رفتن به مطلب

انتخاب بهترین ویندوز واسه گیم

3adegh.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.من بنچمارکای سایت guru3d رو بررسی میکردم دیدم بیشتر از ویندوز 7 ویرایش 64 بیت استفاده شده.بنظر شما چون ویندوز 10 کامل نیست بخاطر همین واسه تست ازش استفاده نمیکنن یا دلیل خاص دیگه ای داره؟

لینک به دیدگاه

سلام ،خسته نباشی . در حال حاضر اگر آخرین ورزن ویندوز ده پرو رو اسدقاده کنید ، خیلی بهینه شده و کمترین مشکلی تا الان بنده پیدا نکردم و یکی از مزایاش ست شدن دسته ایکس باک وان ، و حتی خذوجی،صدا با هندفری از دسته ، کلا بهینه هست ، من ویندوز هفت روی یه هارد دیگه رو سیستم دارم ، چند وقتیه استفاده نکردم .

اون سایت هم به خاطر دایرکس ۱۱ از ویندوز هفت استفاده می کنه وگر نه توی ویندوز ده بهتر عمل می کنه ، نمونش برای من تست واتچ داگ بود ، تو ویندوز ده عملکردش خیلی بهتر بود

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ،خسته نباشی . در حال حاضر اگر آخرین ورزن ویندوز ده پرو رو اسدقاده کنید ، خیلی بهینه شده و کمترین مشکلی تا الان بنده پیدا نکردم و یکی از مزایاش ست شدن دسته ایکس باک وان ، و حتی خذوجی،صدا با هندفری از دسته ، کلا بهینه هست ، من ویندوز هفت روی یه هارد دیگه رو سیستم دارم ، چند وقتیه استفاده نکردم .

اون سایت هم به خاطر دایرکس ۱۱ از ویندوز هفت استفاده می کنه وگر نه توی ویندوز ده بهتر عمل می کنه ، نمونش برای من تست واتچ داگ بود ، تو ویندوز ده عملکردش خیلی بهتر بود

حرفتون درست ولی دایرتکس 12 هم با همین 7 تست میکنن.شما کارتتون چیه؟

بنظر من موس و کیبورد واسه بازی البته غیر فوتبال یه چیز دیگست بخصوص توو بتل و اینا .دسته بخوام بندازم میرم سمت کنسول.البته این نظر منه.

ویرایش شده توسط 3adegh.
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، 3adegh. گفته است :

حرفتون درست ولی دایرتکس 12 هم با همین 7 تست میکنن.شما کارتتون چیه؟

بنظر من موس و کیبورد واسه بازی البته غیر فوتبال یه چیز دیگست بخصوص توو بتل و اینا .دسته بخوام بندازم میرم سمت کنسول.البته این نظر منه.

سلام برادر ، من کلن با دسته راحترم چون از میکرو شروع شده ، کارت قبلی ۶۵۰ یک گیگ باهاش کوانتوم بریم رو تموم کردم ، در حال حاظر ۹۶۰ دو گیگ . کیفیت رو گذاشتم روی فول اچ دی ، بعضی بازی های روی تو کا و بعضی ها روی فور کا ولی خوب فریم می یاد پایین سی پی یوi3220 هست ولی بازم جواب می ده

الان یکی از دوستان وان داشت او، اخر مجبور شد سیستمش کامپیوتر رو ارتقا دادیم داره همین ۶۵۰ بنده بازی می کنه رو وین ده با دسته وان ، یکی هم می خداست وان بگیره اوضاع رو دید ، یک ۹۵۰ و رم هشت و یه پاور گرفت ، مال اون رو هنوز راه ننداختم این بنده خدا عاشق موس و کیبورد هست البته سلیقه ای ، تو شوتر رو قبول دارم

آخرین بلید رو نصب کردیم صدا از دسته بازی به هدفون انتقال می داد

کی اشتراکی که بماند هزینه پایینتر ، جدا از قضیه انلاین زیاد تجربه رو نداشتم

ففقط یه سوال دایرکس دوازده چطور رو ویندوز هفت تست می کنن ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دایرکس 12 فقط رو ویندوز 10 فعاله ، و بهترین ویندوز به نظر من همین 10 هستش ،و پیش نیاز بعضی از بازی ها که باید تو ویندوز 7 نصب کنی نمیخواد

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

دایرکس 12 فقط رو ویندوز 10 فعاله ، و بهترین ویندوز به نظر من همین 10 هستش ،و پیش نیاز بعضی از بازی ها که باید تو ویندوز 7 نصب کنی نمیخواد

