رفتن به مطلب

کمک فوری. این قطعات چطورن؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام از اونجا که سیستمم زغالی شده می خوام با کمک شما عزیزان یه سیستم خوب در حد متوسط ببندمو این سیستم رو در نظر دارم:

M.B: MSI H55M-ED55 - 126

CPU: Intel i3 550 1156 - 149

POWER: Green GP635B-US - 102

RAM: Patriot V.II.S.5 4GB 1600 - 92

VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB - 249

CASE: Green Falcon - 97

H.D.D: W.D Green 1TB 64MB - 75

DVD RW: SONY 22X SATA - 25

نهایت بودجه 920 تومن.

ویرایش شده توسط saman20
لینک به دیدگاه

همه چی خوبه فقط یه هارد سریع برای Os بگیر اگه بودجه داری یه SSD 64 هم کافیه این هارد هم برای Archive ، چون برای OS مناسب نیست یکم اطلاعات توش زیاد میشه کلی ویندوز کند میشه

البته اگر سوکت 1155 بگیری با یه CPU 2500 آینده نگری هم کردی چون 1156 داره به Dead End خودش نزدیک میشه

لینک به دیدگاه

اقا سامان .. با AMD مشکل نداری عزیز ؟؟ با 920 تومان سیستم به مراتب بهتری بر پایه پلتفورم AMD میشه بست. اگر مشکلی نداری بگو قطعات رو برات لیست کنم.

تازه شما مانیتور هم نمیخوای که کلی دستت رو باز میزاره .

برای بازی میخوای دیگه ؟

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

اقا سامان .. با AMD مشکل نداری عزیز ؟؟ با 920 تومان سیستم به مراتب بهتری بر پایه پلتفورم AMD میشه بست. اگر مشکلی نداری بگو قطعات رو برات لیست کنم.

تازه شما مانیتور هم نمیخوای که کلی دستت رو باز میزاره .

برای بازی میخوای دیگه ؟

سلام ممنون که اهمیت میدین.

بازی هم هست ولی من رشتم نقشه کشی هست و با اتوکد زیاد کار میکنم.

راستش من اینتل رو بیشتر دوست دارم و همین طور اطلاعات بیشتری دارم ازش ولی تعصب بیجا داشتن رو کامپیوتر قطعا به غیر از ضرر چیزی نداره. @};-

لیست بفرماید و اگه میشه توضیح بدید چه برتری از اینتل و جیفورس داره؟

ویرایش شده توسط saman20
لینک به دیدگاه

cpu:amd x6 1090t=250

mb:asrock 870extreme3=120

ram:2*2gb 1333=50

vga:gianward gtx 4601gb=230

hdd:samsung f3 500gb=47

odd:liteon=24

Green GP635B-US - 102

Green Falcon - 97

-------------------------------

920

این سیستم زمین تا آسمون با سیستمی که معرفی کردید از نظر قدرت پردازنده تفاوت داره. یک پردازنده 6 هسته ای که بسیار از این دو هسته ای خودتون قویتره و در انجام عملیات mutli-tasking بسیار پر قدرتر ظا هر میشه در کنار یک مادربرد خوب . رم هم 1333 کافیه و تو کار شما فرکانس رم تاثیر زیادی نداره. کلا فرق بین 1333 و 1600 خیلی کمه و وفتی بودجه محدوده بهتره قطعات دیگر از جمله گرافیک و پردازنده رو قویتر بگیرید. کارت گرافیم همون 460 هست ولی gainward هست که اروزنتره ! هارد 500 گفتم تا از بودجتون بالاتر نزنه. اگر حتما 1 ترابایت میخواهید میتونید از کیس یک خر بزنید و جاش X3 بگیرید و 20 تومان رو بزارید روی هارد 1 ترابایت بگیرید. پاور پاور مورد نظر خودتون هست و دراینده دستتون رو باز میزاره .

