رفتن به مطلب

فروش یا تعویض (cpu 4790k & ram corsair 2400 2(2*8

Recommended Posts

با سلام و احترام خدمت دوستان بزرگوار  همانطور که مشخصه دو مورد سی پی یو با باکس و فن و  رم  32 گیگ به صورت کیت 2*16 گیگ میباشد به فروش میرسه مدت کارکرد دو مورد کمتر از یک ماه هستش و در حد نو و آکبند میباشد  . با نو هیچ فرقی نداره سی پی یو و رم به هیچ وجه اور نشده و در این مدت سیستم خیلی کم کارکرده و من از اور کردن سر در نمیارم . کاملا تمیز . سالم و بدون هیچگونه موردی  میباشد

و اما تعویض با مادر برد asus maximus viii extreme ,و یا  asus maximus viii formula   و رم  G.SKILL TridentZ  , و سی پی یو 6700k   دارم چون دنبال باندل رم و مادربرد و سی پی یو 1151 هستم یا مشخصاتی که گفتم 

دلیل فروش : میخوام از 1150 به 1151 برم

قیمت برای فروش -  قیمت رو منصفانه گذاشتم لطفا  زیر قیمت پایه نظر ندید با تشکر- متاسفانه فروش تکی نداریم 

قیمت پایه سی پی یو : 1100

دوستان عزیز و گرامی ضمن عذرحواهی  فعلا فروش بنا به دلایلی کنسل شد به محض فروش مجدد اولویت فروش با دوستانی خواهد بود که  اول سفارش داده اند و لازم به ذکر میباشد فروش به صورت تکی نیست و ترجیحا با باندل های ذکر شده معاوضه میشود 

DSC_0066.JPG

DSC_0068.JPG

DSC_0069.JPG

DSC_0071.JPG

DSC_0072.JPG

DSC_0073.JPG

ویرایش شده توسط zoodyak
لینک به دیدگاه

رم ها  رو خریدارم تو خصوصی هماهنگ کنید 

ویرایش شده توسط hossein_esmaeeli
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...