رفتن به مطلب

نجات فایلها

Behraad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
یک هارد دو ترای وسترن اکسترنال ادابتوری دارم که وقتی برنامه Hard Disk Sentinel رو نصب کردم بصورت عکس اول بود
و هیچ مشکلی هم نداشت و درست کار میکرد ولی من حماقت کردم و برای تعمیرش گزینه Surface Test و Read Test رو زدم
و هارد بعد از یک مدت طولانی روی یکی از سکتورها گیر کرد برنامه هم گیر کرد و صبح بلند شدم دیدم هارد روشنه ولی در ویندوز نشون داده نمیشه
که با خاموش روشن کردن بالا اومد و برنامه به صورت عکس دوم نمایش میداد و در حال حاضر برخی فایل ها کپی میشن وبرخی نمیشن
فایل های بزرگتر معمولا کپی نمیشن ئ یکسری فایل هم دارم داخل یک فایل بزرگ با فرمت sle هستند و خیلی برام خیاتی هستند
وقتی میخوام کپیشون کنم تا وسطش گیر میکنه اکتیو تایم صد در صد میشه و هارد بعد از یک مدتی خاموش و سپس روشن میشه
آیا راهی هست بتونم این نوع فایلهارو به زور هم که شده نجات بدم؟ حتی بصورت خراب و دمیج
28.gif

0txn_clipboarder.2016.11.19.png

xikz_111111111111111111.jpg

لینک به دیدگاه

درود

اگر  اطلاعات برات مهم‌ه بهتره به یک مرکز تعمیروبازیابی خبره مراجعه کنی.

ساکن کجا هستی؟

لینک به دیدگاه

تهران

ولی اطلاعات شخصی مثل عکس های شخصی هم داخلش هست و نمیتونم جایی ببرم

البته یکجا نوشته بودند حصوری هم انجام میدن، هزینه بازیابی چقدر میشه؟

و اگر فرض کنیم اطلاعات مهم نیستند و بخوایم ریسک کنیم و اطلاعات رو خودمون بازیابی کنیم چه راهکاری وجود داره؟

یک کاربر لینوکس توضیح داده بود که با یک کد میشه گیر کردن در کپی رو متوقف کرد و قسمت های خراب فایل ایگنور و بقیه کپی بشن، حالا من اون سایت و نوشته رو هم پیدا نمیکنم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در عکس اول برنامه Hard Disk Sentinel  هم هارد مشکل داشته چون درصد سلامت را 46 درصد و عمر هارد را 138 روز زده بوده و شما باید همون موقع اطلاعات را برمیداشتین

همونطور که دوستمون گفتن بهتره به یک مرکز تخصصی ریکاوری هارد مراجعه کنین

لینک به دیدگاه

دوست گرامی وقتی هارد دیسک خطای current pending sector می‌ده، بسته به محل خراب هارد هر چه روشن باشه و کار کنه خرابی بیشتر می‌شه و ممکنه قابل جبران نباشه.

اونجا که بهت معرفی کردم از هر نظر قابل اعتماده. هزینه هم بستگی به خرابی دیسک و حجم فایلها داره.

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دوست گرامی وقتی هارد دیسک خطای current pending sector می‌ده، بسته به محل خراب هارد هر چه روشن باشه و کار کنه خرابی بیشتر می‌شه و ممکنه قابل جبران نباشه.

اونجا که بهت معرفی کردم از هر نظر قابل اعتماده. هزینه هم بستگی به خرابی دیسک و حجم فایلها داره.

کجا رو معرفی کردید؟ پیغامی نیومد، والا تو این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد

پس راهی جز این نداره؟ و با فرض اینکه اطلاعات مهم نیست باز هم کاری نمیشه کرد؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Behraad گفته است :

کجا رو معرفی کردید؟ پیغامی نیومد، والا تو این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد

پس راهی جز این نداره؟ و با فرض اینکه اطلاعات مهم نیست باز هم کاری نمیشه کرد؟

dgrc.ir 

خود هارد شاید درست بشه ولی برگشت اطلاعات احتمالش بیشتره.

اگر اطلاعات هم مهم نیست باز برای تعمیرش بهتره به جایی که تجهیرات ویژه‌ی این کار دارند مراجعه کنی مخصوصا این که هارددیسک ظرفیت بالاست.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...