در کل این سیستم قدرت بسیار بالاتری نسبت به سیستم مد نظرتون داره و پردازنده به مراتب قویتری داره.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

سالار جان من فکر میکنم در حال حاضر صبر کردن برای خرید سیستم AMD با توجه به تاریخ ورود بلدوزر منظقی تر هست

چون اینجوری که دوستان گفتن مین ها AM3 فعلی ساپورت نمیکنن گویا AM3 + یه پین بیشتر داره!!

CPU:

Intel Core i5 2400......230000

Intel Core i5 2500......240000

Intel Core i5 2600......280000

Motherboard:

MSI P67A-GD55......250000

MSI H67MA-E45......160000

MSI P67A-C45.......200000

Ram:

Kingmax 1600 Nano.....70000

VGA:

EVGA Geforce GTX 460.....240000

AMD 6850............230000

H.D.D:

WD 1 Terabyte Black Caviar......90000

Smasung F3 500.........47000

Case:Green Gaming X3......80000

GREEN MAGNUM 2.....45000

Power: Green GP635B-US.....100000

DVD RW: LITON 22X SATA - 25

ویرایش شده توسط sepehrlp
لینک به دیدگاه

من فقط با مادربردهای سندی بریج مشکل دارم چون هنوز استپینگ B3 تو بازار نیومده و تعداد کم ساتا 6 ها بعدا اذیت میکنه !! والا از نظر قدرت سندی بریج بهتره و شکی درش نیست و شما درست میفرمایید ^^ . ولی مادبردهای B3 هنوز نیومدن !

ایشون حداقل 4 تا ساتا 6 میخواد تا بعدا کم نیاره !

این دوستمون اگر چند هفته دیگه میوتنه صبر کنه تا مادربردهای B3 بیان اونوقت یسیتم سندی 100% بهتر هست ولی اونوقت قیمت هر مادبرد خداد تومن خواهد بود

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

cpu:amd x6 1090t=250

mb:asrock 870extreme3=120

ram:2*2gb 1333=50

vga:gianward gtx 4601gb=230

hdd:samsung f3 500gb=47

odd:liteon=24

Green GP635B-US - 102

Green Falcon - 97

-------------------------------

920

این سیستم زمین تا آسمون با سیستمی که معرفی کردید از نظر قدرت پردازنده تفاوت داره. یک پردازنده 6 هسته ای که بسیار از این دو هسته ای خودتون قویتره و در انجام عملیات mutli-tasking بسیار پر قدرتر ظا هر میشه در کنار یک مادربرد خوب . رم هم 1333 کافیه و تو کار شما فرکانس رم تاثیر زیادی نداره. کلا فرق بین 1333 و 1600 خیلی کمه و وفتی بودجه محدوده بهتره قطعات دیگر از جمله گرافیک و پردازنده رو قویتر بگیرید. کارت گرافیم همون 460 هست ولی gainward هست که اروزنتره ! هارد 500 گفتم تا از بودجتون بالاتر نزنه. اگر حتما 1 ترابایت میخواهید میتونید از کیس یک خر بزنید و جاش X3 بگیرید و 20 تومان رو بزارید روی هارد 1 ترابایت بگیرید. پاور پاور مورد نظر خودتون هست و دراینده دستتون رو باز میزاره .

در کل این سیستم قدرت بسیار بالاتری نسبت به سیستم مد نظرتون داره و پردازنده به مراتب قویتری داره.

ممنون سالار جان.

ولی اتو کد با یه cpu: e3400 هم به خوبی جواب میده. @};-

سالار جان 250 تومان برای cpu هزینه اضافی هست به نظرم.

بعدش این گرافیک به مراتب ضعیف تر از evga هست نه؟

راستش من بیشتر برای بازی میخوام سیستم رو :p

فکر کنم اینتل پیشنهاد بدین بهتره. ;)

ویرایش شده توسط saman20
لینک به دیدگاه

من فقط با مادربردهای سندی بریج مشکل دارم چون هنوز استپینگ B3 تو بازار نیومده و تعداد کم ساتا 6 ها بعدا اذیت میکنه !! والا از نظر قدرت سندی بریج بهتره و شکی درش نیست و شما درست میفرمایید ^^ . ولی مادبردهای B3 هنوز نیومدن !

