رفتن به مطلب

مشکل در کپی فایل های حجیم در هارد اکسترنال !!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام, اگه اشکالی نداشته باشه مشکلی رو که همین امروز در مورد هارد اکسترنالم پیش اومد رو اینجا پست بدم !؟

من یک هارد اکسترنال سامسونگ - اداپتور دار - 2 ترابایتی گرفتم. مدلشم story هست .. .

حالا الان خواستم فایلی حدود 4.37 گیگ رو توش کپی کنم. ارور میده که فایل برای انتقال بزرگ !! این یعنی چی !؟ باید چی کار کنم !؟ ممنون .. .

post-8130-032760200 1302385915_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام, اگه اشکالی نداشته باشه مشکلی رو که همین امروز در مورد هارد اکسترنالم پیش اومد رو اینجا پست بدم !؟

من یک هارد اکسترنال سامسونگ - اداپتور دار - 2 ترابایتی گرفتم. مدلشم story هست .. .

حالا الان خواستم فایلی حدود 4.37 گیگ رو توش کپی کنم. ارور میده که فایل برای انتقال بزرگ !! این یعنی چی !؟ باید چی کار کنم !؟ ممنون .. .

با درود:

دوست عزیز ، دلیل این مسئله این است که پارتیشن هارد اکسترنال را به FAT32 فرمت کردید.

باید حتما پارتیشن را به NTFS فرمت کنید تا بتوانید فایلهای بالای 4 گیگ را کپی کنید.

بر روی پارتیشنهای با FAT32 نمی توانید فایلی که بیشتر از 4 گیگ باشد کپی کنید ، این یکی از نقاط ضعف FAT32 است.

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

سلام

علت مشکل شما :

اشکال از فرمت هاردت هست

فرمت هارد شما احتمالا FAT32 هست اگه فرمتش از ابتدا میزاشتی NTFS مشکل فایل بیش از 4.5 گیگ رو نمیداشتی

راه حلهایی که پیش رو دارید :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راه اول ( معمولا پیشنهاد نمیشه )

اینکه اول از تمام اطلاعات موجود روی هاردتون ( اگه دوست ندارید پاک شه ) پکاپ گرفته و سپس هاردتون رو یه بار از اول به NTFS فرمت کنی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راه دوم ( راه حل پیشنهاد شده )

راه دوم که خودمم تست کردم اینه که شما بدون نیاز به فرمت کردن هارد ( پاک کردن اطلاعات ) به راحتی با کار زیر فرمت فایلهای سیستم رو از FAT32 به NTFS تبدیل میکنید :

1- از طریق منوی استارت ، Command prompt رو اجرا کنید ( در قسمت search program and files در استارت منو تایپ کنید cmd و cmd.exe رو اجرا کنید )

2- در پنجره cmd عبارت روبرو را بنویسید convert drive letter: /fs:ntfs و بعد کلید اینتر را بزنید ( به جای drive letter نام درایوتون رو بزارید ) به عنوان مثال ::::

convert L: /fs:ntfs

3- اگر در این مراحل برای تغییر فرمت ازتون سوال پرسید موافقت میکنید ( معمولا سوال نمیپرسه ) کمی صبر کنید ( 1 تا 5 دقیقه ) تا عملیات انجام شود بعد از مشاهده conversation complete پنجره cmd رو بسته و مشاهده کنید که توانستید بدون نیاز به فرمت هارد فایلهای سیستم رو به ntfs تغییر دهید و فایلهای سابقتون هم سر جاشه و قابل استفاده

نکته : دستور بالا فقط برای تبدیل فرمت fat32 به ntfs کاربرد دارد.

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

دوست عزیز، آقای Amirsss به دستور خط فرمان اشاره و روش کار را توضیح دادند.

موردی که باید به آن دقت کنید ، قبل از این کار باید از فایلهای خود ، در جای دیگر Backup تهیه کنید ، چون مواردی پیش آمده که با تغییر نوع سیستم فایل از FAT32 به NTFS بعضی از فایلها دچار مشکل می شوند و قابل استفاده نخواهند بود.

البته درصد خراب شدن کم است ، اما پیشگیری بهتر از درمان است ، حتما قبل از این کار BackUp تهیه کنید ، چون شخصا مواردی دیده ام که بعد از تبدیل دچار مشکل شده اند.

بعضی از کاربران هستند که از کار کردن در خط فرمان ترس داشته و ترجیح می دهند در محیط گرافیکی و با ماوس کار کنند.

اگر بر روی سیستم خود برنامۀ Paragon Partition Manager را نصب شده و آماده دارید ، وارد برنامه شده و درایو مورد نظر را انتخاب و Conver File System را کلیک کنید و کلید Convert را بزنید.

( عکس زیر )

* البته اگر این برنامه را نصب شده ندارید ، از دستور خط فرمان ، که ساده تر است و آقای امیر توضیح دادند استفاده کنید.

3622ayh5ub1rsxcgrpmb.jpg

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

با وجود اینکه گزینه ی تشکر در فروم هست " و ازش استفاده کردم " لازم دیدم به خاطر توضیح کامل و جامعتون ازتون با پست جداگونه ای تشکر کنم .. .

مشکل من حل شد, بازم ممنونم .. .