سلام برادر ممنون ، داشتم به داشته هام شک می کردم ، واقعا خیلی بهینه هست

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام برادر ، من کلن با دسته راحترم چون از میکرو شروع شده ، کارت قبلی ۶۵۰ یک گیگ باهاش کوانتوم بریم رو تموم کردم ، در حال حاظر ۹۶۰ دو گیگ . کیفیت رو گذاشتم روی فول اچ دی ، بعضی بازی های روی تو کا و بعضی ها روی فور کا ولی خوب فریم می یاد پایین سی پی یوi3220 هست ولی بازم جواب می ده

الان یکی از دوستان وان داشت او، اخر مجبور شد سیستمش کامپیوتر رو ارتقا دادیم داره همین ۶۵۰ بنده بازی می کنه رو وین ده با دسته وان ، یکی هم می خداست وان بگیره اوضاع رو دید ، یک ۹۵۰ و رم هشت و یه پاور گرفت ، مال اون رو هنوز راه ننداختم این بنده خدا عاشق موس و کیبورد هست البته سلیقه ای ، تو شوتر رو قبول دارم

آخرین بلید رو نصب کردیم صدا از دسته بازی به هدفون انتقال می داد

کی اشتراکی که بماند هزینه پایینتر ، جدا از قضیه انلاین زیاد تجربه رو نداشتم

ففقط یه سوال دایرکس دوازده چطور رو ویندوز هفت تست می کنن ؟

دیگه بالاخره هر کی یه جور راحته.منم این قضیه دایرکس 12 روی 7 نفهمیدم

ویرایش شده توسط 3adegh.
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، 3adegh. گفته است :

دیگه بالاخره هر کی یه جور راحته.منم این قضیه دایرکس 12 روی 7 نفهمیدم

ویندوز هفت کلن دایرکسش یازده هست نمی شه روش دوازه رو فعال و استفاده کرد ، توی ویندوز ده دایرکسش دوازده هست ، تو بعضی از بازی ها گزینه برای فعال سازیش هست و گرنه روی یازده اجرا می شه ، نمونس الان فورزا هاریزون ۳ وgear of war4 و کوانتوم بریم قبل از اینکه نسخه استیم بیاد ، کلن رو ده اجرا می شدن و روی هفت فابل اجرا نبودن به خاطر دایرکس

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

ویندوز هفت کلن دایرکسش یازده هست نمی شه روش دوازه رو فعال و استفاده کرد ، توی ویندوز ده دایرکسش دوازده هست ، تو بعضی از بازی ها گزینه برای فعال سازیش هست و گرنه روی یازده اجرا می شه ، نمونس الان فورزا هاریزون ۳ وgear of war4 و کوانتوم بریم قبل از اینکه نسخه استیم بیاد ، کلن رو ده اجرا می شدن و روی هفت فابل اجرا نبودن به خاطر دایرکس

درسته حق با شماست.راستی god of war مگه واسه pc هم هست؟اونم نسخه 4!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

منم  از ۱۰ استفاده میکنم

اوایل مشکل داشتم ، اما با اومدن آپدیت های جدید همه چی عالی شده  و مشکلی ندارم

البته قدیمی بودن سخت افزار هم ممکنه کمی دردسر ساز باشه. روی سیستم محل  کارم کمی مشکل داشتم همون ۷ رو نصب کردم

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، 3adegh. گفته است :

درسته حق با شماست.راستی god of war مگه واسه pc هم هست؟اونم نسخه 4!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام بله موجوده حجمش فکر کنم حدود شصت گیگ باشه بعد نصب حدود هفتاد و خوردی می شه ، کی اشتراکی براش نیومده و کی برای فعال سازی می فروشن از صدو ده تومن تا حدود دویست و خورده ای . کلیپهاش تو یوتوب هست ، کارت گرافیک ۷۵۰ اجرا می کنه

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، hamedrock گفته است :

منم  از ۱۰ استفاده میکنم

اوایل مشکل داشتم ، اما با اومدن آپدیت های جدید همه چی عالی شده  و مشکلی ندارم

البته قدیمی بودن سخت افزار هم ممکنه کمی دردسر ساز باشه. روی سیستم محل  کارم کمی مشکل داشتم همون ۷ رو نصب کردم

سلام برادر

اپدیت یک ماه پیش رو دارم استفاده می کنم خیلی از مشکلاش حل شده

روی. سیستم قدیمی هم جوابگو هست با رم چهار ddr2 وcpu e8500 وکارت گرافیک650 1gb استفاده کردم یه مدت ، مشکل نداره سیستم ۶۴

