رفتن به مطلب

برای تقویت سیگنال آنتن مویابل چه دستگاهی باید بخرم ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید ... امیدوارم حالتون خوب باشه ?

ما به تازگی منزل رو عوض کردیم و در طبقه هشتم یکی  از ساختمون های نواب ساکن شدیم
مشکلی که اینجا داره اینه که یکی به گوشیمون زنگ میزنه یا ما زنگ میزنم صداش هی قطع و وصل میشه... این در حالیه که آنتن هم در حالت 4G و 3G کاملا پر هستش ... از ایرانسل استفاده میکنم

حتی سرعت  اینترنت 4G هم به زور به 2  مگ میرسه ... قبلا که طبقه دوم یه جا دیگه بودیم با 5-6 مگ دانلود میکردم

حالا سوال من از شما اینه که آیا دستگاهی هست که  بزارم تا سیگنال رو تقویت کنه و این مشکل از بین بره ؟ اگه هست چیه و قیمتش حدودا چقدره ؟  قبلا یه چیزایی راجب ریپیتر و ... تو دانشگاه خونده بودم ولی شک داشتم

ممنون از توجه شما

لینک به دیدگاه

تا جایی که من اطلاع دارم خیر.Repeater برای بوست کردن سیگنال WiFi موجوده ولی برای تقویت سیگنال تلفن همراه خیر...فکر می کنم تنها راهی هم که دارید اینکه با 700 تماس بگیرید در مورد وظعیتتون باهاشون صحبت کنید یا اینکه یه گوشی با آنتن دهی قوی تر بردارید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

با تشکر از استارترمحترم . ما وقتی اخرهفته میریم روستا همین مکافات رو داریم  

دنبال یه راهیم مثل این اکسس ها یا به عبارتی رادیو ها استفاده کنیم  . میشه ؟

لینک به دیدگاه

دستگاه هایی هست که انتن موبایل رو تقویت میکنن و عملشون عکس عمل دستگاه های قطع کننده انتن هست که در جلسات استفاده میشه . 

قیمت های مختلفس دارن  و از ۵۰۰ هزار تومن شروع میشن . ولی اگر بخواین که هم 3g و هم 4g رو تقویت کنین بالای ۳ میلیون خرج داره و کلا دستگاه های گرونی هستند .

اگر توی سایت هایی برید که این دستگاه هارو میفروشن میبینید که پروژه های بزرگی هستند که این دستگاه ها توشون استفاده شده مثل تونل ها و ... 

ولی کلا توی طبقات زیر زمینی ساختمان ها هم استفاده میشه . 

لینک به دیدگاه

ممنون  از پاسختون دوستان عزیز

بالاخره تونستم بعد از دردسر های فراوان جایی که قدرت سیگنال بیشتری وجود داره رو شناسایی کنم :D
اگر در این قسمت و در این حالت گوشی قرار بگیره از حداکثر سرعت اینترنت 4G استفاده میشه ( دانلود 5 مگ در ثانیه ) ... حتی  اگه یه میل از این قسمت حرکت کنه سرعتش میشه 1 مگ ... خیلی برام جالبه :D:D

20161115_18ب0657.jpg

لینک به دیدگاه

در در 1395/08/23, 22:04:22، HK888 گفته است :

تا جایی که من اطلاع دارم خیر.Repeater برای بوست کردن سیگنال WiFi موجوده ولی برای تقویت سیگنال تلفن همراه خیر...فکر می کنم تنها راهی هم که دارید اینکه با 700 تماس بگیرید در مورد وظعیتتون باهاشون صحبت کنید یا اینکه یه گوشی با آنتن دهی قوی تر بردارید.

درود

بنده با ایرانسل درمورد محل خودم تماس گرفتم

پیگیری درستی نکردن که هیچ

تازه پیامک فرستادن که مشکل شما رفع شده می باشدO.o

لینک به دیدگاه

حیف گوشی نیست تو این حالت باشه . یه مودم 4g بخرید با آنتن تقویتی و ازش استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...