رفتن به مطلب

نسخه ریمستر darksider1 متنشر شد

behnamalizade69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

کلن ایده ها ته کشیده افتادن به ریمستر !

دوستان ما رو از تجارب این سری بازی بی نصیب نذارن ، ممنون.

wp_ss_20161123_0003.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من دوش رو بازی کردم

جالب بود

لینک به دیدگاه

یادش بخیر یک رو خیلی وقت پیش بازی کردم واقعا بازی عالی بود و شماره 2 رو نشد متاسفانه و حیف شد THQ به خاظره ها پیوست و بازی هم دیگه ادامه ندادن :(

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Aryanath گفته است :

یادش بخیر یک رو خیلی وقت پیش بازی کردم واقعا بازی عالی بود و شماره 2 رو نشد متاسفانه و حیف شد THQ به خاظره ها پیوست و بازی هم دیگه ادامه ندادن :(

شایعاتی وجود داره ک نسخه 3 بازی در سال دیگه منتشر خواهد شد توسط یه شرکتی ک یادم رفته

در 36 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

من دوش رو بازی کردم

جالب بود

شما واقعا ضرر کردید ک نسخه اول رو بازی نکردید

چون بسیار داستان و گیم پلی بهتری داره

در ۱ ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام

کلن ایده ها ته کشیده افتادن به ریمستر !

دوستان ما رو از تجارب این سری بازی بی نصیب نذارن ، ممنون.

wp_ss_20161123_0003.png

نسخه ریمستر برای پی اس 4 و ایکس باکس بوده نه کامپیوتر

اینو از اونجایی میگم ک فرانچایز بازی رو تو استیم دارم و اگ چیز خاصی اومده بود با خبر میشدم

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، Aryanath گفته است :

سلام ، جالب بود . ولی احساس. من بعد بازی این بازی برای رودرویی با خدای جنگ پلستیشن ساخته شده ولی جای خودش رو پیدا کرد

خاطره : خدای جنگ یک روی پلستیشن دوستم دیدم پلستیشن گرفتم فک کنم ۸۳ یا ۸۴ بود آخرت بازی بود

لینک به دیدگاه

نسخه اول بازی محشر بود ولی نسخه ی دو خیلی بد بود  , شخصیت مسخره با اون هیکل نافرم داغون داستان و گیم پلی نه چندان خوب گرافیک افتضاح با اینکه نسخه دوم رو دوباره بازسازی کردن و گرافیک بازی رو بالا بردن باز هم بد بود Darksiders II Deathinitive Edition بازی پر از باگ بود افت فریم زیاد حتی با کارت گرافیک های رده بالا , 2 تا اپدیت 7 گیگ واسش دانلود کردم که یه خورده بهتر شد

تا ببینیم یکش رو چطوری ریمستر میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...