رفتن به مطلب

مشکل جدی با DLNA در مودم دی لینک

mohsen.haftom
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ، من مودممو عوض کردم DLINK 2750U گرفتم . قبلی زایکسل بود ، هیچ مشکلی نداشتم قبل از این  به تلویزیون وصل میشدو با نرم افزار به صورت بیسیم فیلم میدیدم . از وقتی اینو گرفتم به اینترنت وصل میشه هر جفتشون ولی هیچ دستگاه خارجی رو ADD DEVICE از کنترل پنل نمیکنه و NOT FOUND میده . کلافم کرده . وارد ادمینش میشم با کوهی از تنظیمات طرفم . آنتی ویروسمو غیر فعال کردم ، ریبوتش کردم با تنظیمات پیشفرض ، تغییری نکرد . لطفا کمکم کنید اگه باید تنظیم دستی ای انجام بدم . خود مودمم فایروال داره ؟ چجوری باید غیر فعالش کرد ؟ اصلا ربطی به این مشکل داره ؟ با LAN شناسایی میشن و ADD میشن ولی وقتی سیمو در میارم فقط اسمش توی دیوایس هستو پیداش نمیکنه با اتصال بیسیم . ممنون میشم راهنماییم کنید . من این مودمو فقط بخاطر سرعت 300MB توی انتقال اطلاعات بیسیم گرفتم . اگه نشناسه انگار الکی هزینه کردم .
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید 
با مودم زایکسل هیچ مشکلی نداره و حتی وقتی به تی وی وصل میشه یکی برای خودled سامسونگ میده یکی هم برای dlna سامسونگ میده ولی با این مودم هیچ اتفاقی نمیفته ولی وصل هست به نت . از اساتید محترم تقاضای کمک دارم اساسیی 

لینک به دیدگاه

از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟ ممنون میشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...