رفتن به مطلب

خرید سیستم سرور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید .

قرار هستش برای پروژه های محاسباتی سیستم هایی با قدرت پردازشی بالا تهیه بشه . نرم افزاری که در این پروژه های تحقیقاتی استفاده میشه نرم افزار اپن سورس LAMMPS هستش. این نرم افزار برای سیستم عامل لینوکس نوشته شده. پردازش کاملا CPU محور هستش و نیاز خیلی کمی به رم داره . گرچه 4 گیگ رم هم برای این نرم افزار زیاد هست اما احتمال داره نرم افزارهایی دیگه ای استفاده بشه که نیاز به رم زیادی داشته باشه . به همین خاطر حداقل رم 32GB تهیه خواهد شد. ضمنا اصلا نیازی به قدرت پردازش گرافیکی وجود نداره و در حد تصویر گرفتن برامون کفایت می کنه. بقیه قطعات رو شما پیشنهاد بدید.

قیمت در نظر گرفته شده ، سیستم هایی باقیمت 15 و 20 و 30 میلیون تومان می باشد. لطف کنید متناسب با هر قیمت سیستم پیشنهاد بدید. قرار هستش یکی از این سیستم ها بعد تصمیم گیری در مورد قدرت مورد نیاز نسبت به قیمت خریداری بشه.

من خودم اطلاع دقیقی از سیستم های سرور ندارم. اگه کسی اطلاعات دقیقی از قطعات و بهترین و مطمئن ترین و حرفه ای ترین جایی که میشه این سیستم رو جمع کردداره لطف کنه و راهنمایی انجام بده .

برای اینکه دیدی از این نرم افزار شبیه سازی و کارهایی که انجام میشه داشته باشید. بگم مثلا بعضی شبیه سازی ها با پردازنده 5820k به مدت یک هفته و حتی بیشتر طول میکشه که زمان خیلی زیادی هستش. این سیستم ها باید تفاوت محسوسی با این پردازنده داشته باشن.

ضمنا بعضی پردازش ها تک هسته ای هست که این پردازش ها قرار نیست با این سیستم ها انجام بشه و سیستم های گیمینگ برای این پردازش ها ترجیح داده میشه پس پردازش پارالل مد نظر هستش . اما بعضی از شبیه سازی ها با اینکه پارالل اجرا میشه اما قدرت هر هسته هم مهم هستش. پس در نظر داشته باشید علاوه بر قدرت کلی در رتبه اول ، قدرت هر هسته هم در رتبه دوم مهم هستش.

پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی های شما .

سیستمی که قراره تهیه بشه .

MB SUPERMICRO MBD-X10DRI
2*INTEL XEON E5-2650 v3(2.3GHz,10Core,25MB,105W)
32GB RAM DDR4 2133MHZ ECC.REG
1*SSD SAMSUNG SATA3 500GB 850 EVO SFF
1*HDD SEAGATE SATA CONSTELATION 1TB 7.2K 6G

Intel® i350 Dual Port Gigabit Ethernet

DVDRW SATA 5.25-INCH
CASE SUPERMICRO CSE-743T-665B

لطفا عزیزان که تخصصی یا اطلاعاتی دارن نظر بدن.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

درود 

من با این برنامه آشنایی ندارم، امیدوارم این کلیات به کارت بیاد.

Ups حتما لازم ه.

مادربورد با چیپ c612 مثل ایسوس خانواده ی z10pe یا سوپرمیکرو خانواده ی mbd x10

پردازنده زئون از خانواده e5 2600 v4 متناسب با نیاز و بودجه,، یکی از دوستان انجمن دیدم v3 رو با قیمت مناسب می فروخت. اگر لازم باشه می تونی دو تا پردازنده نصب کنی

کولر پردازنده نوکتوا u12s، یا هر هیتسینک متوسط دیگه مثل true spirit

رم ecc سامسونگ و اچ.پی و کینگستون ، هر کدام با گارانتی معتبر گیر بیاد، 4x8gb 2133

کیس با قابلیت نصب مادربورد 30x33، ایستاده یا رکمونت بسته به نیاز

پاور رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم supermicro 665 pq مناسب باشه.

کارت گرافیک بستگی به کیس و تعداد خروجی های تصویر داره. در هر حال هزینه ی زیادی نمی خواد.