ایشون حداقل 4 تا ساتا 6 میخواد تا بعدا کم نیاره !

اینجوری که من توی مقاله شهر سخت افزار خوندم هر زمانی که شرکهای سازنده اقدام به فراخوانی محصولات کنند شرکت های گارانتی هم این کار رو انجام میدن

شرکت آواژنگ و متریس اعلام امادگی کردن

پیشنهاد دیگه هم کارت توسعه ساتا قیمتش20-30 هزار تومان هست بین 4 تا 8 ساتا هم داره

من خودم در فکر خرید MSI 890FXA-GD70 بودم ترجیح دادم صبر کنم تا سری 9XX و بلدوزر بیاد ببینیم چی میشه

ویرایش شده توسط sepehrlp
لینک به دیدگاه

سامان جان .. من دقیقا به خاط گیم تون رو انتخاب کردم چون بسیار پر قدرت هست ولی برای اتوکد کمتر هم کافی بود. هیچ وقت فکر نکن که بودجه برای پردازنده زیادی هست مخصوصا اگر گیم بازی میکنی هر چقدر بالاتر پردازنده بگیری جوابتو خواهی گرفت ^^. پردازنده موتور کامپیوتره عزیز . هر چی قویتر بهتر و اینده نگرانه تر.

فرق 2 تا کارت گراقیک در حد 2-3% هست عزیز ^^ .

در کل اگر مادربردهای سندی مشکل نداشتن من میگفتم برو اینتل ولی چون مشکل ساتا 2 دارند باید تعداد ساتا 3 ها زیاد باشه تا بعدا به محدودیت نخوری. اگر صبر کنی مادربردهاش هم بیاد (B3 Stepping) انوقت 100% سیستم اینتل معرفی میکنیم بهت.

والا همین الانم بردهای مشکل دار تو ویرینها پرن عزیز .. شما الان B3 پیدا کردی واقعا خوش شانش هستی . تو دنیا که مدتهاست پخش شده ولی تو ایران تا بیاد خدا داند.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

ممنون سالار جان.

ولی اتو کد با یه cpu: e3400 هم به خوبی جواب میده. @};-

سالار جان 250 تومان برای cpu هزینه اضافی هست به نظرم.

بعدش این گرافیک به مراتب ضعیف تر از evga هست نه؟

راستش من بیشتر برای بازی میخوام سیستم رو :p

فکر کنم اینتل پیشنهاد بدین بهتره. ;)

شما به این فکر کن که بتونی بازی رو با آخرین تنضیمات و به 1080 بازی کنی

گرافیک ها ی 460 فقط به خاطر شرکت گارانتی و برند اختلاف قیمت دارند در کارایی به یک شکل هستند و البته قابلیت اورکلاک های متفاوت

من انتخاب رو به صورت چند گزینه ای گذاشتم بسته به حد اکثر بودجه میتونید قطعات رو جابجا کنید

ویرایش شده توسط sepehrlp
لینک به دیدگاه

سامان جان .. من دقیقا به خاط گیم تون رو انتخاب کردم چون بسیار پر قدرت هست ولی برای اتوکد کمتر هم کافی بود. هیچ وقت فکر نکن که بودجه برای پردازنده زیادی هست مخصوصا اگر گیم بازی میکنی هر چقدر بالاتر پردازنده بگیری جوابتو خواهی گرفت ^^. پردازنده موتور کامپیوتره عزیز . هر چی قویتر بهتر و اینده نگرانه تر.

فرق 2 تا کارت گراقیک در حد 2-3% هست عزیز ^^ .

در کل اگر مادربردهای سندی مشکل نداشتن من میگفتم برو اینتل ولی چون مشکل ساتا 2 دارند باید تعداد ساتا 3 ها زیاد باشه تا بعدا به محدودیت نخوری. اگر صبر کنی مادربردهاش هم بیاد (B3 Stepping) انوقت 100% سیستم اینتل معرفی میکنیم بهت.

والا همین الانم بردهای مشکل دار تو ویرینها پرن عزیز .. شما الان B3 پیدا کردی واقعا خوش شانش هستی . تو دنیا که مدتهاست پخش شده ولی تو ایران تا بیاد خدا داند.

