رفتن به مطلب

کمک برای ساخت واترکولر

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب،
امروز زنگ اول در کلاس ، کار و فناوری داشتم ، بعد هر گروهی اومد و پروژه انتخاب کرد ، با توجه به این که پروژه های دیگه مسخره بودن ، من و چند تا از دوستام تصمیم گرفتیم که برای پروژمون واتر کولر سیکل باز بسازیم. (خود معلممون هم اجازه دادن دستشون درد نکنه (

دوستان یه چند وقتیه که دارم در این مورد سرچ میکنم (حدودا یک ماه) و چند تا چیز دستگیرم شده .
اگر به صورت مدار بخوایم بکشیم به این صورت خواهد بود. (قسمت های زرد اختیاریه .) 

مرحله بعدی انتخاب مواد استفاده شده بود ، از اونجا که دلیل این پروژه ارزونیش بود ، قطعات زیر رو انتخاب کردیم :

فن : 14 سانتی متری ،                                                                        20.000
بخاری پراید :                                                                                          25.000
شیلنگ های بی رنگ که سفت نیست                                       (هنوز اطلاعی ندارم)
سفت سازی شلینگ ها : (بست کمربندی پلاستیک)         0.000
مخزن :                                                                                                        نمی خوام
پمپ : (پمپ آکواریوم)                                                                       25.000
بلاک :                                                                                                           (هنوز اطلاعی ندارم)

دوستان اگر میشه نظرشون رو بگن ، یکم راهنمایی هم در این موارد می خواستم :

1.فن رو طبیعتا باید با بست ببندم ، مشکلی نداری ؟
2. از اون طرف بخاری رو هم باید با بست ببندم . مشکل نداره ؟
3.قیمت اون شیلنگ ها و نامشون چیه و دوستان مشهدی بگن می تونم از خیابون قرنی که پلاستیک فروشی زیاده بخرم ؟
4.دوستان بلاک برای سوکت 1150 با چه قیمتی از کجا می تونم تهیه کنم ؟
5. به نظرتون بلاک رو خودم نسازم ؟
6. سفت کردن شیلنگ ها با بست کمربندی مشکلی نداره ؟
7. پمپ آکواریمی که کارراه انداز باشه چقدر قدرت داره و چند تومنه؟
8. به نظرتون این پروژه میگیره یا به فکر یه پروژه دیگه باشم ؟ در ضمن ، معلممون به سختی و کاربردی پروژه فکر می کنه ، نه این که هر چی بیاری نمره بده.

در ضمن ، از اونجا که کیسم مال قرن نوحه ، جا برای این کار فقط روی درشه ، اشکالی که نداره؟

پیشاپیش ممنون از دوستان که راهنمایی می کنند بنده رو. 

Capture.PNG

ویرایش شده توسط Daniel110
لینک به دیدگاه

به شدت منتظرم کمک دوستان هستم.

لینک به دیدگاه

بلاک رو یدونه بلاک واتر کولرای گیرینو بگیر استفاده کن...

حالا ه بخر یا زنگ بزن ببین خود گیرین جدا می فروشه یا نه... میتونی از پمپ همون بلاک هم استفاده کنی... یا اینکه فقط از اون سطح مسی بلاک که مسیر آب روش هست استفاده کنی و خودت یه جور mount براش بسازی...

لینک به دیدگاه

ممنون . بالاخره یه نفر پیدا شد . داداش سوالای دیگه منو هم میتونی جواب بدی ؟
کارم گیره

لینک به دیدگاه

برای فن ببین مر کر فروش جنسای الکترونیکی توی شهرتون کجاس فن دور بالا میتونی بخری با 10 تومن اینا ...

بستن اون چیزای که  گفتی با بست کمر بندی مشکلی مداره حتی شیلنگا ولی توصیه می کنم شلنگارو با بست شیلنگ (از اینا که پیچ داره) محکم کنی که نشتی نده...

شیلنگ بپرس شهرتون کجا شیلنگ می فروشن  برو پرسو جو کن گیرت میاد ... 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، crash گفته است :

برای فن ببین مر کر فروش جنسای الکترونیکی توی شهرتون کجاس فن دور بالا میتونی بخری با 10 تومن اینا ...

بستن اون چیزای که  گفتی با بست کمر بندی مشکلی مداره حتی شیلنگا ولی توصیه می کنم شلنگارو با بست شیلنگ (از اینا که پیچ داره) محکم کنی که نشتی نده...

شیلنگ بپرس شهرتون کجا شیلنگ می فروشن  برو پرسو جو کن گیرت میاد ... 

منظورتون بست لوله گازه ؟

لینک به دیدگاه

لام . دوستان یک سوال جدید پیش اومد . برای پمپ از چه  نوع و چه قدرتی استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

بالا

دوستان فردا زنگ اول کار و فناوری داریم ، لطفا کمک کنین چون باید بنویسم

اون سوالای بالا رو موندم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...