رفتن به مطلب

مشکل با USB 3.0 در ویندوز 10

Sajadko
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . 

بنده چند وقتی هست ویندوز ۱۰ رو نصب کردم ولی یه مشکلی که باهاش دارم اینه که از usb 3 مادربرد من به دلیل قدیمی بودن مادربرد پشتیبانی نمیکنه ( البته فکر کنم دلیلش قدیمی بودن مادربرد هست و مطمئن نیستم ) 

مدل مادربرد : Asus P8B75-V 

درایور usb 3 رو که میخام نصب کنم میگه که با سخت افزار شما قابل نصب نیست . 

میخاستم ببینم اگر بایوس رو اپدیت کنم ممکنه این مشکل حل بشه ؟

اگر میشه راهنماییم کنید . 

لینک به دیدگاه

درود

از دیوایس منیجر عکس بگذار و بگو با کدام نسخه‌ی درایور چنین مشکلی داری.  به‌روز رسانی بایاس بی‌زیان‌ه هر چند بعید می دونم چنین مشکلاتی با بایاس حل بشه.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

از دیوایس منیجر عکس بگذار و بگو با کدام نسخه‌ی درایور چنین مشکلی داری.  به‌روز رسانی بایاس بی‌زیان‌ه هر چند بعید می دونم چنین مشکلاتی با بایاس حل بشه.

الان سیستم در اختیارم نیست . 

موقعی که درایور رو میخاستم نصب کنم یک ارور ابی رنگ میومد و مینوشت که این نرم افزار نیمتونه روی سخت افزار شما کار کنه و نصب نمیشد . 

لینک به دیدگاه

ارور زیر رو میداد : 

Your system does not meet minimum system requirements

البته اینو هم بگم که اصلا درایور مخصوص ویندوز ۱۰ رو نتونستم پیدا کنم و مجبور شدم درایور  ویندوز ۷ و ۸ رو نصب کنم که همچین اروری میده . 

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Sajadko گفته است :

ارور زیر رو میداد : 

Your system does not meet minimum system requirements

البته اینو هم بگم که اصلا درایور مخصوص ویندوز ۱۰ رو نتونستم پیدا کنم و مجبور شدم درایور  ویندوز ۷ و ۸ رو نصب کنم که همچین اروری میده . 

حدس می‌زنم درایور رو اشتباه دانلود کرده بودی. به اینترنت وصل باش و از توی دیوایس منیجر ببین انلاین نصب می‌شه یا نه. من روی مادربوردهای قدیمی‌تر از این هم با ویندوز ۱۰ چنین مسکلی نداشته‌ام.  این مورد ایسوس هست که پشتیبانی خوبی از نظر درایور داره.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

حدس می‌زنم درایور رو اشتباه دانلود کرده بودی. به اینترنت وصل باش و از توی دیوایس منیجر ببین انلاین نصب می‌شه یا نه. من روی مادربوردهای قدیمی‌تر از این هم با ویندوز ۱۰ چنین مسکلی نداشته‌ام.  این مورد ایسوس هست که پشتیبانی خوبی از نظر درایور داره.

مرسی . چشم . 

بغیر از نصب انلاین درایور  ،  از کجا میتونم درایور usb 3 مخصوص ویندوز ۱۰ رو دانلود کنم ؟ 

چون توی خود سایت ایسوس که رفتم و بعد رفتم توی پیج مادربردم و ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی رو کلیک کردم توی لیست درایور ها usb3 رو پیدا نکردم : 

https://www.asus.com/support/Download/1/39/9/2/taKKEZjIh6yQzMP1/45/

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sajadko گفته است :

مرسی . چشم . 

بغیر از نصب انلاین درایور  ،  از کجا میتونم درایور usb 3 مخصوص ویندوز ۱۰ رو دانلود کنم ؟ 

چون توی خود سایت ایسوس که رفتم و بعد رفتم توی پیج مادربردم و ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی رو کلیک کردم توی لیست درایور ها usb3 رو پیدا نکردم : 

https://www.asus.com/support/Download/1/39/9/2/taKKEZjIh6yQzMP1/45/

این مادربورد WIN8.1 READY هست و توی درایورهای ویندوز ۸.۱ چیزی برای usb نیست. یعنی برای ویندوز ۸.۱ و جدیدتر نیاز به درایور نداره و usb ها شناخته می‌شن.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

این مادربورد WIN8.1 READY هست و توی درایورهای ویندوز ۸.۱ چیزی برای usb نیست. یعنی برای ویندوز ۸.۱ و جدیدتر نیاز به درایور نداره و usb ها شناخته می‌شن.

من نسخه قدیمی تر این مادربرد رو دارم و روی جعبش نوشته win 7 ready و بالای جعبه هم نوشته usb 3 ready . 

حالا به نطرتون چیکار کنم ؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Sajadko گفته است :

من نسخه قدیمی تر این مادربرد رو دارم و روی جعبش نوشته win 7 ready و بالای جعبه هم نوشته usb 3 ready . 

حالا به نطرتون چیکار کنم ؟

p.no مادربورد چی‌ه؟ از روی جعبه یا خود مادربورد از P.no که کنار بارکد هست یک عکس بگذار.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

p.no مادربورد چی‌ه؟ از روی جعبه یا خود مادربورد از P.no که کنار بارکد هست یک عکس بگذار.

تا شب میزارم . الان در اختیارم نیست . 

بسیار متشکرم از پاسختون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...