رفتن به مطلب

مشكل در گرافيك بتل فيلد ٤ آنلاين

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان يه مشكلي كه با بتل فيلد ٤ دارم اينه كه احساس ميكنم گرافيكش به اون رووني نيست كه بايد باشه وقتي وارد بازي ميشم و بازي ميكنم احساس ميكنم چند فريم رو از دست ميدم يه لگ خفيفي انگار هست بسيار ريز و جزئي كه وقتي بازي ميكنم چشمامو خسته ميكنه وقتي موس رو سريع تكون ميدم انگار كاراكتر بازي سرگيجه داره تو يه لحظه انگار همچي ميپيچه تو هم ميخوام بدونم اين طبيعيه ؟

مورد دوم اينكه وقتي روي حالت full screen هست وقتي يه حركت سريعي اتفاق مي افته يه رگه ي باريكي از تصوير،،،،، از وسط به بالا ميره ولي در حالت هاي ديگه اينطور نيست در بازي watch dogs هم اينطوري كه وقتي دوربين رو براي داخل ماشين انتخاب ميكنم و فرمون رو ميپيچونم و گاز ميدم ماشين دور خودش دونات ميزنه در اين صورت اشياء سريع تر از حالت عادي ديده ميشن در اين حالت هم يه رگه از تصوير بازي جدا شده و انگار داره بالا حركت ميكنه نميدونم ميتونم منظورمو برسونم يا نه اما تو بازي gta v هم اينطور ميشد دوستان راه حلي دارند براي مشكل من ؟

Cpu i5 4460

Gpu 960 asus 2gb

M.b h 97 gaming gigabyte

Ram 8 gb

ممنون از پاسخ هاتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود. v-sync فعاله؟ اگه فعال نیس فعالش کنید ، اگه فعاله غیر فعالش کنید و تست کنین. تنظیمات گرافیکیم پایینتر بیارین و باز تست کنین.

vram کارت شما کمه و تو بتلفیلد بهتره رو high  بدون انتی الایزینگ بازی کنید چون برای بالاتر از  high فک کنم vram بیشتر از 2 گیگ بخواد.

انتی الایزینگم تو بازیا سعی کنید غیر فعال کنید یا اگه فعال میکنید حداکثر رو 2x بذارین ازین بیشتر برا کارت شما سنگینه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

درود. v-sync فعاله؟ اگه فعال نیس فعالش کنید ، اگه فعاله غیر فعالش کنید و تست کنین. تنظیمات گرافیکیم پایینتر بیارین و باز تست کنین.
vram کارت شما کمه و تو بتلفیلد بهتره رو high  بدون انتی الایزینگ بازی کنید چون برای بالاتر از  high فک کنم vram بیشتر از 2 گیگ بخواد.
انتی الایزینگم تو بازیا سعی کنید غیر فعال کنید یا اگه فعال میکنید حداکثر رو 2x بذارین ازین بیشتر برا کارت شما سنگینه.

سلام داداش اول تشكر ميكنم بابت اينكه وقت گزاشتي نوشتي در تنظيمات low هم من باهاش دچار مشكل ميشم y-sync هم خاموش ميكنم هم روشن نتيجه عوض نميشه نظر شما اينه كارتو عوض كنم ؟ يه دوستي ميگفت از رم شماست نظر شما چيه

لینک به دیدگاه

شما ابتدا ویندوزو عوض کنید و یه درایور معتبر(ترجیحا از خود سایت کارت گرافیکتون که ایسوسه برین بردارین) دانلود کنین. اونو نصب کنین با اون امتحان کنین. احتمال زیاد مشکل از درایور کارتتون هست. مدل دقیق رمتون رو بنویسین فک نکنم از رم باشه.

توجه مهم. برای درس عمل کردن درایور بهتره ویندوزو پاک کنین و دوباره نصب کنین. چون حتی با DDU ممکنه درایور کامل پاک نشه.

باز سوالی بود در خدمتم.