والا چی بگم هر چی باشه شما بیشتر تجربه دارین.

من خودم فعلا با وضع حاکم بر بازار ایران کاملا با سندی بریدج و 1155 مخالفم.

سالار جان شما کلا نظرت در مورد سیستم انتخابی من با چشم پوشی از amd چیه؟

این سیستم میتونه مثلا بازی Battlefield Bad Company 2 رو با حداکثر جزیئات اجرا کنه؟

شما از سوکت 775 پیشنهادی دارین؟

ویرایش شده توسط saman20
لینک به دیدگاه

شما فقط پردازندت میلنگه . دو هستهای برای بازیهای امروز کمه . شما بودجت انقدر هست که بتونی چهار هستها اینتل هم ببندی عزیز. BC2 برای استفاده از هسته های بیشتر کاملا بهینه سازی شده و هر چی قویتر باشه پردازنده بهتر جواب میده. من تو سیستم شما چند تغییر کوچیک میدم تا بتونی یک i5 760 بگیری.

CPU: Intel i5 760 1156 - 230

RAM: 2 x 2GB 1333 - 50

hdd:samsung f3 500gb - 47

---------------------------------

926

گرافیک رو gainward برداری میاد زیر 920. اینجا چهار هسته ای 760 هم بسیار پرقدرت هست مخصوصا این پردازنده تو بازها بسیار قوی ظاهر میشه و قابل مقایسه با دو هسته ای 550 نیست.

این هم سیسیتم اینتل حالا هر کدوم رو دوست داری انتخاب کن. جفتشون برای گیم بسیار عالی هستند.

لینک به دیدگاه

گرافیک رو از برند evga بردارید بهتر هست

به شخصه به گینوارد اطمینان ندارم

برای نمونه مدل 430 رو میتونین بین دو برند مقایسه کنید با وجود اینکه اختلافشون فقط 2هزار تومن هست ولی گینوارد به شدت ضعیف تر هست به خاطر استفاده از رابط 64 بیتی به جای رابط 128 بیتی

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=3102

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=3169

ویرایش شده توسط hamedy12
لینک به دیدگاه

شما فقط پردازندت میلنگه . دو هستهای برای بازیهای امروز کمه . شما بودجت انقدر هست که بتونی چهار هستها اینتل هم ببندی عزیز. BC2 برای استفاده از هسته های بیشتر کاملا بهینه سازی شده و هر چی قویتر باشه پردازنده بهتر جواب میده. من تو سیستم شما چند تغییر کوچیک میدم تا بتونی یک i5 760 بگیری.

CPU: Intel i5 760 1156 - 230

RAM: 2 x 2GB 1333 - 50

hdd:samsung f3 500gb - 47

---------------------------------

926

گرافیک رو gainward برداری میاد زیر 920. اینجا چهار هسته ای 760 هم بسیار پرقدرت هست مخصوصا این پردازنده تو بازها بسیار قوی ظاهر میشه و قابل مقایسه با دو هسته ای 550 نیست.

این هم سیسیتم اینتل حالا هر کدوم رو دوست داری انتخاب کن. جفتشون برای گیم بسیار عالی هستند.

این عالیه ;)

گرافیک رو همون evga برمیدارم با گینوارد حال نمیکنم. @};-

لینک به دیدگاه

قیمت i7 870 که زدید اشتباه هست دوست من.. احتمالا یک اشتباه چاپی هست چون تا بازار 340 هست. اون قیمت ممکن نیست مگر اینکه دسته 2 باشه.

http://lioncomputer....on=news&&id=286

تفاوت اون 2 کارت فقط در فرکانسشون هست که EVGA حدود 20 مگاهرتز فرکانس هسته بیشتر داره که با هیچی فرقی نداره ^^

http://lioncomputer....product_id=2783

http://lioncomputer....product_id=2856

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

سالار جان نظرت در مورد این لینک چیه؟

http://i-h.ir/articl...PU&id=78&page=1

اگه اینطوری که این یارو میگه باشه میتونم msi 6870 بردارم که از 460 هم قویتره ;)

http://lioncomputer....product_id=2970

یه وقت سوتفاهم نشه دادش من فقط میخوام خیالم راحت باشه و به شما هم اعتماد دارم.

