رفتن به مطلب

افت کارایی کارت گرافیک های انویدیا با آپدیت درایور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان شما که تجربه دارین میشه به این سوال من جواب بدید 

درسته که میگن انویدیا هر بار که کارت گرافیک جدید به بازار میده بیرون  درایور هاش را جوری تنظیم میکنه که کارت گرافیک های قبلی ضعیف عمل کنن و مجبور به خرید کارت گرافیک جدید بشی

لینک به دیدگاه

درود

برای بازی سررشته ای ندارم. تا جایی که به برنامه های طراحی و تدوین مربوطه، شده  با بروزرسانی درایور مشکلاتی رو دیده ام که با درایور بعدی رفع شده. همچنین از دیگر کابران مشابه چیزی که گفتی رو شنیده ام، اما شخصا خیلی بعید می دونم که انویدیا به طور سامان مند عملکردکارتهاش رو تضعیف کنه. 

علت چنین شایعه هایی احتمالا این است که از همه قدرت خام کارتهای amd در درایورهای اولیه استفاده نمی شه و به تدریج با درایورهای جدید بهبود پیدا می کنه، از طرف دیگه برخی برای کارتهای انویدیا هم چشمداشت مشابهش رو دارند در حالی که همیشه این گونه نیست.

لینک به دیدگاه

بله . الان شما کارت 290 رو با 780TI مقایسه کن برای مثال 780ti جلوتر بود مثل یه خان ولی الان 780ti توی بنچمارک ها محو شده ولی هنوز توی حتی DX12 کارت 290 رو میبینید بالا هم هست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله . دوست من کافیه به بنچمارکهای گیم ها در گذشته و حال دقت کنید خودتون متوجه میشین که انویدیا افت شدیدی داشته ولی amd افتی نداشته هیچ بلکه پیشرفت هم داشته.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Aryanath گفته است :

بله . الان شما کارت 290 رو با 780TI مقایسه کن برای مثال 780ti جلوتر بود مثل یه خان ولی الان 780ti توی بنچمارک ها محو شده ولی هنوز توی حتی DX12 کارت 290 رو میبینید بالا هم هست .

درود

سر این مساله بارها بحث شده و البته به جایی هم نرسیده، ولی شاید بشه اینطور نگاه کرد: کارتهای انویدیا از آغاز از همه ی توان شون استفاده می شه، کارتهای amd توان خام زیادی دارند که در آغاز از همه ش استفاده نمی شه و به تدریج با درایورهای جدیدتر کارایی شون بهبود می یابد.

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

سر این مساله بارها بحث شده و البته به جایی هم نرسیده، ولی شاید بشه اینطور نگاه کرد: کارتهای انویدیا از آغاز از همه ی توان شون استفاده می شه، کارتهای amd توان خام زیادی دارند که در آغاز از همه ش استفاده نمی شه و به تدریج با درایورهای جدیدتر کارایی شون بهبود می یابد.

دوست عزیز هیچ مدرکی دال بر تضعیف کارت های انویدیا با اپدیت به مرور زمان نیست که مهر تثبیت بهشون بزنه ولی چیزی که مشخصه کارت های انویدیا یه کارت  150دلاری چه کارت 1500 دلاریشون فقط برای همون نسل خوب هست حالا نسل میخواد یک سال عمر چه 3 یا 4 سال  ولی AMD دقیقا برعکسه .

لینک به دیدگاه

Radeon کارتاش بی نظیره به خصوص زمانی راجا کودوری از اپل برگشته عالی ترم شده به خصوص نرم فزاری .

من تا هفته قبل sapphire r9 280x toxic داشتم  کارت خیلی خوبی بود اکثر بازی های رو راحت میتونستم 60 فریم بگیری رو high به جز بعضی ها مثل هیتمن 2016 یه مقدار سخت بود 60 فریم که بیشتر به خود بهینه نبودن بازی برمیگشت .

تو بتل 1 رو ultra تقریبا بالای 70 فریم میداد که با آپدیت آخر تو همون مرحله و یه لوکیشن ثابت رسید به بالای 80 تا درحالی که اصلا توی درایور اشاره به بهینه یازی بتل 1 نشده بود . 

من قصد داشتم این هفته از همین سایت یه 1070 بگیرم که فعلا دست نگه داشتم چون amd میخواد 490 رو معرفی کنه  درسته 490 رقیب 1080 هست اما اگر خوب باشه قیمتش میگیرمش .

در کل اگر اینده نگری دارین مطمئنا کارتای radeon بهتره رو dx 12 بدون ذره ای شک . 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Aryanath گفته است :

دوست عزیز هیچ مدرکی دال بر تضعیف کارت های انویدیا با اپدیت به مرور زمان نیست که مهر تثبیت بهشون بزنه ولی چیزی که مشخصه کارت های انویدیا یه کارت  150دلاری چه کارت 1500 دلاریشون فقط برای همون نسل خوب هست حالا نسل میخواد یک سال عمر چه 3 یا 4 سال  ولی AMD دقیقا برعکسه .