لینک به دیدگاه

اگه با تعویض ویندوز و نصب درایور معتبر مشکل حل نشه بهتره بفرستینش گارانتی. دمای کارت مناسبه؟ 

لینک به دیدگاه

اگه با تعویض ویندوز و نصب درایور معتبر مشکل حل نشه بهتره بفرستینش گارانتی. دمای کارت مناسبه؟ 

تعويض ويندوز انجام شده يه آپديتي گرفتم ٣ ماه پيش از اون استفاده ميكنم دماي كارت هم نگرفتم چقدر بايد باشه به صورت طبيعي و در گيم ؟

لینک به دیدگاه

دمای کارت بستگی به برند و خنک کنندگیش داره ولی برای ایسوس اگه دو فنه باشه نهایت 70 بیشتر نباید بره.

درایور معتبر نصب کردین؟ از اول اینجور بوده یا بعدا اونجور شده. ممکنه از اپدیت ویندوز هم باشه ها. تموم اینارو چک کنین.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

تعويض ويندوز انجام شده يه آپديتي گرفتم ٣ ماه پيش از اون استفاده ميكنم دماي كارت هم نگرفتم چقدر بايد باشه به صورت طبيعي و در گيم ؟

سلام دوست عزیز
من 960 4گیگ زوتک دارم بالای 45 توی هیچ گیمی نمیره حتی با بالاترین تنظیمات ، ایسوز که دیگه جای خود داره

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
من 960 4گیگ زوتک دارم بالای 45 توی هیچ گیمی نمیره حتی با بالاترین تنظیمات ، ایسوز که دیگه جای خود داره

سلام داداش ٢ گيگ ايسوز دارم بتل ٤ رو در الترا ٦٠ فريم ميده [emoji52] چطور شما ٤٥ هست ؟

لینک به دیدگاه

سلام داداش ٢ گيگ ايسوز دارم بتل ٤ رو در الترا ٦٠ فريم ميده [emoji52] چطور شما ٤٥ هست ؟

منظورشون دمای کارت بوده
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

سلام داداش ٢ گيگ ايسوز دارم بتل ٤ رو در الترا ٦٠ فريم ميده emoji52.png چطور شما ٤٥ هست ؟

در ۱ ساعت قبل، mad4tex گفته است :

منظورشون دمای کارت بوده

بله ، دقیقا ، وگرنه این کارت تو همه بازی ها 60 رو میده ، 

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/13, 13:14:49، Mehdi.N1 گفته است :

سلام داداش اول تشكر ميكنم بابت اينكه وقت گزاشتي نوشتي در تنظيمات low هم من باهاش دچار مشكل ميشم y-sync هم خاموش ميكنم هم روشن نتيجه عوض نميشه نظر شما اينه كارتو عوض كنم ؟ يه دوستي ميگفت از رم شماست نظر شما چيه

وی سینک به هیچ وجه روشن نکنید  بازی انلاین  نه تک نفره 

لینک به دیدگاه

منظورشون دمای کارت بوده

[emoji23][emoji23][emoji23]
فکر کردم فریم رو میگه تعجب کردم ممنون واسه تذکرتون

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A10-70Lِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

وی سینک به هیچ وجه روشن نکنید  بازی انلاین  نه تک نفره 

دوست عزیز وی سینک دقیقا چیکار میکنم که در آنلاین مشکل ایجاد می کنه اما در آفلاین نه؟

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Mehdi.N1 گفته است :

دوست عزیز وی سینک دقیقا چیکار میکنم که در آنلاین مشکل ایجاد می کنه اما در آفلاین نه؟

الان دوتا تاپیک زدین من کیج شدم اینجا جواب می دم

وی سینک کارش از بین بردن بریدگی تصویر 

این بریدگی برای این بوجود میاد که کارت گرافیک سریعتر از مانیتور فریم هارو رندر میکنه ومانیتور با همون سرعت 60 هرتز در ثانیه فریم هارو نشون میده البته در صورتی که مانیتور 60 هرتز باشه 