معذرت میخوام زیاد سوال میپرسم. @};-

کسی دیگه نظری نداره؟

ویرایش شده توسط saman20
لینک به دیدگاه

دوست عزیز ملاکت رو همیشه رو اینده نگری بزار ....... 760 در اینده هم کم نخواهد اورد و همین طور که بازیها جلوتر میرن و بهینه میشن هسته های بیشتر به درد میخوده. اون نزدیک بودن فریما به دلیل بهینه نبودن بازیهای امروز ولی ایا تا یک سال دیگر که کلی بازی جدید میاد وضعیت به همین منوال خواهد بود ؟ مسلما نه . اون موق که 550 کم بیاره به خودتون میگید چرا 80 تومان بیشتر خرج نکردم و پردازنده رو بهتر نگرفتم. نکته دوم اینه که اگر قراره از بین گرافیک و پردازنده یک رو انتخاب کنی پردازنده رو بهتر بگیر. پردازنده روی همه یز کامپیوتر تاثیر داره اعم از برنا مه ها تا بازیها و هر چیز دیگری ولی گرافیک استفااده اصلش گیم هست . در ضمن گرافیک 460 خیلی ظعیفتر از 6870 نیست و برای full HD خوبه عزیز من. بزار این طور بهت بگم که فرق 550 با 760 قابل مقایسه با فرق 460 با 6870 نیست. 550 تفاوت قدرت محصوصی با 760 داره در حالیکه 460 تفاوتش با 6870 در اون حد نیست.

اگر از من میپرسی من میگم همون سیسیتم رو بگیر . به خاطر یک ذره گرافیک بهتر پردازنده رو فدا نکن.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

دوست عزیز ملاکت رو همیشه رو اینده نگری بزار ....... 760 در اینده هم کم نخواهد اورد و همین طور که بازیها جلوتر میرن و بهینه میشن هسته های بیشتر به درد میخوده. اون نزدیک بودن فریما به دلیل بهینه نبودن بازیهای امروز ولی ایا تا یک سال دیگر که کلی بازی جدید میاد وضعیت به همین منوال خواهد بود ؟ مسلما نه . اون موق که 550 کم بیاره به خودتون میگید چرا 80 تومان بیشتر خرج نکردم و پردازنده رو بهتر نگرفتم. نکته دوم اینه که اگر قراره از بین گرافیک و پردازنده یک رو انتخاب کنی پردازنده رو بهتر بگیر. پردازنده روی همه یز کامپیوتر تاثیر داره اعم از برنا مه ها تا بازیها و هر چیز دیگری ولی گرافیک استفااده اصلش گیم هست . در ضمن گرافیک 460 خیلی ظعیفتر از 6870 نیست و برای full HD خوبه عزیز من. بزار این طور بهت بگم که فرق 550 با 760 قابل مقایسه با فرق 460 با 6870 نیست. 550 تفاوت قدرت محصوصی با 760 داره در حالیکه 460 تفاوتش با 6870 در اون حد نیست.

اگر از من میپرسی من میگم همون سیسیتم رو بگیر . به خاطر یک ذره گرافیک بهتر پردازنده رو فدا نکن.

خیلی ممنون از پاسختون همین کار رو انجام میدم.

ولی میخوام یکم پول بزارم رو پول گرافیک این گرافیک رو بردارم که قوی تر هست.

ASUS ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/1GD5

تو یه نظر سنجی همین سایت ای گرافیک بیشترین امتیاز رو آورده بود و فکر میکنم کلا از evga 460 قوی تر هست.

ویرایش شده توسط saman20
لینک به دیدگاه

اهل اور کارت گرافیم هستی سامان جان ؟؟ اون کارت به درد اور میخوره. شما تو ایران دنبال مدلهای فرعی که کولرهای کاستوم و مدل های کاستوم هستند نباید بری چون وارد کنندها به بهانه همهین قیافه و کاستوم بودن قیمت رو خداد تومان میارن روش در حالیکه قیمت جهانش عملا یکی هست. این خودش یک نوع کلاه برداری هست ولی چه میشه کرد.

