رفتن به مطلب

مشاوره برای مادربرد و سی پی یو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

استفاده سیستم گیم هستش تا حدودی

کارت گرافیک هم به احتمال زیاد 470یا480 خواهد بود

ممنون میشم در انتخاب مین و CPU بهم کمک کنید

مادربرد: Gigabye z170 gaming 3 یا asus z170 pro gaming

سی پی یو: i5 6500 یا 6600 و یا اگر تفاوتشون خیلی هستش و مهمه 6600k هرچقدر بودجه کمتر باشه بهتره 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Polarstern گفته است :

سلام دوستان 

استفاده سیستم گیم هستش تا حدودی

کارت گرافیک هم به احتمال زیاد 470یا480 خواهد بود

ممنون میشم در انتخاب مین و CPU بهم کمک کنید

مادربرد: Gigabye z170 gaming 3 یا asus z170 pro gaming

سی پی یو: i5 6500 یا 6600 و یا اگر تفاوتشون خیلی هستش و مهمه 6600k هرچقدر بودجه کمتر باشه بهتره ?

بین این دو برد  بدون شک پرو گیمینگ ایسوس بهتره . گیگابایت توی برد gaming 3 واقعا خراب کرده . برای دوستم خریده بودم وقتی xmp فعال میشد بلو اسکرین میداد هر 5 دقیقه . برای cpu  هم چون سری z  میخری 6600K بهتره . در کل  اگر محدودیت بودجه دارید H170 pro gaming + 6600  بگیرید و قید اورکلاک رو بزنید .

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MamadMedusa گفته است :

بین این دو برد  بدون شک پرو گیمینگ ایسوس بهتره . گیگابایت توی برد gaming 3 واقعا گند زده . برای دوستم خریده بودم وقتی xmp فعال میشد بلو اسکرین میداد هر 5 دقیقه . برای cpu  هم چون سری z  میخری 6600K بهتره . در کل  اگر محدودیت بودجه دارید H170 pro gaming + 6600  بگیرید و قید اورکلاک رو بزنید .

ممنون 

کلا تفاوت این H170 و Z170 چی هستش؟کدوم بهتره؟

ظاهرا این 6600k فن و اینچیزا هم نداره. چقدر هزینه فن در میاد؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Polarstern گفته است :

ممنون 

کلا تفاوت این H170 و Z170 چی هستش؟کدوم بهتره؟

ظاهرا این 6600k فن و اینچیزا هم نداره. چقدر هزینه فن در میاد؟

ممنون

سری z  و h  تفاوت عمدشون در اورکلاک هست . 6600K  مخصوص اورکلاک هست فن استوک نداره. یه فن معمولی برای 6600K  حدود 50 تومان هزینش هست که اگر بخواید اور کنید باید واتر کولر خریداری کنید

لینک به دیدگاه

سری z  و h  تفاوت عمدشون در اورکلاک هست . 6600K  مخصوص اورکلاک هست فن استوک نداره. یه فن معمولی برای 6600K  حدود 50 تومان هزینش هست که اگر بخواید اور کنید باید واتر کولر خریداری کنید

ببخشید زیاد سوال میپرسم مبتدی هستم 

حالا این اورکلاک ارزش هزینه بیشتر رو داره برا گیم؟ مثلا تا چه مقدار توانایی سی پی یو رو افزایش میده؟ یعنی به طور کلی تفاوت سی پی یو اور شده و نشده تفاوتشون محسوسه؟

کلا میخوام ببینم اگر ارزش آنچنانی نداره که 6600 عادی بردارم با h170 ولی اگر میارزه اونارو بردارم

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Polarstern گفته است :

ببخشید زیاد سوال میپرسم مبتدی هستم 

حالا این اورکلاک ارزش هزینه بیشتر رو داره برا گیم؟ مثلا تا چه مقدار توانایی سی پی یو رو افزایش میده؟ یعنی به طور کلی تفاوت سی پی یو اور شده و نشده تفاوتشون محسوسه؟

کلا میخوام ببینم اگر ارزش آنچنانی نداره که 6600 عادی بردارم با h170 ولی اگر میارزه اونارو بردارم

به طور کلی و خلاصه اورکلاک در گیم  تاثیر ناچیزی داره . در کل من نظرم روی 6600+  pro gaming h170  هست و هزینه ای که اینجا صرفه جویی میشه روی گرافیک هزینه کنید بهتر پرفورمنس میگیرید .

