رفتن به مطلب

هک نشدن تلگرام

Alien87
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان یه مشکل خانوادگی گریبان گیر ما شده، خواستم از عزیزانی که تو این زمینه تخصص دارن یه مشاوره بگیرم! خلاصه مطلب اینکه یکی از بچه ها به ما گفته که یکی اومده بهش گفته تلگرامشو هک کرده و تمام اطلاعات شخصی و لیست مخاطبینشو در اختیار داره! ما هم بخش اکتیو سشنز تلگرامشو دیدیم ولی غیر از گوشی خودش گوشی دیگه ای نبود! ولی هنوز نگرانه که طرف اطلاعاتشو داره!! حالا سوال اینجاست که اگه هک کرده بود نباید تو این بخش اون دستگاه رو نشون میداد؟! و اینکه روشهایی دیگه ای جز بدست اوردن کدی که موقع فعالسازی برای گوشی فرستاده میشه، روش خاص دیگه ای هست که هر بچه ای بتونه بره تلگرام هک کنه؟  تا جایی که میدونم همه روشها برای اینه که همین کدو بدست بیارند و در اخر هم تو قسمت دستگاههای اکتیو اسمش ثبت میشه!! 

ممنون میشم عزیزان تجارب خودشونو در اختیار ما بذارند( برای امنیت بیشتر و نه برای هک تلگرام!!!)

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

درود

تا جایی که عقل من قد می‌ده چیزهایی که نوشتی درسته. نگران نباش.

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/07, 19:07:56، Alien87 گفته است :

درود

دوستان یه مشکل خانوادگی گریبان گیر ما شده، خواستم از عزیزانی که تو این زمینه تخصص دارن یه مشاوره بگیرم! خلاصه مطلب اینکه یکی از بچه ها به ما گفته که یکی اومده بهش گفته تلگرامشو هک کرده و تمام اطلاعات شخصی و لیست مخاطبینشو در اختیار داره! ما هم بخش اکتیو سیزنز تلگرامشو دیدیم ولی غیر از گوشی خودش گوشی دیگه ای نبود! ولی هنوز نگرانه که طرف اطلاعاتشو داره!! حالا سوال اینجاست که اگه هک کرده بود نباید تو این بخش اون دستگاه رو نشون میداد؟! و اینکه روشهایی دیگه ای جز بدست اوردن کدی که موقع فعالسازی برای گوشی فرستاده میشه، روش خاص دیگه ای هست که هر بچه ای بتونه بره تلگرام هک کنه؟  تا جایی که میدونم همه روشها برای اینه که همین کدو بدست بیارند و در اخر هم تو قسمت دستگاههای اکتیو اسمش ثبت میشه!! 

ممنون میشم عزیزان تجارب خودشونو در اختیار ما بذارند( برای امنیت بیشتر و نه برای هک تلگرام!!!)

بستگی داره طرف چقدر حرفه ای باشه من کسیو میشناسم تو پلیس فتا تو مالزی درس خونده طوری هک میکنه که گوشی رو نشون نده

ولی فکر نمیکنم همچین ادمی که من گفتم اطلاعات کسیو بدزده چون بدردش نمیخوره و سودی براش نداره

حالا جدا از این بحث رفیقت مطمعنه اطلاعاتش دستشه؟

لینک به دیدگاه

عزیز هک تلگرام به این سادگیها نیست چون جایزه هک تلگرام 300000 دلار جایزه داره وتا حالا هم کسی این جایزه رو نگرفته اگه کد 5ذرقمی رو به کسی ندادید نگران نباشید

لینک به دیدگاه

با اینکه 99 درصد اطمینان دارم همچین کاری نکرده فقط میخوام بگم اینکه طرف اسمش توی لیست اکتیو سشن نیست دلیل نمیشه که هک نشده باشین . طرف میتونه وارد بشه اطلاعاتو برداره و خودشو از لیست اکتیو سشن برداره

آخر کارش میتونه حذف کرده باشه و خارج شده باشه و هیچ ردی باقی نزاره 

لینک به دیدگاه

درود

هک نمیشه، ایشون معلوم نیست از کجا و چجوری این کارو کرده-مورد داشتیم فقط 1 عکس نشون میداد میگفت همه عکساتو برداشتم اما مدرکی نشون نمیداد- 

لینک به دیدگاه

کار نشد نداره

اما احتمالش خیلی کمه .

افراد کمی میتونن بدون داشتن کد هک کنن و چنین افرادی خیلی خیلی خیلی بعیده که وقتشون رو برای یه هک ساده و بدون درآمد هزینه کنن .

طرف میره چند هزار دلار پاداش هک رو میگیره !!!

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

کار نشد نداره

اما احتمالش خیلی کمه .

افراد کمی میتونن بدون داشتن کد هک کنن و چنین افرادی خیلی خیلی خیلی بعیده که وقتشون رو برای یه هک ساده و بدون درآمد هزینه کنن .

طرف میره چند هزار دلار پاداش هک رو میگیره !!!

اصولا تلگرام خیلی روی امنیت حساس هست . شرکت ها معمولا جایزه های بزرگی رو تعیین میکنند که اگر نرم افزارشون هک بشه تشویقی براشون در نظر گرفته میشه .برای مثال تلگرام200000 دلار میده . البته این جور افراد اگر هدف اصلیشون  پول باشه توی بازار سیاه حتی تا چند صد برابر اون جایزه هم میتونند هک رو به فروش برسونند . این مورد هم احتمالش کم هست زیاد نگران نباشید .

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

تشکر از همه عزیزان ...

گویا  میبغلش 200 هزار دلاره ! $200,000 to the hacker who can break Telegram

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

امکان پذیر نیست

من آشنا دارم توی بخش سایبری سپاه پاسداران که هنوز تو تلگرام  موندن ولی اینستاگرام و اسکایپ رو میگفتن آب خوردن واسشون اما تلگرام نه

لینک به دیدگاه

دوست هزیز به نظرم برای اینکه در. دفعه های بعدی اطمینان بیشتری داشته باشی امنیت دو مرحله رو فعال کن یعنی یه رمز میزاری که حتی اگه کد پنج رقمی رو طرف مقابل داشته باشه بدون رمز باز نشه به نظرم این کارو بکنی برای شایعات بعدی و یا حملات بعدی شاید بهتر باشه

:)

لینک به دیدگاه

سلام پیشنهاد میکنم این مقاله رو از دست ندین

http://updatekade.com/480-آموزش-هک-تلگرام

لینک به دیدگاه

من که می گم خیلی بعیده هک شده باشه

اصولا یکی وقتی میاد به شما می گه من هکرم یا اطلاعاتت رو دارم عملا خیلی بعیده هکر حرفه ای باشه. یکی از اصول هک پنهان کاری و و نگذاشتن رد پاست. اگر همچین موجودی بخواهد هک کنه از تابلو ترین راه هایی ممکن وارد می شه! پس اگر تو اکتیو سیزن اثری نبوده بعیده دسترسی داشته باشه

هر چند من مواردی  دیدم که واقعا یک هک حرفه ای و عالی بود. مثلا یک مورد دیدم شبکه رو sniff می کرد و کد دریافتی رو تلگرام طرف رو به راحتی تونست sniff کنه!سریع وارد اکانت شد. پیام اصلی تلگرام رو پاک  کرد. طرف روحشم خبر دار نشد و اصلا متوجه نشد.

ویرایش شده توسط T_L_O_T_D
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...