رفتن به مطلب

چه کولری برای i7 6700k انتخاب کنم ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ،

بنده میخوایم یه سیستم جمع کنم و برای انتخاب کولر به مشکل برخوردم ، قیمت کولرای لیکویید یا آبی یکمی بالاست ، برای همین در نظر دارم یه ایر کولر خوب بگیرم ، قصد اورکلاک و کارای سنگین مثه رندرینگ و ادیت ویدیو ندارم و فقط قصدم بازی کردنه ، شما چه کولری پیشنهاد میدید که سی پی یو ( Core i7 6700k ) تو یه حرارت خوب بمونه ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون .

لینک به دیدگاه

درود

ترمال رایت true spirit کولر خوب و خوش قیمتی ه.

لینک به دیدگاه

درود

اول اینکه اگر قصد اورکلاک و ... ندارید چرا 6700k؟

کولر ترو اسپیریت که آقای بهمنیان معرفی کردن تو رنج قیمتی  120 تومن بی رقیبه. بالاتر از اون قیمت دیگه بهتره به واترکولر فکر کنید چون ایرکولرهای خوب از برندهای نوکتوآ و کولرمستر میره حدودای 300 تومن که خیلی توجیه ندارن!!!!!

لینک به دیدگاه

زیر صد تومن کولر مناسبی برای این پردازنده پیدا نمیکنید.

به نظر من به جای ترو اسپیریت اگه یه واترکول 120 میلی متری گیرین بتونید تهیه کنید بهتره!

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

پیشنهاد من اینه که حتما واتر بگیرید. حتی 120 گرین که از ارزونترین هاست
مدل های ارزون 120 اینا هستن
http://lioncomputer.ir/product/7260/واتر+کولر+گرین+120+GLACIER+120+GLC120-A/

http://lioncomputer.ir/product/5408/DeepCool+Gamer+Storm+CAPTAIN+120+AiO+Liquid+CPU+Cooler/

http://lioncomputer.ir/product/6637/کولر+سی+پی+یو+دیپ+کول+Maelstrom+120T/

http://lioncomputer.ir/product/4451/کولر+سی+پی+یو+دیپ+کول+Maelstrom+120/

قیمتشون از 170 شروع میشه تا 220. که گرین اخرین قیمتش همون محدوده 170 بود.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

من یدونه 6850k دارم captain120 deepcool دارم ، خیلیم عالیه و خوشگله . توصیمم همینه البته فک کنم حدود 250 تومنی باشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

من یدونه 6850k دارم captain120 deepcool دارم ، خیلیم عالیه و خوشگله . توصیمم همینه البته فک کنم حدود 250 تومنی باشه

6850k داری یا می خوای بخری؟

لینک به دیدگاه

6700k میخوای  بگیری حتما واتر بگیر براش 220 گیرین اگر نشد 120

لینک به دیدگاه

به نظر من الکی پولتو برای واتر کولر دور نریز وقتی برای رندرینگ و کارهای سنگین نمیخوای true spirit بهترین انتخابیه که میتونی داشته باشی

تازه طول عمر ایرکولر از واترکولر بیشتره و بعدا مجبور نمیشی عوضش کنی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

6850k داری یا می خوای بخری؟

?

رو یه سیستم دارم ، که البته مال داداشمه

خودمم میخوام برا سیستم خودم بگیرم ولی هنوز تو تصمیمم مرددم

لینک به دیدگاه

شما یه Cooler Master 212 Evo بخر حتی اگر زمانی هم فکر اورکلاک به سرت زد خیالت راحت باشه .

لینک به دیدگاه

بدترین کولر آبی از بهترین کولر بادی بهتره

در واقع تفاوت و مقایسه بین خنک کنندگی آب و باده

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، SaeedEminem2 گفته است :

این صحبت و یجایی بکنید که افرادش  بیسواد باشن..

دوست عزیز شما اگه استفاده مداوم دارید استفاده از کولرای بادی براتون بهتره. اگه خیلی نمیخوان هزینه کنید کولرای که دوستان گفتن و gammax 400 گزینه های خیلی خوبی هستن. اگه کیستون جا داره و محدودیت بودجتون زیاد نیس. میتونید به کولرای بزرگتر مثل ماچو فکر کنید

موید باشید

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

این صحبت و یجایی بکنید که افرادش  بیسواد باشن..