شما بودجه برای کیس رو تعیین کنید تا بهترین سیستم ممکن رو بهتون پیشنهاد بدیم

لینک به دیدگاه

سلام . اگر می خواهید که نو تهیه کنید ، گذشته از پردازنده و مین ، یک 1060 خیلی بیشتر می تونه بهتون کمک کنه تا 480 !

لینک به دیدگاه

بهترين انتخابها رو خودت كردى ديگه چه نيازى به مشاوره هست

تنها موردى كه ميتونم اشاره كنم اينكه نيازى به هزينه كردن براى پردازنده سرى K ندارى همين

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، eddy گفته است :

بهترين انتخابها رو خودت كردى ديگه چه نيازى به مشاوره هست

تنها موردى كه ميتونم اشاره كنم اينكه نيازى به هزينه كردن براى پردازنده سرى K ندارى همين

تقریا منم فقط تو همین مونده بودم. چون دوتا مادربرد تفاوت انچنانی ندارن

در 5 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

سلام . اگر می خواهید که نو تهیه کنید ، گذشته از پردازنده و مین ، یک 1060 خیلی بیشتر می تونه بهتون کمک کنه تا 480 !

والا من اخبار رو یکم که دنبال میکنم ظاهرا 480 یه مقدار بهتر کار کرده رو بازی های dx 12 . با توجه به قیمت 480 این انتخاب رو کردم

منظور شما دقیقا کدوم مدل 1060 هستش؟ ممنون

در 5 ساعت قبل، MamadMedusa گفته است :

به طور کلی و خلاصه اورکلاک در گیم  تاثیر ناچیزی داره . در کل من نظرم روی 6600+  pro gaming h170  هست و هزینه ای که اینجا صرفه جویی میشه روی گرافیک هزینه کنید بهتر پرفورمنس میگیرید .

شما بودجه برای کیس رو تعیین کنید تا بهترین سیستم ممکن رو بهتون پیشنهاد بدیم

ممنون

حالا اگر بخوام در آینده یکی از CPU های قوی K سوکت 1151 بگیرم و اور هم بکنم به نظرم بهتره که یدونه Z170 Pro Gaming و 6600 بگیرم

نظر شما چیه؟100 تومن بیشتر تو این مورد برام مشکلی نداره

بودجه کلی برای کیس منهای کارت گرافیک و پاور و مانیتور دور و بر 2300هستش. (مانیتور و پاور رو دارم گرافیک رو یه مقدار بعد میگیرم تا اون موقع احتمالا از آنبرد استفاده میکنم)

کیسم روهم این انتخاب کردم:

http://lioncomputer.ir/product/9118/کیس+گرین+زد+2+پلاس+هیرو/

مشکلی نداره؟ برای بقیه قطعات ممنون میشم راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط Polarstern
لینک به دیدگاه

سلام . چرا نمیرین سمت سوکت 2011v3 ؟
الآن می تونین یه 5820کا با asrock extreme 4 بردارین

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

من همونطور که گفتم مبتدی هستم و بر اساس قیمت یکم تحقیق نسبت به بودجم سوکت 1151 انتخاب کردم

الان مزیت 2011 نسبت به 1151 چیه؟ و همچنین باندلی که گفتین قوی تره از اینی که من میخوام انتخاب کنم؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

در 3 دقیقه قبل، Polarstern گفته است :

من همونطور که گفتم مبتدی هستم و بر اساس قیمت یکم تحقیق نسبت به بودجم سوکت 1151 انتخاب کردم

الان مزیت 2011 نسبت به 1151 چیه؟ و همچنین باندلی که گفتین قوی تره از اینی که من میخوام انتخاب کنم؟

سوکت 2011 برای گیم = پول دور ریختن

به هیچ وجه سراغ 2011 نرید که فایده نداره . در کل cpu در گیم تاثیر انچنانی نداره و 95% کار گیم به عهده گرافیک هست . پاورتون چند وات هست و این که چند سال کارکرده ؟ احتمالا پاور نو باید بگیرید. 