Ssd و هارد دیسک هم بستگی به چون و چند نیازت داره.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

من با این برنامه آشنایی ندارم، امیدوارم این کلیات به کارت بیاد.

Ups حتما لازم ه.

مادربورد با چیپ c612 مثل ایسوس خانواده ی z10pe یا سوپرمیکرو خانواده ی mbd x10

پردازنده زئون از خانواده e5 2600 v4 متناسب با نیاز و بودجه,، یکی از دوستان انجمن دیدم v3 رو با قیمت مناسب می فروخت. اگر لازم باشه می تونی دو تا پردازنده نصب کنی

کولر پردازنده نوکتوا u12s، یا هر هیتسینک متوسط دیگه مثل true spirit

رم ecc سامسونگ و اچ.پی و کینگستون توی، هر کدام با گارانتی معتبر گیر بیاد، 4x8gb 2133

کیس با قابلیت نصب مادربورد 30x33، ایستاده یا رکمونت بسته به نیاز

پاور رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم supermicro 665 pq مناسب باشه.

کارت گرافیک بستگی به کیس و تعداد خروجی های تصویر داره. در هر حال هزینه ی زیادی نمی خواد.

Ssd و هارد دیسک هم بستگی به چون و چند نیازت داره.

ممنون بابت راهنمایی.

در همین حد از برنامه بدونید کافیه که کاملا سی پی یو محور هستش حتی مقدار رم هم زیاد مهم نیست. فقط فقط در درجه اول قدرت کلی پردازنده و بعد و در درجه دوم قدرت هر هسته.

در مورد پردازنده های دست دوم . واقعا قیمت خوبی برای فروش قرار دادن . خودم بودم دوتا از همون پردازنده ها رو تهیه می کردم . اما برای جایی که می خریم اصلا نمیشه چون دست دوم مورد تایید نیست و باید فاکتور رسمی تهیه بشه .

خیلی برام مهمه لیست داده بشه . قیمت حدودی هم باشه اوکی هست. لیست باید ارائه بشه تا بعد از تصمیم گیری برای ما تهیه کنن . نهایتش این هست جایی که قرار هست تهیه بشه رو به اونا بگیم اما خرید با اونا هستش.

اگه لطف کنید لیست با مشخصات و قیمت حدودی داده بشه ممنون میشم.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

ممنون بابت راهنمایی.

در همین حد از برنامه بدونید کافیه که کاملا سی پی یو محور هستش حتی مقدار رم هم زیاد مهم نیست. فقط فقط در درجه اول قدرت کلی پردازنده و بعد و در درجه دوم قدرت هر هسته.

در مورد پردازنده های دست دوم . واقعا قیمت خوبی برای فروش قرار دادن . خودم بودم دوتا از همون پردازنده ها رو تهیه می کردم . اما برای جایی که می خریم اصلا نمیشه چون دست دوم مورد تایید نیست و باید فاکتور رسمی تهیه بشه .

خیلی برام مهمه لیست داده بشه . قیمت حدودی هم باشه اوکی هست. لیست باید ارائه بشه تا بعد از تصمیم گیری برای ما تهیه کنن . نهایتش این هست جایی که قرار هست تهیه بشه رو به اونا بگیم اما خرید با اونا هستش.

اگه لطف کنید لیست با مشخصات و قیمت حدودی داده بشه ممنون میشم.

خواهش می کنم.

من سال گذشته چنین رایانه ای سر هم کردم و شوربختانه جایی نبود که همه چیز رو بشه ازش تهیه کرد و هر کدام رو از جایی تهیه کردم و همون دردسر فاکتور رسمی رو هم داشتم. قیمتها هم سخته درآوردنش چون فروشگاههای آنلاین برای موجودی و قیمت چنین قطعاتی قابل اعتماد نیستند. اگر خواستی یکجا بخری با مازستا تماس بگیر،

Dfm.ir

پیشپرداخت بدی کسریها رو تهیه می کنند و پیشفاکتور هم می دن, برای مشاوره هم قابل اعتماد اند.

