33 گفته است :

در مورد فرق لن ها دوستان گفتن.

وقتی شما داری 650 هزینه میکنی، پس بهتره که killer باشه حالا گیرم تفاوتی نداشته باشه.

مدل پیشنهادی z170x gaming 3 giga

Sent from my HUAWEI MATE 8

دوستان بنده تا حالا برد گیگابایت نداشتم ولی قبلا" اچ 170 ایسوس داشتم خیلی برد خوب و بی دنگ وفنگی بود مخصوصا" سرعت لود ویندوز خیلی عالی بود یه گزینه ای داشت فست بوت اونو فعال کرده بودم ، میخوام بدون این بردهای گیگا هم چنین امکانی دارن؟

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نظری نداره ...

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mohammad.amin89 گفته است :

مخصوصا" سرعت لود ویندوز خیلی عالی بود یه گزینه ای داشت فست بوت اونو فعال کرده بودم ، میخوام بدون این بردهای گیگا هم چنین امکانی دارن؟

درود

همه ه بردهای h97 ، z97 و پلترفرم اسکای لیک در برندهای ایسوس، ازراک، گیگابایت و msi  که دیده ام  گزینه ی بوت سریع داشته اند. از قضا سرعت بوت ایسوس عموما کمتره.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

همه ه بردهای h97 ، z97 و پلترفرم اسکای لیک در برندهای ایسوس، ازراک، گیگابایت و msi  که دیده ام  گزینه ی بوت سریع داشته اند. از قضا سرعت بوت ایسوس عموما کمتره.

سلام استاد بهمنیان عزیز

بزرگوار با این حساب بنده این مادربورد رو برای خرید انتخاب کردم .آیا شما پیشنهاد بهتری دارید؟

http://lioncomputer.ir/product/8930/مادربورد+ام+اس+آی++Z170A+KRAIT+GAMING+3X/

لینک به دیدگاه

والبته این گزینه هم مدنطرمه.شما کدوم رو پیشنهاد میدبد؟

https://www.asus.com/Motherboards/Z170-PRO-GAMING-AURA/overview/

لینک به دیدگاه

دوستان کمک در انتخاب مادربورد...

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، mohammad.amin89 گفته است :

سلام استاد بهمنیان عزیز

بزرگوار با این حساب بنده این مادربورد رو برای خرید انتخاب کردم .آیا شما پیشنهاد بهتری دارید؟

من خودم msi z170 m3 دارم و ازش راضیم اگه چه krait بهتره فکر میکنم، یه مدل کربن هم داره که عالیه 

در مورد فست بوت بجز فست بوت عمومی msi fast boot هم توی بایوس مادربردم هست 

تو پشتیبانی فرکانس رم هم ام اس ای خیلی خوب کار کرده، مشکل اساسی گارانتیشه که ماتریکس جزو بدترین گرنتی هاست

ولی با گرنتی دیگه هم جدیدن اومده قیمتاشم خوبن

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Bloodyfury گفته است :

من خودم msi z170 m3 دارم و ازش راضیم اگه چه krait بهتره فکر میکنم، یه مدل کربن هم داره که عالیه 

در مورد فست بوت بجز فست بوت عمومی msi fast boot هم توی بایوس مادربردم هست 

تو پشتیبانی فرکانس رم هم ام اس ای خیلی خوب کار کرده، مشکل اساسی گارانتیشه که ماتریکس جزو بدترین گرنتی هاست

ولی با گرنتی دیگه هم جدیدن اومده قیمتاشم خوبن

متشکرم دوست عزیزم از راهنمایی وبیات تجربیاتتون، الان به نظر جنابعالی همون کریت یا کربن رو بگیرم؟ راستی سرعت بوت توی برد شما خوبه؟

برد قبلی خودم زد 68 برند ام اس آی بود.خیلی سخت جون بود.

ویرایش شده توسط mohammad.amin89
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mohammad.amin89 گفته است :

متشکرم دوست عزیزم از راهنمایی وبیات تجربیاتتون، الان به نظر جنابعالی همون کریت یا کربن رو بگیرم؟ راستی سرعت بوت توی برد شما خوبه؟

نمیدونم کدومش مناسب شماست ولی یادمه اون موقعه که خودم میخاستم بخرم carbon a gaming نبود مجبور شدم m3 خریدم ک بنسبت قیمت دلاریش و باقیه مدل هایه msi گرونم بود، اون موقع کریت هم ناموجود بود،الان دیگه دقیق یادم نمیاد مشخصاتشون چی بوده خودتون بررسی کنید تو سایت سازنده متوجه میشید

در مورد بوت، بیشتر داشتن ssd مهم هست که من چون استفاده نکردم زیاد نمیتونم نظر بدم ولی سرعت بوتش با هاردی ک من دارم  برام منطقیه

و تابحال هم فست بوتها رو فعال نکردم چون اصولن صبورم و تا وقتی ssd نباشه فکر نمیکنم بشه سیستم عامل سریعتر بیاد بالا یا خیلی فرقی نداره رو هارد

ویرایش شده توسط Bloodyfury
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mohammad.amin89 گفته است :

سلام استاد بهمنیان عزیز

در 4 ساعت قبل، mohammad.amin89 گفته است :

والبته این گزینه هم مدنطرمه.شما کدوم رو پیشنهاد میدبد؟

https://www.asus.com/Motherboards/Z170-PRO-GAMING-AURA/overview/

اگر معیارت سرعت بوت هست، msi سریع تر بوت می شه و احتمالا کندتر بوت شدن ایسوس به دلیل مکانیسم های حفاظتی ای هست که حین بوت اعمال می کنه تا حین کار پایداری بیشتری داشته باشه. برای کارت شبکه و کارکردش برای بازی چیزی نمی دونم،  با توجه به امکانات  و قیمت بوردها که به هم نزدیک ه به اولویتهای شخصی ت بپرداز، چون تفاوتی چندانی ندارند. مثلا رقص نور ایسوس برای من خوشایند نیست، اما خیلی ها دوست دارند و...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...