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، MamadMedusa گفته است :

سوکت 2011 برای گیم = پول دور ریختن

به هیچ وجه سراغ 2011 نرید که فایده نداره . در کل cpu در گیم تاثیر انچنانی نداره و 95% کار گیم به عهده گرافیک هست . پاورتون چند وات هست و این که چند سال کارکرده ؟ احتمالا پاور نو باید بگیرید. 

ممنون

پاور رو ندارم ولی  از یکی از آشنایان که سیستمش تقریبا مشابه همین بوده میخوام بگیرم. یعنی دست دومه 

فک کنم 550 بود پاورش

550 برای

رم 8 - rx 480 یا 1060 - 6600- 2تا HDD و یدونه SSD کافیه به نظرتون؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Polarstern گفته است :

ممنون

پاور رو ندارم ولی  از یکی از آشنایان که سیستمش تقریبا مشابه همین بوده میخوام بگیرم. یعنی دست دومه 

فک کنم 550 بود پاورش

550 برای

رم 8 - rx 480 یا 1060 - 6600- 2تا HDD و یدونه SSD کافیه به نظرتون؟

سیستم پیشنهادیم رو پیوست کردم . پاور هم نو بگیرید بهتره . ssd  وگرافیک رو هم بعدا اضافه کنید. 

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

سیستم پیشنهادیم رو پیوست کردم . پاور هم نو بگیرید بهتره . ssd  وگرافیک رو هم بعدا اضافه کنید. 

Capture.JPG

ممنون

همونطور که گفتم اگر بخوام در اینده CPU بگیرم که بخوام اور کنم. مشکلی نداره فعلا Z170 Pro Gaming و 6600 بگیرم؟

سوال دیگه اینه که از کجا بفهمم این کیس چندتا هارد توش جا میشه؟

ویرایش شده توسط Polarstern
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Polarstern گفته است :

ممنون

همونطور که گفتم اگر بخوام در اینده CPU بگیرم که بخوام اور کنم. مشکلی نداره فعلا Z170 Pro Gaming و 6600 بگیرم؟

سوال دیگه اینه که از کجا بفهمم این کیس چندتا هارد توش جا میشه؟

اگر در اینده قصد اورکلاک با پردازنده جدید دارید z170+6600 هم ترکیب خوبیه . این کیس جا برای 

3 HDD 

و

2 SSD 

داره که فراتر از نیاز کاربر های معمولی هست .

لینک به دیدگاه

اگر در اینده قصد اورکلاک با پردازنده جدید دارید z170+6600 هم ترکیب خوبیه . این کیس جا برای 

3 HDD 

و

2 SSD 

داره که فراتر از نیاز کاربر های معمولی هست .

خب دیگه فقط یه چیز میمونه اونم  فن CPUه اونو از کجا و چه مدلی باید تهیه کنم؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Polarstern گفته است :

خب دیگه فقط یه چیز میمونه اونم  فن CPUه اونو از کجا و چه مدلی باید تهیه کنم؟

این مدل ها خوب و کافی هستند ولی اگر cpu سری k  گرفتید و قصد اورکلاک داشتید باید واتر کولینگ تهیه کنید .

http://lioncomputer.ir/product/7511/خنک+کننده+پردازنده+دیپکول+مدل+گامکس+200+تی/

http://lioncomputer.ir/product/7319/کولر+سی+پی+یو+گرین+نوتوس+100++Notus100-PWM/#prettyPhoto

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...