فقط یک نکته درباره ی پاور، به نظرم پاور ماجولار نگیر. من یک مشکل داشتم که نهایتا فهمیدم به پاور مربوطه و پاورسوپرمیکرو گرفتم. من با یک پردازنده اسمبل کردم و شکم برای پاور هم این ه که پاور کانکتور لازم برای پردازتده ی دوم رو داشته باشه.  دنبال کیسهای شیشه ای و پاور ماجولار نباشی بهتره، برای اینجور رایانه ها یک تجمل نالازم ه.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش می کنم.

من سال گذشته چنین رایانه ای سر هم کردم و شوربختانه جایی نبود که همه چیز رو بشه ازش تهیه کرد و هر کدام رو از جایی تهیه کردم و همون دردسر فاکتور رسمی رو هم داشتم. قیمتها هم سخته درآوردنش چون فروشگاههای آنلاین برای موجودی و قیمت چنین قطعاتی قابل اعتماد نیستند. اگر خواستی یکجا بخری با مازستا تماس بگیر،

Dfm.ir

پیشپرداخت بدی کسریها رو تهیه می کنند و پیشفاکتور هم می دن, برای مشاوره هم قابل اعتماد اند.

فقط یک نکته درباره ی پاور، به نظرم پاور ماجولار نگیر. من یک مشکل داشتم که نهایتا فهمیدم به پاور مربوطه و پاورسوپرمیکرو گرفتم.

با توجه به گفته های شما بهتره با شرکت مازستا برای مشاوره تماس بگیریم.

باز اگه شما یا هر دوست دیگه ای اطلاعاتی داشت که می تونست به من کمک کنه بگه تا اطلاعاتم در این زمینه بیشتر بشه و بتونیم سیستم بهتری متناسب با نیاز تهیه کنیم.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

با توجه به گفته های شما بهتره با شرکت مازستا برای مشاوره تماس بگیریم.

باز اگه شما یا هر دوست دیگه ای اطلاعاتی داشت که می تونست به من کمک کنه بگه تا اطلاعاتم در این زمینه بیشتر بشه و بتونیم سیستم بهتری متناسب با نیاز تهیه کنیم.

چشم اگر اطلاعاتی درباره ی قیمتها تهیه کنم، همینجا خواهم نوشت. 

یک نکته ی دیگر، کولر مایع به هیچ عنوان لازم نداری.

لینک به دیدگاه

یه سوال  داشتم درباره این برنامه ای که استفاده میکنین اونم اینه که این برنامه قابلیت اینو داره که با شبکه کردن بشه همزمان از چند سیستم برای رندر گیری استفاده کرد ؟

دلیلم برای این سوال اینه که قیمت سی پی یو های زئون به صورت تصاعدی بالا میره برای مثال این دو پردازنده زئونی که لیون موجود داره

http://lioncomputer.ir/product/8650/سی+پی+یو+اینتل+زئون+E5-2630+v4+Broadwell-EP/#prettyPhoto

http://lioncomputer.ir/product/8647/سی+پی+یو+اینتل+زئون+E5-2680+V4+Broadwell-EP/

با اینکه قدرت دومی تقریبا یک ونیم برابر اولی هستش ولی 5 میلیون گرون تره و اگر به جا سی پی یو اولی دومی استفاده بشه قیمت سیستم 10 میلیون گرون تر میشه 

و با این پول میشه یه سیستم دیگه با همون سی پی یو اول(2630 v4) بست که قدرت 2 برابر به ما میده

برای مادربرد هم میتونین این http://lioncomputer.ir/product/7197/مادربرد+ایسوس+Z10PE-D16+WS/#prettyPhoto

رو بگیرین و نیازی هم ندارین که گرافیک تهیه کنین چون خود مادربرد خروجی تصویر داره

قیمت رم ecc هم تا اونجایی که من یادمه لیون موجود داشت 16 گیگ حدود 750 بود

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

یه سوال  داشتم درباره این برنامه ای که استفاده میکنین اونم اینه که این برنامه قابلیت اینو داره که با شبکه کردن بشه همزمان از چند سیستم برای رندر گیری استفاده کرد ؟

دلیلم برای این سوال اینه که قیمت سی پی یو های زئون به صورت تصاعدی بالا میره برای مثال این دو پردازنده زئونی که لیون موجود داره

http://lioncomputer.ir/product/8650/سی+پی+یو+اینتل+زئون+E5-2630+v4+Broadwell-EP/#prettyPhoto

http://lioncomputer.ir/product/8647/سی+پی+یو+اینتل+زئون+E5-2680+V4+Broadwell-EP/

با اینکه قدرت دومی تقریبا یک ونیم برابر اولی هستش ولی 5 میلیون گرون تره و اگر به جا سی پی یو اولی دومی استفاده بشه قیمت سیستم 10 میلیون گرون تر میشه 