دوست عزیز شما اگه استفاده مداوم دارید استفاده از کولرای بادی براتون بهتره. اگه خیلی نمیخوان هزینه کنید کولرای که دوستان گفتن و gammax 400 گزینه های خیلی خوبی هستن. اگه کیستون جا داره و محدودیت بودجتون زیاد نیس. میتونید به کولرای بزرگتر مثل ماچو فکر کنید

موید باشید

استاد از داغی پردازنده های ای ام دی که خبر داری؟

با کولر آبی و رادیات 12 سانتی دماش در فول لود از 44 بیشتر نمی شه

تو هر کیسی هم جا می شه و احتیاج به جا دادن یه کولر غول به اصطلاح برج هم نیست !

اما اینکه پروفسوری چون شما خنک کنندگی هوا رو بیشتر از آب می دونی هم واقعا جای بسی شگفتی داره

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

اما اینکه پروفسوری چون شما خنک کنندگی هوا رو بیشتر از آب می دونی هم واقعا جای بسی شگفتی داره

اگر بنا به مقایسه باشه خیلی چیزها رو می شه مبنا قرار داد از جمله نسبت کارایی  به قیمت، اختلاف دمایی که بهترین ها و یا ضعیف ترینهای آبی یا بادی نتیجه می دن و ...

در هر حال برای جاهایی که بناباشه دستگاه 7/24 کار کنه، دست کم به دلیل پایداری کولر بادی مرجح ه. چنین نتیجه ای از یک مثال یا یکی دوتا تجربه ی شخصی گرفته نمی شه و قصد ندارم تجربه ی شخصی خودم رو در برابر تجربه ی شخصی ت بگذارم، صرفا برای مثال در ورکستیشنهای hp سالهاست که کولر مایع استفاده نمی شه. کولرهای بادی همه غول نیستند و کلا الان مثل سابق که کیسهای بزرگ و کولرهای عجیب و غریب محبوب بودند نیست. روز به روز کم مصرف بودن و جمع و جور بودن و ساکت بودن و با دوام بودن اهمیت بیشتری می یابه، به ویژه که صنعت رایانه های دسکتاپ کمتر از مثلا موبایل و نوتبوک دچار مصرف گرایی هست.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

شما درست میگی ...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چه مقدار میخواید هزینه کنید؟

چه کیسی برای خرید مدنظرتونه؟

ویرایش شده توسط Solo
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اگر بنا به مقایسه باشه خیلی چیزها رو می شه مبنا قرار داد از جمله نسبت کارایی  به قیمت، اختلاف دمایی که بهترین ها و یا ضعیف ترینهای آبی یا بادی نتیجه می دن و ...

در هر حال برای جاهایی که بناباشه دستگاه 7/24 کار کنه، دست کم به دلیل پایداری کولر بادی مرجح ه. چنین نتیجه ای از یک مثال یا یکی دوتا تجربه ی شخصی گرفته نمی شه و قصد ندارم تجربه ی شخصی خودم رو در برابر تجربه ی شخصی ت بگذارم، صرفا برای مثال در ورکستیشنهای hp سالهاست که کولر مایع استفاده نمی شه. کولرهای بادی همه غول نیستند و کلا الان مثل سابق که کیسهای بزرگ و کولرهای عجیب و غریب محبوب بودند نیست. روز به روز کم مصرف بودن و جمع و جور بودن و ساکت بودن و با دوام بودن اهمیت بیشتری می یابه، به ویژه که صنعت رایانه های دسکتاپ کمتر از مثلا موبایل و نوتبوک دچار مصرف گرایی هست.

در امتداد حرف شما منم خودم تجربه دارم که کولر آبی بعد 2-3 ماه روی سیستم رندرینگ که تقریبا 24 ساعته روشن بود خراب شد (deepcool mealstorm 240)

;کلا برای کسایی می خوان اورکلاک انجام بدن یا از سوکت 2011 استفاده میکنن کولر آبی پیشنهاد میشه وگرنه به نظر خودم  استفاده از کولر آبی در موارد دیگه پول دور ریختنه

در 14 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

دوست عزیز شما برو درباره مکانیزم ایر کولر و واتر کولر تحقیق کن بعد بیا این حرفو بزن

اینجوری نیست که واتر کولر سی پی یو رو فوت کنه یا واتر کولر آب بریزه  رو سی پی یو

سیستمشون تقریبا شبیه همه البته با یکسری تفاوت ها

ویرایش شده توسط Cantaver
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...