شما به من بگو دقیقا بودجت برای گرافیک چقدر هست تا به شما بهترین کارت تو اون رنج رو معرفی کنم.

لینک به دیدگاه

اهل اور کارت گرافیم هستی سامان جان ؟؟ اون کارت به درد اور میخوره. شما تو ایران دنبال مدلهای فرعی که کولرهای کاستوم و مدل های کاستوم هستند نباید بری چون وارد کنندها به بهانه همهین قیافه و کاستوم بودن قیمت رو خداد تومان میارن روش در حالیکه قیمت جهانش عملا یکی هست. این خودش یک نوع کلاه برداری هست ولی چه میشه کرد.

شما به من بگو دقیقا بودجت برای گرافیک چقدر هست تا به شما بهترین کارت تو اون رنج رو معرفی کنم.

ای بابا.

نهایتش 290 تومن.

لینک به دیدگاه

خرید کردن راحته سامان جان ولی خوب خرید کردن سخته مخصوصا تو ایران که شما باید از بک گراند بازار خوب اطلاع داشته باشی . هدف من کمک به شما دوستان در همین زمینه هست که بهترین استفاده رو از پولتون بکنید والا بازار رفتن و دست به جیب شدن کار راحتیه. شما یک خرده صبر و حوصله داشته باش.

بودجت خوبه سامان جان .. من یادمه قبل عید 6870 sapphire تا زیر 300 هم اومده بود و اگر الان تو بازار خوب بگردی ممکنه پیدا کنی . اگر نتونستی برند 6870 power color هست که حدود 295 تومان هست . شما میتونی یک 6870 با یک خرده گشتن پیدا کنی و نیازی به اون 460 کاستوم نداری.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

خرید کردن راحته سامان جان ولی خوب خرید کردن سخته مخصوصا تو ایران که شما باید از بک گراند بازار خوب اطلاع داشته باشی . هدف من کمک به شما دوستان در همین زمینه هست که بهترین استفاده رو از پولتون بکنید والا بازار رفتن و دست به جیب شدن کار راحتیه. شما یک خرده صبر و حوصله داشته باش.

بودجت خوبه سامان جان .. من یادمه قبل عید 6870 sapphire تا زیر 300 هم اومده بود و اگر الان تو بازار خوب بگردی ممکنه پیدا کنی . اگر نتونستی برند 6870 power color هست که حدود 295 تومان هست . شما میتونی یک 6870 با یک خرده گشتن پیدا کنی و نیازی به اون 460 کاستوم نداری.

یعنی 6870 قوی تره؟ با cpu اینتل مشکلی نداره؟

متاسفانه من شهرستان و اینجا قطعه اصلا گیر نمیاد.

این چطوره؟ قیمت واقعیش همین قدره؟

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2970

asus چطور؟ قیمت دارین؟

http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH68702DI2S1GD5/

لینک به دیدگاه

اسوس و MSI گرونن عزیز.......... کلا گرونترن و قیمتهای واقعشون همونه. فقط ساپفیر و پاور کالر . این دو تا برند بسیار اروزنترن ! شما به جناب حسینی زنگ بزن ببین ساپفایر و پاور کالر 6870 چندن.

لینک به دیدگاه

تمام قطعات رو تهیه کردم ولی مادربرد مورد نظر گیرم نیومد.

یکم پول دستم اومده میخوام یه مادربرد قوی تر بگیرم.

راستش من عاشق این شدم میخوام بخرمش. ;)

s3i8jkghp8t17ep35zxr.jpg

فقط یه مشکل دارم باش.

تو مشخصات رم نوشته که:

Dual chanel 1800(oc) 1600(oc) 1333/*4 DIMMs,MAX16GB

یعنی اگه من 4 گیگ 1600 بخرم بندازم روش نمیاد بالا؟ @};-

اگه میشه راهنمایی بفرمایید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...