و با این پول میشه یه سیستم دیگه با همون سی پی یو اول(2630 v4) بست که قدرت 2 برابر به ما میده

برای مادربرد هم میتونین این http://lioncomputer.ir/product/7197/مادربرد+ایسوس+Z10PE-D16+WS/#prettyPhoto

رو بگیرین و نیازی هم ندارین که گرافیک تهیه کنین چون خود مادربرد خروجی تصویر داره

قیمت رم ecc هم تا اونجایی که من یادمه لیون موجود داشت 16 گیگ حدود 750 بود

ممنون بابت راهنمایی

اول اینکه این نرم افزار تجاری نیست و نرم افزار تحقیاتی هست و برای رندرگیری استفاده نمیشه و برای شبیه سازی مواد در اندازه های نانومتر تا میکرومتر و در زمان های خیلی کوچک در حد چند پیکو ثانیه تا نهایتا چند نانو ثانیه مورد استفاده قرار می گیره . نمی دونم بشه رو چند سیستم اجرا گذاشت اما بعید می دونم بشه . چون اطلاعات باید با سرعت خیلی زیادی تبادل بشن که نمیشه با شبکه کردن این مشکل رو حل کرد . ینی پردازنده ها دائما باید با هم اطلاعات شیر کنن . مثلا مادربردهایی که روی اون ها دو عدد پردازنده نصب میشه می تونه گزینه خوبی باشه . مثلا قرار نیست  100 تا فریم رندر بشه که هر فریم مستقل باشه و بشه یه تعداد از فریم ها رو روی یه سیستم و تعداد دیگه رو روی سیستم دیگه رندر کرد و نهایتا در آخر فریم ها رو کنار هم گذاشت.

لینک به دیدگاه

سلام

قربان من توضیحات نرم افزار مورد نظر شما رو خوندم اگر اشتباه میکنم بفرمایید.

نرم افزار مورد نظر شما خواص مولکول ها و یا ذرات ریز دیگه را به شبیه سازی میکنه . در اینجور شبیه سازیها معمولا حجم عظیمی از ذرات هستند که نیازه توسط یک کامپیوتر یکی از پارامترهای اون ها مثلا نحوه حرکت برخورد و یا هر کمیت فیزیکی دیگه مدل بشه. بنابراین بهترین گزینه برای انجام این شبیه سازی ها استفاده از کارت گرافیکه که با مبلغ کمتر میتونید بازدهی بسیاز بیشتری از cpu بگیرید. این مطلب توی سایت نرم افزار مورد نظر شما هم اشاره شده. کارت گرافیک تعداد زیادی هسته پردازشی داره که شبیه سازی هر ذره رو میتونن به عهده بگیرن و به عبارتی محاسبات particle based رو انجام بدن.

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

ممکنه کارت تسلا در قدرت پردازشی برای چنین کاری موثر باشه. معمولا برای شبیه‌سازیهای صنعتی و زیست شناسی می‌شه از قدرت پردازشی کارتهای گرافیکی استفاده کرد. مشکل اینجاست که این کارتها رو سفارشی وارد می‌کنند و به سختی در بازار داخلی گیر می‌آد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در مورد رندینگ فارم هم کمی تحقیق کنید....شاید با هزینه کم تر به نتیجه برسید.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، maximal10 گفته است :

سلام

قربان من توضیحات نرم افزار مورد نظر شما رو خوندم اگر اشتباه میکنم بفرمایید.

نرم افزار مورد نظر شما خواص مولکول ها و یا ذرات ریز دیگه را به شبیه سازی میکنه . در اینجور شبیه سازیها معمولا حجم عظیمی از ذرات هستند که نیازه توسط یک کامپیوتر یکی از پارامترهای اون ها مثلا نحوه حرکت برخورد و یا هر کمیت فیزیکی دیگه مدل بشه. بنابراین بهترین گزینه برای انجام این شبیه سازی ها استفاده از کارت گرافیکه که با مبلغ کمتر میتونید بازدهی بسیاز بیشتری از cpu بگیرید. این مطلب توی سایت نرم افزار مورد نظر شما هم اشاره شده. کارت گرافیک تعداد زیادی هسته پردازشی داره که شبیه سازی هر ذره رو میتونن به عهده بگیرن و به عبارتی محاسبات particle based رو انجام بدن.

