رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیک تا 750 هزارتومن

zammaz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

خریدار گرافیک خوب و ترتمیز تا 750 هزارتومن هستم

ترجیحا گارانتی دار باشه.اگه ارزشی وخوب باشه گارانتیش مهم نیست.دوستان خواهش میکنم قیمت منصفانه پیشنهاد بدین.تو خرید خیلی شتابی ندارم.سپاس فراوان از دوستان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یک عدد سافایر 290 مدل trix موجوده

کارت تمیز هست

کارتن هم داره ولی گارانتی نداره

فقط قیمتش 50 تومن از بودجه شما بیشتره

خواستی پخ بده

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

سلام

کارت تمیز هست

خواستی پخ بده

سلام.نه ممنون این نهایت پولمه هنوز باید یه پاورم بخرم.پاورم خیلی ضعیفه.بازم ممنون بابت پیشنهادتون موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، WINNER گفته است :

سلام

کارت تمیز هست

خواستی پخ بده

با r9 380 asus تعویض داری؟

لینک به دیدگاه

سلام گرافیک 2 گیگا بایتی 256 بیتی بسیار پر قدرت 6950 HIS ردون قیمت 430 تومن میدم خدمتتون اگه گرافیک قویتر هم داشته باشین معاوضه هم میکنم

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، mryszh گفته است :

سلام گرافیک 2 گیگا بایتی 256 بیتی بسیار پر قدرت 6950 HIS ردون قیمت 430 تومن میدم خدمتتون اگه گرافیک قویتر هم داشته باشین معاوضه هم میکنم

سلام.نه ممنون دنبال کارت قویتر تو حدود رنج پولمم.ولی از پیشنهادتون ممنون.موفق باشید

لینک به دیدگاه

asus strix r9 380 دارم ۷۵۰ سه ماه کارکرد گارانتی هم داره بازی doom  را تو فول اچ دی ۶۰ فریم گرفتم. بازی تام رایدر را بالا ۴۵ فریم تو فول اچ دی گرفتم از gtx960 قویتر هستش و اینم لینکش.

http://lioncomputer.ir/product/5870/کارت+گرافیک+ایسوس+R9+380+DC2OC-2GD5-GAMING/

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/01, 17:00:09، zammaz گفته است :

خریدارم نبووود

من چند روز پیش باهات حرف زم در مورد sapphire toxic r9 280x خیلی کارت عالی و تمیز و کم کارکردی بود فروختم 600 همه بازی ها رو تو WFHD بالای 60 میداد تقریبا حیف از دست دادی . 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Union J گفته است :

من چند روز پیش باهات حرف زم در مورد sapphire toxic r9 280x خیلی کارت عالی و تمیز و کم کارکردی بود فروختم 600 همه بازی ها رو تو WFHD بالای 60 میداد تقریبا حیف از دست دادی . 

سلام دوست عزیز شما محبت دارین.اما قسمته دیگه رو این مساعل نباید زیاد فکر کرد.انشالله  که صاحب جدیدیش باهاش بازی کنه و حالشو ببره :-) .والله خواستم بخرمش ولی اصلیترین دلیلی که منصرفم کرد پاور مورد نیازش بود.که پاور پیشنهادیش 750 تا بود!!! باید نصف پول خرید گرافیکو خرج خرید پاور میکردم که برام مقدور نبود.انشالله هر جا هستید موفق و موید باشید دوست عزیز

لینک به دیدگاه

سلام . 

من خودم پاورم 630 هست اما 500 هم براش کافیه معمولا single gpu ها بیشتر از 500 نیاز ندارن . 

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Moein66 گفته است :

Gtx  960 oc gigabyte 2gig windforce2 قیمت توافقی

سلام دوست عزیز.میشه خواهشا قیمتت پایهتون رو  برام پ خ کنید.ممنون

لینک به دیدگاه

اکش ۹۵۰ با گارانتی اینم در حد اکه و گارانتی اواژنگ داره میدم ۷۴۰

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/03, 10:08:03، Union J گفته است :

سلام . 

من خودم پاورم 630 هست اما 500 هم براش کافیه معمولا single gpu ها بیشتر از 500 نیاز ندارن . 

دوست عزیز جسارت نباشه ولی شما که فروختی چرا اینقدر دست و پا میزنی؟

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Moein66 گفته است :

اکش ۹۵۰ با گارانتی اینم در حد اکه و گارانتی اواژنگ داره میدم ۷۴۰

سلام دوست عزیز.پ خ دادم خدمتت

در 5 دقیقه قبل، Big_Boss گفته است :

سلام. سخت نگیر داداش.بزار دلش خوش باشه که...

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Big_Boss گفته است :

چشاتو باز کن ببین چی گفته تو پست قبلی میگه سر 280x باید پاور جداگانه بخرم .. منم گفتم نیاز به پاور جدید نداشت اگر علت نخریدنت نگرانی از کم آورن پاور بود چون کارتم خیلی سالم بود نگفتم بیا حتما از من بخرمنظورم کلا در مرود کارتای هم رده 280x بود!!!!!!

در 50 دقیقه قبل، zammaz گفته است :

سلام دوست عزیز.پ خ دادم خدمتت

سلام. سخت نگیر داداش.بزار دلش خوش باشه که...

چقدر بده آدم اطلاعاتش مثل شما ضعیف باشه بعد سر همین موضوع بیا دیگران رو سرزنش کنه ...

ضمنا انقدر تاپیکتو با این بودجه افسانه ای که داری آپ نکن  صبر کن با همین بودجه میتونی 1080 بخری سال 2020 . 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Union J گفته است :

چشاتو باز کن ببین چی گفته تو پست قبلی میگه سر 280x باید پاور جداگانه بخرم .. منم گفتم نیاز به پاور جدید نداشت اگر علت نخریدنت نگرانی از کم آورن پاور بود چون کارتم خیلی سالم بود نگفتم بیا حتما از من بخرمنظورم کلا در مرود کارتای هم رده 280x بود!!!!!!

چقدر بده آدم اطلاعاتش مثل شما ضعیف باشه بعد سر همین موضوع بیا دیگران رو سرزنش کنه ...

ضمنا انقدر تاپیکتو با این بودجه افسانه ای که داری آپ نکن  صبر کن با همین بودجه میتونی 1080 بخری سال 2020 . 

خخخخ ممنون از راهنمایت.والله ظرفیت ادم نباید ایقدر پایین باشه من چیز خاصی نگفتم که   اینقدر زود جوش اوردی کاری هم داشتی پ خ بده اونجا جوابتو میدم.تایپینگ خراب نکن.دمت گرم

ویرایش شده توسط zammaz
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...