که استاندارد وهمینو در نظر میگیریم 

توضیح سادش اینه شما دارین بازی می کنین وگرافیک یک تصویر رندر میکنه ومیفرسته برا مانیتور مانیتور هم تصویر نشون میده اما ذاتن گرافیک بسیار سریعتر تصاویر وفریم هارو رندر میکنه  

وتصویر بعد در حالی میفرسته که مانیتور در حال نمایش تصویر قبلی وبا بروز این مشکل بریدگی در تصویر به وجود میاد

وویسینک کارش اینه که گرافیک مجبور کنه هم پای مانیتور بیاد وفریم رو جلوتر واسه مانیتور نفرسته 

وچرا تو بخش انلاین بده چون ویسینک شمارو مجبور به دیدن فریم قبلی میکنه درصورتی که فریم وتصویر واقعی که شما باید ببینین در رندر گرافیک نهفته است نه مانیتور 

برا همین دشمنی که مثلا از یه راه رو  تو  لوکر  رد میشه وشما میبینیدش شما به جایی شلیک می کنین که می بینن که اونجا با وی سینک  روشن  جای اون بازیکن تو فریم قبلی نه تصویر زنده جدید که توسط گرافیک رندر شده برا همین تو انلاین باید خاموش باشه حالا توضیح اینکه چرا تو افلاین باید روشن باشه سادست  برای اینکه با کسی رقابت نمی کنیم واز بریدگی تصویر بی زاریم 

حالا چیکار باید کرد که بریدگی تصویر با وی سینک خاموش کمتر اذیتمون کنه  تنها راهش فریم بالاتر از 60 چرا چون اونقدر سریع بریدگی اتفاق میفته و رد  میشه که اصلا نمی بینیمش و راه دوم و کارامد تر و گران تر  خرید  مانیتور سریع تر که بتونه پا به پای گرافیک بیاد 

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

الان دوتا تاپیک زدین من کیج شدم اینجا جواب می دم
وی سینک کارش از بین بردن بریدگی تصویر 
این بریدگی برای این بوجود میاد که کارت گرافیک سریعتر از مانیتور فریم هارو رندر میکنه ومانیتور با همون سرعت 60 هرتز در ثانیه فریم هارو نشون میده البته در صورتی که مانیتور 60 هرتز باشه 
که استاندارد وهمینو در نظر میگیریم 
توضیح سادش اینه شما دارین بازی می کنین وگرافیک یک تصویر رندر میکنه ومیفرسته برا مانیتور مانیتور هم تصویر نشون میده اما ذاتن گرافیک بسیار سریعتر تصاویر وفریم هارو رندر میکنه  
وتصویر بعد در حالی میفرسته که مانیتور در حال نمایش تصویر قبلی وبا بروز این مشکل بریدگی در تصویر به وجود میاد
وویسینک کارش اینه که گرافیک مجبور کنه هم پای مانیتور بیاد وفریم رو جلوتر واسه مانیتور نفرسته 
وچرا تو بخش انلاین بده چون ویسینک شمارو مجبور به دیدن فریم قبلی میکنه درصورتی که فریم وتصویر واقعی که شما باید ببینین در رندر گرافیک نهفته است نه مانیتور 
برا همین دشمنی که مثلا از یه راه رو  تو  لوکر  رد میشه وشما میبینیدش شما به جایی شلیک می کنین که می بینن که اونجا با وی سینک  روشن  جای اون بازیکن تو فریم قبلی نه تصویر زنده جدید که توسط گرافیک رندر شده برا همین تو انلاین باید خاموش باشه حالا توضیح اینکه چرا تو افلاین باید روشن باشه سادست  برای اینکه با کسی رقابت نمی کنیم واز بریدگی تصویر بی زاریم 
حالا چیکار باید کرد که بریدگی تصویر با وی سینک خاموش کمتر اذیتمون کنه  تنها راهش فریم بالاتر از 60 چرا چون اونقدر سریع بریدگی اتفاق میفته و رد  میشه که اصلا نمی بینیمش و راه دوم و کارامد تر و گران تر  خرید  مانیتور سریع تر که بتونه پا به پای گرافیک بیاد 