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

ممکنه کارت تسلا در قدرت پردازشی برای چنین کاری موثر باشه. معمولا برای شبیه‌سازیهای صنعتی و زیست شناسی می‌شه از قدرت پردازشی کارتهای گرافیکی استفاده کرد. مشکل اینجاست که این کارتها رو سفارشی وارد می‌کنند و به سختی در بازار داخلی گیر می‌آد.

در مورد این نرم افزار کلیاتش همونی هست که گفتید. یکم بیشتر توضیح بدم برای درک بیشتر و اینکه کنجکاوی دوستان برطرف بشه، با این نرم افزار میایم نیروی بین ذره ای (اتم یا مولکول یا هر ذره دیگه مثل دانه های گندم و شن و ...) رو محاسبه می کنیم که با داشتن وزن ذره ها شتاب بدست میاد، با داشتن سرعت و مکان اولیه و با به دست اوردن شتاب می تونیم سرعت و مکان لحظه بعد ذره ها  رو بدست بیاریم و با داشتن این اطلاعات و استفاده از روابط مکانیک آماری میشه خواص پایه ای تمام مواد رو استخراج کرد. حتی خواص موادی که ساخته نشدن رو میشه با دقت خیلی خوبی پیش بینی کرد با استناد بر اینکه تا الان خوب تونسته پیش بینی کنه پس به احتمال زیاد بازم خوب می توونه پیش بینی کنه.

پردازش بر پایه GPU  رو در نظر گرفته بودم اما نمیشه تمام شبیه سازی ها رو با کارت گرافیک انجام داد . ما برای شبیه سازی نیاز داریم از توابع پتانسیل مختلفی استفاده کنیم . بعضی از توابع پتانسیل و مخصوصا اون توابعی که ما استفاده می کنیم فقط با پردازنده میشه شبیه سازی کرد و نه GPU ، پتانسیل های ساده با کارت گرافیک شبیه سازی میشن و پتانسیل های پیچیده که اکثرا پتانسیل ها هم پیجیده هستن رو نمیشه با GPU شبیه سازی کرد.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، clash master گفته است :

دوست عزیز در مورد رندینگ فارم هم کمی تحقیق کنید....شاید با هزینه کم تر به نتیجه برسید.

اگه اطلاعت دارید که فکر می کنید می تونه به من کمک کنه ممنون میشم بگید . با داشتن پیش زمینه سرچ کنم خیلی سریع تر به نتیجه میرسم تا اینکه از صفر بخوام شروع به کسب اطلاعات کنم.

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

اگه اطلاعت دارید که فکر می کنید می تونه به من کمک کنه ممنون میشم بگید . با داشتن پیش زمینه سرچ کنم خیلی سریع تر به نتیجه میرسم تا اینکه از صفر بخوام شروع به کسب اطلاعات کنم.

رندر فارم به دستگاه یا مجموعه ای از دستگاهها گفته می شه که برای پردازشهای سنگین ساخته می شه، با موازی سازی تعدادی پردازنده و کارت گرافیکی و یا رایانه ی مستقل بسته به کاربرد. مادربوردها و تجهیزات شبکه ی خاص می خواد و هزینه ی گزافی می بره.

http://www.jkcompany.org/fa/index.php/2015/11/11/renderfarms_article/

همچنین شرکتهایی هستند که خدمات رندر با استفاده از رندرفارم انجام می دن، یعنی پروژه ت و منابع و برنامه ها و افزونه های مورد نیاز رو بهشون می دی و خروجی رو بهت می دن.

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/04, 00:34:48، سعید بهمنیان گفته است :

رندر فارم به دستگاه یا مجموعه ای از دستگاهها گفته می شه که برای پردازشهای سنگین ساخته می شه، با موازی سازی تعدادی پردازنده و کارت گرافیکی و یا رایانه ی مستقل بسته به کاربرد. مادربوردها و تجهیزات شبکه ی خاص می خواد و هزینه ی گزافی می بره.

