رفتن به مطلب

عدم شناسایی هارد اکسترنال توسط تلوزیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید.

من دوتا هارد دارم که یکیشون رو 2 سال پیش خریدم WD My passport و یکی هم یه هفته هست خریدم WD My passport Ultra جفتشون سالم و حجمشون 2TB هستن و راحت توسط سیستم شناسایی و استفاده میشن. هاردی که دو سال پیش گرفتم راحت توسط تلوزیون خونده و شناسایی میشه اما هارد جدیدی که گرفتم توسط تلوزیون شناسایی میشه اما حجم هارد رو 0KB نمایش میده و محتویاتش رو هم نشون نمیده. انگار نمی تونه هارد رو باز کنه .

اگه دوستان اطلاعاتی دارن که می تونه به من کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنن.

لینک به دیدگاه

براش پسورد گذاشتيد به همين خاطر نشونش نميده. اپليكيشن سكيوريتي هارد هاي وسترن فقط توسط كامپيوتر اجرا و انلاك ميشن.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

براش پسورد گذاشتيد به همين خاطر نشونش نميده. اپليكيشن سكيوريتي هارد هاي وسترن فقط توسط كامپيوتر اجرا و انلاك ميشن.

ممنون . خیر دوست عزیز پسورد نذاشتم . چندبارم فورمت کردم .  اما باز نشد که نشد.

لینک به دیدگاه

درود

هر دو mbr/ntfs فرمت شده اند؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

هر دو mbr/ntfs فرمت شده اند؟

با دو فرمت NTFS وexFAT فرمت کردم و با هیچکدوم بالا نیومد، حقیقتش mbr نمی دونم چیه . اما هر دو هارد من یه فرمت دارن . یکیش فقط با لپتاپ بالا میاد یکی هم با لپتاپ هم با تلوزیون.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

دوست عزیز هاردهای اکسترنال مدل WD My passport  به علت دارا بودن قابلیت پسوردگذاری امکان اتصال به تلویزیون را ندارن حتی اگه روشون پسورد نزارین و فقط در سیستمهای کامپیوتری قابل استفاده هستن

شما باید مدل Element را خریداری میکردین تا به راحتی بتونین به تلویزیون متصل و ازش استفاده کنین

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

با دو فرمت NTFS وexFAT فرمت کردم و با هیچکدوم بالا نیومد، حقیقتش mbr نمی دونم چیه . اما هر دو هارد من یه فرمت دارن . یکیش فقط با لپتاپ بالا میاد یکی هم با لپتاپ هم با تلوزیون.

در disk management روی هاردیسک بخش سمت چپ، راست کلیک کن، اگر گزینه ی convert to mbr داری(هر چند خاموش باشه) هارد gpt است و اگر گزینه covert to gpt داری یعنی هارد mbr است.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، EhsanCPU گفته است :

دوست عزیز هاردهای اکسترنال مدل WD My passport  به علت دارا بودن قابلیت پسوردگذاری امکان اتصال به تلویزیون را ندارن حتی اگه روشون پسورد نزارین و فقط در سیستمهای کامپیوتری قابل استفاده هستن

شما باید مدل Element را خریداری میکردین تا به راحتی بتونین به تلویزیون متصل و ازش استفاده کنین

درود

اشاره شده که هارد قدیمی مای پسپورت است.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، EhsanCPU گفته است :

همچین چیزی فک کنم درست نیس. من مای پسپورت دارم و کار میکنه رو تلوزیون مثل بنز

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

در disk management روی هاردیسک بخش سمت چپ، راست کلیک کن، اگر گزینه ی convert to mbr داری(هر چند خاموش باشه) هارد gpt است و اگر گزینه covert to gpt داری یعنی هارد mbr است.

ممنون، مشکل همین mbr بود. اما حقیقتش تو disk management با کلیک راست رو هارد مورد نظر گزینه  convert to mbr یا  covert to gpt و جود نداره . نمی دونم چرا ، تو اینترنت هم سرچ کردم دیدم برای بقیه هست برای من نیست . اما خوب با خط فرمان هاردم رو به mbr تبدیل کردم و مشکل حل شد. حقیقتش نه خودم می فهمیدم مشکل اینه نه فکر کنم با سرچ کردن مشکلم رو به راحتی می فهمیدم و حل می کردم. در هر صورت ممنون

از بقیه دوستان هم ممنون هستم که زحمت کشیدن و پاسخ دادن.

Screenshot 2016-12-03 10.55.36.png

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

ممنون، مشکل همین mbr بود. اما حقیقتش تو disk management با کلیک راست رو هارد مورد نظر گزینه  convert to mbr یا  covert to gpt و جود نداره . نمی دونم چرا ، تو اینترنت هم سرچ کردم دیدم برای بقیه هست برای من نیست . اما خوب با خط فرمان هاردم رو به mbr تبدیل کردم و مشکل حل شد. حقیقتش نه خودم می فهمیدم مشکل اینه نه فکر کنم با سرچ کردن مشکلم رو به راحتی می فهمیدم و حل می کردم. در هر صورت ممنون

از بقیه دوستان هم ممنون که زحمت کشیدن و پاسخ دادن.

Screenshot 2016-12-03 10.55.36.png

خواهش 

بسیاری از گزینه‌های دیسک منیجمنت به صورت کامل‌تر در diskpart در دستر‌س اند. در همه‌ی سیستم‌عاملها دستورات shell از دستورات محیط پنجره‌ای کامل‌تر اند. در دیسک منیجمنت تنها در حالتی که هارددیسک پارتیشن‌بندی نشده باشد تبدیل mbr/gpt شدنی است.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 1395/09/13, 04:23:51، EhsanCPU گفته است :

سلام من هارد اکسترنال elementباظرفیت۱ترا خریدم روسیستم بالامیاد اما تلوزیون هوشمند محتوای هاردونمایش نمیده فقط وقتی از تلوزیون جدامیکنمش آلارم جداسازی حافظه رومیده چکار کنم محتوانمایش بده؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوستان منم یه هارد 4 ترا سیگیت دارم اما تلویزیون شناساییش نمیکنه، با کانورت کردن به mbr یا gpt درست میشه؟ بعد اگر کانورت کنم اطلاعات هارد فرمت میشه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...