رفتن به مطلب

انتخاب صفحه تاچ مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

یه صفحه تاچ با کیفیت و خوب برای ورودی  کامپیوترم میخواستم همراه با قلمش که بشه به عنوان ماوس و کیبورد ازش استفاده کرد ْ  کاربریم برای ادیت عکس و فتوشاپ  و... هستش 

من اصلا در موردش شناخت ندارم -- برند و  جنس خوبشم سراغ ندارم چیزی -- کسی از دوستان هستش که منو راهنمایی بده ؟!

لینک به دیدگاه

درود

برند وکوم سری اینتوس پیشنهاد من است. بودجه چقدره؟

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

برند وکوم سری اینتوس پیشنهاد من است. بودجه چقدره؟

ازشم میشه به عنوان ماوس و کیبرد استفاده کرد ؟؟

نهایتش ۱ تومن

باز شما اگر مدلهای بهتر و گرون تری هم سراغ دارید بگید ببینم ارزش خرید داره یا نه 

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، soroushpayne گفته است :

ازشم میشه به عنوان ماوس و کیبرد استفاده کرد ؟؟

نهایتش ۱ تومن

باز شما اگر مدلهای بهتر و گرون تری هم سراغ دارید بگید ببینم ارزش خرید داره یا نه 

به عنوان موش و صفحه کلید تا حدی، بستگی به چشمداشتت داره.

وکوم در این عرصه بی رقیب ه. 

با این بودجه گزینه ای جز اینتوس نیست.

سری کینتیک خیلی گرانتره و فرقش اینه که لوح حساس و نمایشگر توام هست.

هر دوی این سری ها قلم حساس به فشار و زاویه دارند با پارامترهای قابل تنظیم. با کیت بیسیم  سازگار اند. همچنین قلم سری کینتیک همه پاک کن داره. سری اینتوس مطمئن نیستم. 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

به عنوان موش و صفحه کلید تا حدی، بستگی به چشمداشتت داره.

وکوم در این عرصه بی رقیب ه. 

با این بودجه گزینه ای جز اینتوس نیست.

سری کینتیک خیلی گرانتره و فرقش اینه که لوح حساس و نمایشگر توام هست.

هر دوی این سری ها قلم حساس به فشار و زاویه دارند با پارامترهای قابل تنظیم. با کیت بیسیم  سازگار اند. همچنین قلم سری کینتیک همه پاک کن داره. سری اینتوس مطمئن نیستم. 

یعنی چی دقیقا تا حدی ؟؟ پس یعنی کامل نمیشه ماوس و کیبورد رو کنار گذاشت ؟؟

وکوم بهترین سریش کینتیک هستش و بعدش اینتوس ؟؟؟

بعد اینکه لیون برای فروش نداره ظاهرا -- کجا رو بهم معرفی میکنید برای خرید ؟؟

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، soroushpayne گفته است :

یعنی چی دقیقا تا حدی ؟؟ پس یعنی کامل نمیشه ماوس و کیبورد رو کنار گذاشت ؟؟

وکوم بهترین سریش کینتیک هستش و بعدش اینتوس ؟؟؟

بعد اینکه لیون برای فروش نداره ظاهرا -- کجا رو بهم معرفی میکنید برای خرید ؟؟

سری اینتوس فقط لوح و قلم است، بنابراین روی خودش چیزی نمی بینی. چند تا کلید داره که می شه برنامه ریزی کرد و نیازموده ام که تا چه حد عملکردهای موش رو می شه روش اجرا کرد. برای صفحه کلید می تونی از  on screen keyboard استفاده کنی. در کل کسی برای این وسیله پول نمی ده تا جای موش و صفحه کلید ازش استفاده کنه و کاربردش طراحی و نقاشی است. 

کینتیک امکانات بیشتری داره، اما دوستانی دارم که طراح و نقاش حرفه ای اند و چندین ساله با اینتوس کار می کنند و اینقدر عملکردش عالی ه که قلم و کاغذ رو کنار گذاشته اند.

فروشگاه آنلاین که معتبر باشه مازستا ست که لینکش رو دادم. خوبی مازستا اینه که باسواد اند و مشاوره ی خوبی می دن.  این دو تا هم هست که نمی دونم چطور اند:

http://www.emalekan.com/category/10/وکام-WACOM

http://www.hepiran.com/product

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

سری اینتوس فقط لوح و قلم است، بنابراین روی خودش چیزی نمی بینی. چند تا کلید داره که می شه برنامه ریزی کرد و نیازموده ام که تا چه حد عملکردهای موش رو می شه روش اجرا کرد. برای صفحه کلید می تونی از  on screen keyboard استفاده کنی. در کل کسی برای این وسیله پول نمی ده تا جای موش و صفحه کلید ازش استفاده کنه و کاربردش طراحی و نقاشی است. 

کینتیک امکانات بیشتری داره، اما دوستانی دارم که طراح و نقاش حرفه ای اند و چندین ساله با اینتوس کار می کنند و اینقدر عملکردش عالی ه که قلم و کاغذ رو کنار گذاشته اند.

فروشگاه آنلاین که معتبر باشه مازستا ست که لینکش رو دادم. خوبی مازستا اینه که باسواد اند و مشاوره ی خوبی می دن.  این دو تا هم هست که نمی دونم چطور اند:

http://www.emalekan.com/category/10/وکام-WACOM

http://www.hepiran.com/product

ممنون از توضیحات خوبتون 

on screen keyboard  همون لوح منظورتون هستش دیگه ؟؟

در کل اگر شما برای طراحی و ادیت عکس و اینا بخواید مدل بگید کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، soroushpayne گفته است :

ممنون از توضیحات خوبتون 

on screen keyboard  همون لوح منظورتون هستش دیگه ؟؟

در کل اگر شما برای طراحی و ادیت عکس و اینا بخواید مدل بگید کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟؟

On screen keyboard همون صفحه کلیدی هست که ویندوز داره و برای دستگاههای لمسی استفاده می شه.

سری کینتیک خیلی گران است و من باهاش کار نکرده ام. همان طور که گفتم برای طراحی وکوم بی رقیب ه و سری اینتوس با توجه به بودجه بهترین گزینه است. برندهای دیگر مانند جینیوس ابدا قابل مقایسه با وکوم نیستند. قیمتها رو حفظ نیستم فقط مدلی رو بگیر که پاک کن داشته باشه. اندازه چندان مهم نیست و چند نفری که می شناسم همه با اندازه ی کوچکش کار می کنند. اگر مشکل بودجه نداری اندازه ی متوسط با کیت بیسیم بگیر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...