الان ارتقا دادم ۱۱۵۵

لینک به دیدگاه

داش اون gears of war هستش.god of war 4 اختصاصی ps4 هستش اونم تازه نیومده.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام برادر

اپدیت یک ماه پیش رو دارم استفاده می کنم خیلی از مشکلاش حل شده

روی. سیستم قدیمی هم جوابگو هست با رم چهار ddr2 وcpu e8500 وکارت گرافیک650 1gb استفاده کردم یه مدت ، مشکل نداره سیستم ۶۴

الان ارتقا دادم ۱۱۵۵

ممنون از راهنماییت دوست من

سیستم دفتر خیلی قدیمیتره ولی فرصت بشه تست میکنم

لینک به دیدگاه

منم ویندوز 10 آپدیت شده تا 22 آبانو امشب باید دان کنم نصبش کنم.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، 3adegh. گفته است :

منم ویندوز 10 آپدیت شده تا 22 آبانو امشب باید دان کنم نصبش کنم.

نسخه پرو رو بگیر ، سایتsoft98.ir داره ، من از همون جا گرفتم

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، 3adegh. گفته است :

ببخشید اشتباه لپی بود اون اختصاصی ps4 هست

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

نسخه پرو رو بگیر ، سایتsoft98.ir داره ، من از همون جا گرفتم

یه نسخه جدیدترو آپدیتر همونجا هست اونو دان کنیم  بهتره. pro هم داخلش هست

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، 3adegh. گفته است :

یه نسخه جدیدترو آپدیتر همونجا هست اونو دان کنیم  بهتره. pro هم داخلش هست

یه لینک می فرستی ، اگه نسخه all in one من زیاد از نسخه خیری ندیدم توی وین هفت ، ویندوز ده تک پرو ۶۴ رو دان کردم همیشه جواب داده

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، 3adegh. گفته است :

درود

اون دوستمونم هم بالا نوشته بود gear of war 4 ! یه s کم گذاشته بود! شما بعدش سوال پرسیدی god of war 4 اومده! ( از نقل قول خودتونم مشخصه!) :P در ضمن فورزا و GeOW4 هنوز برای استیم نیومده و فقط رو استور ویندوز 10 موجوده...

------------------------------------------------------------------------------------------

ما که بعد از خرید سیستم جدید کوچ کردیم  رو ویندوز ده! و بنظرم چیزی از ویندوز 7 کم نداره! (خودم اصلا نتونستم با ویندوز 8 کنار بیام و تا اومدن ویندوز 10 رو 7 مونده بودم!!)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

یه لینک می فرستی ، اگه نسخه all in one من زیاد از نسخه خیری ندیدم توی وین هفت ، ویندوز ده تک پرو ۶۴ رو دان کردم همیشه جواب داده

واست فرستادم.من  ازین نسخه ها زیاد نصبیدم مشکل ندارن.خیالت راحت

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، 3adegh. گفته است :

سلام ، ممنون . انشاالله. دردسری نداشته باشه روی هفت و هست با این مشکل داشتم .

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Alien87 گفته است :

درود

اون دوستمونم هم بالا نوشته بود gear of war 4 ! یه s کم گذاشته بود! شما بعدش سوال پرسیدی god of war 4 اومده! ( از نقل قول خودتونم مشخصه!) :P در ضمن فورزا و GeOW4 هنوز برای استیم نیومده و فقط رو استور ویندوز 10 موجوده...

------------------------------------------------------------------------------------------

ما که بعد از خرید سیستم جدید کوچ کردیم  رو ویندوز ده! و بنظرم چیزی از ویندوز 7 کم نداره! (خودم اصلا نتونستم با ویندوز 8 کنار بیام و تا اومدن ویندوز 10 رو 7 مونده بودم!!)

سلام ، هشت اصلا

نمیتونم استفاده کنم ، ده و هفت عالین. فقط کوانتوم بریم استیم شد و از انحصار ویندوز ده در امد ، ممنون از راهنمایی

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، 3adegh. گفته است :

بنده همین جا اعتراف کرده هیچ مشکلی با سایت سافت نود هشت نداشته ، و بیشتر برنامه های خودم رو از همین سایت دریافت می کنم . بنده خودم با فایل ویندوز آل این وان مشکل دارم و اون مشکلی . دوستان معذرت خواهی بنده را قبول بفرمایید ، با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...