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

اگر دستگاهی که داریم و می خواییم هارد یا فلش دیسک رو بهش وصل کنیم فقط با فرمت FAT32 سازگار باشه اون موقع یه فایل مثل فایل فیلم با فرمت AVI رو چه طوری بریزم رو فلش که ارور هم نده ؟

به عبارت دیگه برنامه ای هست که مثلا همین فایل فیلم ره به راحتی 2 تاش کنه؟ :D

لینک به دیدگاه

اگر دستگاهی که داریم و می خواییم هارد یا فلش دیسک رو بهش وصل کنیم فقط با فرمت FAT32 سازگار باشه اون موقع یه فایل مثل فایل فیلم با فرمت AVI رو چه طوری بریزم رو فلش که ارور هم نده ؟

به عبارت دیگه برنامه ای هست که مثلا همین فایل فیلم ره به راحتی 2 تاش کنه؟ :D

بله میشه با برنامه hjsplit حتی با برنامه هایی مثل winrar و 7zip هم می تونید یه فایل رو به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید

لینک به دیدگاه

اون وقت تکلیف فرمت 2 تا فایل چی می شه ؟؟؟

یعنی طوری هست که سینمای خانگی پخشش کنه یا نه؟

فقط فرمت DivX می خونه.

لینک به دیدگاه

سعید جان من یک سوال بکنم. شما می خوای فایل هایی با چه حجمی را در قسمت کنید. ؟

لینک به دیدگاه

فقط فرمت DivX می خونه.

فقط فرمت divx رو می خونه.

فرمت فایل های قسمت شده توسط دستگاه تشخیص داده نمی شه.

لینک به دیدگاه

من یه فایل FULL HD AVI دارم بد بختانه حجمش شده 4.41 گیگ که کپی نمی شه. گفتم راهی اگر باشه به جز تبدیل فرمت دوباره و کم کردن کیفیت اون رواه رو امتحان کنم.

یا مثلا می شه موقه ی تبدیل آدرس درایوی رو بدم که فرمتش FAT32 باشه. این طوری می شه فایل 5 گیگی یا همون فایل تبدیل شده ی خودم رو که حجمش 4.41 هست رو از ابتدای تبدیل روی درایو FAT32 بریزم.؟

لینک به دیدگاه

سلام

شما می تونید فایل divX رو به دو قسمت تبدیل کنید با همون فرمت. منظورم اینکه فایل رو cut کنید.

چون فایل شما یک تکه هست راهت اون رو به 2 عدد فایل ویدویی تبدیل کنید.

این لینک به شما کمک می کنه : لینک شما

لینک به دیدگاه

خوب یک نکته مهم. بنده یک مدت طولانی بابت این قضیه سر کار بودم ومشکل داشتم. شما با همین نرم افزاری که linux معرفی کرد، فایل ها را تقسیم کن . ولی دقت کن هر فایل 1 گیگی باشه و نه بیشتر. چون دستگاه های dvd player حداکثر حجم فایلی را که می توانند بخونند همین 1 گیگ است. حالا شما اگر یک فایل 2 گیگ داشته باشی وقتی فلش را وصل می کنی فایل خوانده میشه ولی وسط کار قطع میشه و در نتیجه ادامه فیلم را نمی تواند بخواند.

برای همین در تقسیم بندی فایل ها دقت کن که حتما 1 گیگ باشه.

لینک به دیدگاه

فقط فرمت DivX می خونه.

همون طور که دوستمون گفتن این فایل ها تشخیص داده نمیشن. این فرمت ها فقط تو کامپیوتر با همن نرم افزار باز میشن برای نقل و انتقال مناسب هست.

به نظر من تنها راهی که شما داری اینه که فایل ها رو با یه برنامه جدا کننده ویدیویی دو قسمت کنید. این کار هم با اکثر برنامه ها خیلی طول میکشه چون همه ویدیو رو کانورت می کنن.

اتفاقا یکی از دوستام هم چند مدت پیش یه برنامه جدا کننده ویدیو سریع می خواست من نرم افزار boilsoft video splitter رو براش پیدا کردم که اگه فرمت ویدیو خروجی رو تغییر ندیم خیلی سریع جدا می کنه. از این جا می تونید دانلود کنید

http://p30download.com/fa/entry/1547/software/multimedia/video-recorder-editor/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-boilsoft-video-splitter-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87/

لینک به دیدگاه

خوب یک نکته مهم. بنده یک مدت طولانی بابت این قضیه سر کار بودم ومشکل داشتم. شما با همین نرم افزاری که linux معرفی کرد، فایل ها را تقسیم کن . ولی دقت کن هر فایل 1 گیگی باشه و نه بیشتر. چون دستگاه های dvd player حداکثر حجم فایلی را که می توانند بخونند همین 1 گیگ است. حالا شما اگر یک فایل 2 گیگ داشته باشی وقتی فلش را وصل می کنی فایل خوانده میشه ولی وسط کار قطع میشه و در نتیجه ادامه فیلم را نمی تواند بخواند.

برای همین در تقسیم بندی فایل ها دقت کن که حتما 1 گیگ باشه.

آره دقیقااا. من اینسپشن رو گزاشتم سر 2 ساعت که پخش کرد قطع می شد !! پس بگوو. تشکر می کنم.

یه بر نامه واسه تکه کردم این فایل ها معرفی کنید چون VirtualDub-1.9.11.zip جواب نداد الان امتحان کردم. تا فایل رو بهش معرفی می کنی هنگ می کنه.

لینک به دیدگاه

آره دقیقااا. من اینسپشن رو گزاشتم سر 2 ساعت که پخش کرد قطع می شد !! پس بگوو. تشکر می کنم.

من هم حدود 10 بار سر این قضیه گیر کردم . دقیقا یکیش همین فیلم inseption بود. تا بالا خره متوجه قضیه شدم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...