رفتن به مطلب

مشکل فن گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

امروز موقع باز کردن گرافیک متوجه شدم یکی از فنها اصلا روون نیست و سخت گردش میکنه 

پیشنهاد میدید به چه صورت تمیزکاری شود ؟ اسپری چرب یا خشک ؟ 

لینک به دیدگاه

درود

علی‌الحساب هیچ‌‌کدام. اسپری چرب پس از مدتی کثیفی جمع می‌کنه و فن از الان هم بدتر می‌شه. بستگی به فناوری ساخت فن هم داره، برای بیشتر فن‌ها یک  یا چند تق ظریف روی وسط فن راهگشاست.

مدل کارت گرافیک چی‌ه و آیا صدا هم می‌ده؟

با برنامه‌ای مثل افتربرنر دور فن رو روی بیشینه ببر ببین درست می‌چرخه و یا صدای اضافی تولید می‌کنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

علی‌الحساب هیچ‌‌کدام. اسپری چرب پس از مدتی کثیفی جمع می‌کنه و فن از الان هم بدتر می‌شه. بستگی به فناوری ساخت فن هم داره، برای بیشتر فن‌ها یک  یا چند تق ظریف روی وسط فن راهگشاست.

مدل کارت گرافیک چی‌ه و آیا صدا هم می‌ده؟

با برنامه‌ای مثل افتربرنر دور فن رو روی بیشینه ببر ببین درست می‌چرخه و یا صدای اضافی تولید می‌کنه.

با درود جناب بهمنیان بزرگوار

قرار بود گرافیک رو بدم مشتری ولی به این دلیل گفتم صبر کنه نتیجه چی میشه

Asus R9 270 DCUII

فن  ها هر دو میچرخن ولی ظاهرا نا هماهنگ هستند و یکی از آنها زمنیکه با دست کمی میچرخونی روون نیست 

روی بیشینه هیچ صدای خاصی نداردبا اسپری چرب کمی روانتر کنم و سپس اسپری خشک بزنم چطور ؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، m343 گفته است :

با درود جناب بهمنیان بزرگوار

قرار بود گرافیک رو بدم مشتری ولی به این دلیل گفتم صبر کنه نتیجه چی میشه

Asus R9 270 DCUII

فن  ها هر دو میچرخن ولی ظاهرا نا هماهنگ هستند و یکی از آنها زمنیکه با دست کمی میچرخونی روون نیست 

روی بیشینه هیچ صدای خاصی نداردبا اسپری چرب کمی روانتر کنم و سپس اسپری خشک بزنم چطور ؟

ارادت

اسپری چرب رو اصلا  پیشنهاد نمی کنم. اول اون تق زدن وسط بر چسب روی فن رو بیازما اگر موثر نبود به شرط این که بلبرینگ خراب نشده باشه این روش سودمنده:

سیم فن رو قطع کن. این کارت رو باز نکرده ام، ممکنه برای راهی که می گم لازم باشه هیتسینک رو باز کنی.

بر چسب روی فن رو بردار. یک سوراخ ریز هست وقتی یافتی ش یک یا دو قطره رو غن چرخ خیاطی  بریز و همزمان فن رو چند دور بچرخان. اگر روغن زیاد بریزی در درازمدت دوباره فن سفت می شه. توی تاپیک مشابهی یکی از دوستان پارافین خوراکی رو پیشنهاد کرد به جای روغن چرخ، شخصا نیازموده ام و نمی دونم سودمنده یا نه.

فن و هیت سینک رو سوار کن کارت رو روی رایانه بگذار. بگذار یک ساعتی کار کنه و چند بار با افتر برتر دور فن رو کم و زیاد کن. 

امیدوارم راهگشا باشه.

پ.ن لینک تاپیک رو یافتم، می تونی یکی از پستهای آغازگر تاپیک رو نقل قول کنی، ببینی چه کرده و چه نتیجه ای گرفته:

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

ارادت

اسپری چرب رو اصلا  پیشنهاد نمی کنم. اول اون تق زدن وسط بر چسب روی فن رو بیازما اگر موثر نبود به شرط این که بلبرینگ خراب نشده باشه این روش سودمنده:

سیم فن رو قطع کن. این کارت رو باز نکرده ام، ممکنه برای راهی که می گم لازم باشه هیتسینک رو باز کنی.

بر چسب روی فن رو بردار. یک سوراخ ریز هست وقتی یافتی ش یک یا دو قطره رو غن چرخ خیاطی  بریز و همزمان فن رو چند دور بچرخان. اگر روغن زیاد بریزی در درازمدت دوباره فن سفت می شه. توی تاپیک مشابهی یکی از دوستان پارافین خوراکی رو پیشنهاد کرد به جای روغن چرخ، شخصا نیازموده ام و نمی دونم سودمنده یا نه.

فن و هیت سینک رو سوار کن کارت رو روی رایانه بگذار. بگذار یک ساعتی کار کنه و چند بار با افتر برتر دور فن رو کم و زیاد کن. 

امیدوارم راهگشا باشه.

پ.ن لینک تاپیک رو یافتم، می تونی یکی از پستهای آغازگر تاپیک رو نقل قول کنی، ببینی چه کرده و چه نتیجه ای گرفته:

جناب بهمنیان با تشکر از راهنمایی  مفیدتون

فن را باز کردم و روغنکاری و اون تق رو که فرمودین رو انجام دادم و سپس خمیر سیلیکون خودش که چیزی هم ازش نمونده بود رو با خمیر کولرمستر x1  تعویض شد و اختلاف دمایی حدود 10-12 درجه حاصل شد که بسیار رضایت بخش میباشد.

در مورد فن هم بعد از روغنکاری کمی صدا میداد که دور را بالا و پایین کردم باز هم ادامه داشت ولی بعد از تست گرفتن و دمای بالای 70 درجه کاملا بی صدا شده و از قبل به مراتب بهتر میباشد.

چند عکس در این رابطه

ndk9_img_20161121_224220.jpg

a4mt_img_20161121_224452.jpg

c7ag_img_20161121_224709.jpg

لینک به دیدگاه

خوشحال ام که مشکل حل شد. امیدوارم همچنان بی ایراد کار کنه. به نظر می آد که زیاد خمیر زده ای.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خوشحال ام که مشکل حل شد. امیدوارم همچنان بی ایراد کار کنه. به نظر می آد که زیاد خمیر زده ای.

متشکرم

زمانیکه باز کردم حدودا به همین اندازه خمیر داشت ولی کاملا  خراب شده بود . اما اگر نیازه باز کنم و مقداری بردارم .؟

پ.ن: تا باشد برای تجارب بعدی

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، m343 گفته است :

متشکرم

زمانیکه باز کردم حدودا به همین اندازه خمیر داشت ولی کاملا  خراب شده بود . اما اگر نیازه باز کنم و مقداری بردارم .؟

پ.ن: تا باشد برای تجارب بعدی

اگر کارکردش عادی‌ه نیازی به باز کردن دوباره نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...