اینطور که شما فرمودید یه مانیتور حداقل ۲ تومنی لازم + گرافیک سه تومنی
برای اجرای بازی عالی یعنی راهی نیست با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو گرفت؟

لینک به دیدگاه

جای خوندم بهترین کانتر باز دنیا با مانیتور crt بازی میکرده
شما هم با مانیتور crt بازی کنین
کم خرج هم هستن هم زمان تاخیرشون نزدیک به صفر هست حدودا 0.01 میلی ثانیه
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اس اس دی دارید یا نه ؟

بتلفیلد 4 مخصوصا انلاین زیاد با هارد در ارتباطه و اطلاعات رو به خاطر بزرگ بودن مپ ها پیاپی از هارد می خونه 

شما ببین موقعی که اینطوری میشه چراغ هارد چشمک میزنه یا نه

منم همین مشکلو قبلا داشتم , بعد از اس اس دی چنین چیزی ندیم

اگه سمت راست بازی علامت دومی از سمت راست چشمک میزنه , دقیقا از هارد هست

eFZ3s.png

ویرایش شده توسط Raizex
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اس اس دی دارید یا نه ؟
بتلفیلد 4 مخصوصا انلاین زیاد با هارد در ارتباطه و اطلاعات رو به خاطر بزرگ بودن مپ ها پیاپی از هارد می خونه 
شما ببین موقعی که اینطوری میشه چراغ هارد چشمک میزنه یا نه
منم همین مشکلو قبلا داشتم , بعد از اس اس دی چنین چیزی ندیم
اگه سمت راست بازی علامت دومی از سمت راست چشمک میزنه , دقیقا از هارد هست
eFZ3s.png

سلام دوست عزیز ممنون ازپاسختون
هارد ssd دارم و اون آیکون فکر نکنم بیاد آیکون ۲ و ۳ بسیار زیاد دیده میشه نمیدونید از چیه؟

لینک به دیدگاه

۲ و ۳ از چپ

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

شما منظور بند رو متوجه نشدین  من گفتم باید  وی سینک خاموش کنید وتنظیمات طوری تنظیم کنید که به بالا ی 60 برسه تا کمتر متوجه بریدگی بشین

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mad4tex گفته است :

جای خوندم بهترین کانتر باز دنیا با مانیتور crt بازی میکرده
شما هم با مانیتور crt بازی کنین
کم خرج هم هستن هم زمان تاخیرشون نزدیک به صفر هست حدودا 0.01 میلی ثانیه

بدترین انتخاب ممکن  crt نه می تونه رنگ مشکی رو درست نشون بده ونه چیزی به اسم رفشریت داره برای همین همش بریدگی  

تازه باعث چشم درد هم میشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

۲ و ۳ از چپ

دومی ماه لاکت پاست هست و سومی ماله تاخیر زیاد در  ارسال و دریافت اطلاعات هست که اگه قرمز باشه یعنی نت شما مشکل جدی داره

تاخیر زیاد ممکنه باعث بشه بازی مکث های کوچیکی بکنه , چون اطلاعاتی همچون مکان بازیکان و وسایل در بازی با تاخیر دریافت میشه

لینک به دیدگاه

دومی ماه لاکت پاست هست و سومی ماله تاخیر زیاد در  ارسال و دریافت اطلاعات هست که اگه قرمز باشه یعنی نت شما مشکل جدی داره
تاخیر زیاد ممکنه باعث بشه بازی مکث های کوچیکی بکنه , چون اطلاعاتی همچون مکان بازیکان و وسایل در بازی با تاخیر دریافت میشه

سلام دوست گرامي
اولي رو نفهميدم چيه [emoji38]
ولي دومي رو ميفهمم چيه [emoji20]
حالا بايد چه كرد ؟
توهمين ليون چندتا از دوستان در مورد سرور هاي كاهش پينگ چنتا تاپيك زده بودند با اين موضوعآيا مرتبط هست و اينكه چه نتي بگيرم بهتره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...