الان با من دعوا داری؟

توی پست قبلی نوشته بودی "بله".

لینک به دیدگاه

فکر پوچی بیش نیست

هرگز یک غول تکنولوژی کار  به این احمقانه ای که  مردم عادی هم براحتی  متوجش  میشن انجام نمی دهد !!!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، hamedrock گفته است :

فکر پوچی بیش نیست

هرگز یک غول تکنولوژی کار  به این احمقانه ای که  مردم عادی هم براحتی  متوجش  میشن انجام نمی دهد !!!

درسته

انجمن‌های حمایت از مصرف‌کنندگان در کشورهای دموکراتیک هم بیکار ننشسته‌اند. کافی‌ه چنین تقلبی رو بشه تا علیه‌ش کارزار راه بیاندازند.

لینک به دیدگاه

قدرت مطلق کارت های انودیا به هیچ وجه کاهش نیافته . فقط زمانی که با کارت های هم دوره ای ام دی مقایسه میشن اینطور احساس میشه که کارت انودیا ضعیف شدن گرچه اینطور نیست بلکه کارت های ای ام دی افزایش پرفورمنس زیادی داشتن نه اینکه کارت های انودیا ضعیف شدن .

اونایی که ادعا می کنن بارها نمودار نشون دادن قبلنا اختلاف مثلا 290 با 780 تی آی 10 درصد بود اما  الان 290 داره بهتر از 780Ti عمل می کنه . این مقایسه اصلا ربطی به ضعیف شدن کارت های 780Ti نداره بلکه نشون میده کارت 290 الان داره خوب عمل می کنه و از قدرت خامی که قبلا بدون استفاده بوده داره الان استفاده می کنه..

الان هم نگاه کنید اصلا یه نفر نیومده بگه کارت 780Ti بخاطر فلان بنچمارکی که با درایورهای مختلف انجام شده ضعیف تر شده . همش این کارت رو با فلان کارت مقایسه می کنن . بابا مقایسه دوکارت نمی تونه نشون بده که قدرت مطلق یه کارت ضعیف تر شده، اصلا منطقا نمیشه شاید اون یکی قوی تر شده که احساس می کنید این ضعیف تر شده .

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

الان 780ti قدرتی بین 970 و 980 داره. اما تو بعضی  بنچمارکها از 970 به مراتب فریم کمتری داده و حتی نزدیک به 960.

اما مثلا 7970 با r9 280x  که با هم فرق خاصی ندارن ، تو بنچمارکها هم تفاوت خیلی کمی دارن .

در کل من با نظر جناب Aryanath بیشتر موافقم ، اما باز هم نمیشه کاملا با اطمینان نظر داد.B|

لینک به دیدگاه

سلام بله کم میکنه کارایی کارت گرافیکو من با درایوری که انویدیا برای کرایسیس3 داد اون زمان بازی رو فول اچ دی 40میگرفتم ولی  با جدید ترین درایورش  الان دارم 35فریم میگیرم تو بازی  پس میشه نتیجه گرفت که بله کم میکنه کارایی کارت گرافیکو

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، hamedrock گفته است :

فکر پوچی بیش نیست

واقعا هم راحته. کافیه در یک بازی بنچمارک درایورهای قدیمی مقایسه بشه با درایورهای جدید. ولی خب بی دلیل و مدرک حرف زدن کار آسونتریه.

AMD مدت های طولانیه که چسبیده به معماری GCN و فقط کلی rebranding  انجام داده ظرف سالهای اخیر.
پس معلومه که کارتهای قدیمی ترش چون شباهت زیادی دارن به کارتهای جدید، بازیها متناسب ترن با نقاط ضعف و قوتشون تا کپلر که تفاوتهای زیادی داره با مکسول و پاسکال.

هر چند تکنولوژی اونقدر پیچیده شده که این شرکتا اگه بخوان دست ببرند در عملکرد، قادر به انجامش هستن.

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

الان با من دعوا داری؟?

توی پست قبلی نوشته بودی "بله".

دور از جون شما قصد هیچ جسارتی ندارم فقط توی پست دوم حرف شمارو تایید کردم و حرف خودم رو بهتر ارائه دادم شما سرور ما هستی ^_^

لینک به دیدگاه

از اپدیت 375 فریم بازیا افتضاح شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خودم تو ویچر تو تنظمیات مدیوم بالای 40 فریم و مابین 42 الی 48 میگرفتم اما بعد 7 ماه اومدم دوباره پلی کنم فریم شد 30 الی 38 ! هر چی هم گشتم و فکر کردم یادم نیومد کدوم درایور بود که فریم بهتری میگرفتم

آخرش بیخیال شدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به دلیل کمبود بازی مجبوراً بازی Deus Ex - Mankind Divided نصب کردم درایور 372.54 هستش لازمه آپدیت کنم ؟

لینک به دیدگاه

من با 970 نسبت به درایور های قدیمی بیشتر فریم میگیرم  فریم تایم هم  بهتر شده به هیچ وجه کاهش کارایی نداشتم 

ویرایش شده توسط Mahziyar Jafari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...