همچنین شرکتهایی هستند که خدمات رندر با استفاده از رندرفارم انجام می دن، یعنی پروژه ت و منابع و برنامه ها و افزونه های مورد نیاز رو بهشون می دی و خروجی رو بهت می دن.

بله آقا سعید درست فرمودند...

البته رندر فارم برای همیشگی به صرفه نیست....مثلا اگه شما کلا کارتون همین باشه و بخواین هر روز بدین کار رو رندر فارم ها انجام بدن توجیح نداره و بهتره خودتون یه سیستم تهیه کنید.

ببخشید دیر جواب دادم ... مدتی نبودم

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/04, 00:34:48، سعید بهمنیان گفته است :

در در 1395/09/08, 11:12:02، clash master گفته است :

بله آقا سعید درست فرمودند...

البته رندر فارم برای همیشگی به صرفه نیست....مثلا اگه شما کلا کارتون همین باشه و بخواین هر روز بدین کار رو رندر فارم ها انجام بدن توجیح نداره و بهتره خودتون یه سیستم تهیه کنید.

ببخشید دیر جواب دادم ... مدتی نبودم

ممنون . قراره سیستمی که تو پست اول اضافه کردم تهیه بشه . نظر بدید اوکی هست یا نه ؟

UPS و cooler هم قراره تهیه بشه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

ممنون . قراره سیستمی که تو پست اول اضافه کردم تهیه بشه . نظر بدید اوکی هست یا نه ؟

UPS و cooler هم قراره تهیه بشه.

برای ups هژیر رو پیشنهاد می‌کنم، چون کیفیت و خدمات‌شون خوب‌ه.

فهرستی که نوشته‌ای مناسب‌ه، پاور جاش خالی‌ه. کولر پیشنهادم نوکتوا u12s هست. اگر ارزان‌تر می‌خوای ترمال‌رایت true spirit.

سپاس‌گزار می‌شم رایانه که آماده شد ارزیابی‌ت رو از کارایی‌ش در همین‌جا طرح کنی، در مقایسه با رایانه‌های پیشین که همان کار رو می‌کرده‌اند. همچنین اگر ممکن بود قیمت و شیوه‌ی تامین و اسمبل قطعات.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

برای ups هژیر رو پیشنهاد می‌کنم، چون کیفیت و خدمات‌شون خوب‌ه.

فهرستی که نوشته‌ای مناسب‌ه، پاور جاش خالی‌ه. کولر پیشنهادم نوکتوا u12s هست. اگر ارزان‌تر می‌خوای ترمال‌رایت true spirit.

سپاس‌گزار می‌شم رایانه که آماده شد ارزیابی‌ت رو از کارایی‌ش در همین‌جا طرح کنی، در مقایسه با رایانه‌های پیشین که همان کار رو می‌کرده‌اند. همچنین اگر ممکن بود قیمت و شیوه‌ی تامین و اسمبل قطعات.

پاور رو خود کیس داره . کولر رو هم همون نوکتوا u12s ان شاالله تهیه می کنیم . UPS هم احتمالا هژیر ، UPS های فاراتل چطور هستن؟

تا این تهیه بشه خیلی طول میکشه . چون احتمالا سه تا تهیه میشه و بخواد بودجه اختصاص داده بشه مراحلش طولانی هست اما ان شاالله حتما اگه وقت کنم این کار می کنم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

پاور رو خود کیس داره . کولر رو هم همون نوکتوا u12s ان شاالله تهیه می کنیم . UPS هم احتمالا هژیر ، UPS های فاراتل چطور هستن؟

تا این تهیه بشه خیلی طول میکشه . چون احتمالا سه تا تهیه میشه و بخواد بودجه اختصاص داده بشه مراحلش طولانی هست اما ان شاالله حتما اگه وقت کنم این کار می کنم.

ups های فاراتل هم با کیفیت و خوشنام‌ اند. هژیر که گفتم از نزدیک چند تا برخورد داشته‌ام و شاهد خدمات خوب‌شون بوده‌ام.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

ups های فاراتل هم با کیفیت و خوشنام‌ اند. هژیر که گفتم از نزدیک چند تا برخورد داشته‌ام و شاهد خدمات خوب‌شون بوده‌ام.

ممنون بایت اطلاعاتی که دادید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...