رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید تبلت و محل آن

mohsen.haftom
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه اساتید محترم 
اول بگم خدمتتون که من قصدم خرید تبلت های مایکروسافت هست به چند دلیل
یکی اینکه الان خودم یک لب تاب دارم و کلا از ناحیه کمر داغون شدم باهاش به خاطر وزنش و این که مجبورم هی از این طرف به اون طرف ببرمش( دانشجو بودن+سفر بین اصفهان به تهران)
و این موضوع خیلی اذیت کننده هست. با این تبلت ها آشنا شدم درسته که قیمتش یه مقدار زیاده ولی خب ارزش خرید رو داره درست میگم>؟آِیا؟
بعد این که من رشتم عمران هست میخواستم بپرسم که برای اجرای نرم افزارایی مثل کد و فوتوشاپ و متلب و... آیا i5-8gig رم جوابگو هست؟ یا حتما باید i7 باشه؟
در اخر ممنون میشم بگین که بهترین جا برای خرید این تبلت توی تهران کجا هست چون حقیقتا یه بار برای خرید گوشی رفتم تهران علاالدین و اونجا ببخشید یک د ز د بازار بود . میخواستم بپرسم بهترین جا که بشه برای خرید هم خوش قیمت و مورد اعتماد خرید باشه کجا رو میشناسین؟ و آیا عزیزان این رو دارند و مشکلی باهاش ندارن؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید تا من هم بتونم از این کمک های شما برای تهیه یه تبلت مناسب استفاده ببرم. و به نظرتون بهترین وقت برای خریدش کی هست؟ الان؟ یا صبر کنم؟
ببخشید به علت طولانی شدن-منتظر راهنمایی شما هستم53.gif

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام شما می تونید از فروشگاه اینترنتی علاالدین یا همون علاالدینو Alaedino به ادرس www.Alaedino.com خرید کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...