رفتن به مطلب

فروش موس cougar 700M(فروخته شد)

faster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ،دوستان عزيز موس cougar 700M استفاده نشده و چند روز پيش به صورت حضوري از ليون خريداري شده فقط يك بار باز شده و چون مناسب دستم نبود (از نظر ابعاد) براي فروش گذاشتم ،فاكتور خريد از ليون موجوده،گارانتيم داره ،هزينه ارسال با خريدار

قيمت پايه ٢٠٥

كاهش قيمت تا روز جمعه ١٨٥

IMG_4907.JPG

IMG_4909.JPG

IMG_4910.JPG

IMG_4911.JPG

ویرایش شده توسط faster
لینک به دیدگاه

فروش تا ساعت ١٢ شب به قيمت ١٨٥ برقرار هست و از روز جمعه به قيمت پايه برميگرده،به بالاترين پيشنهاد فروخته خواهد شد

لینک به دیدگاه

دوست عزيز جهت هماهنگي با شما حدود ٥ ساعت پيش به شماره اي كه داده بودين تو تلگرام پ م دادم ولي خبري از شما نشد 

لینک به دیدگاه

دوستان براي اطمينان خاطر خريدار واريز ميمونه براي روز شنبه صبح كه بعد واريز بلافاصله ارسال خواهد شد و نيازي به واريز زودتر نيست 

لینک به دیدگاه

تا روز شنبه براي ارسال موس و واريز وجه با دوستمون توافق شد، دوستان باز اگر كسي ميخواد اعلام كنه ،در صورتي كه بنده انصراف دادم معامله انجام بشه.

لینک به دیدگاه

تاييد ميشه دوستان ،فقط هركي خريداره چنانكه قبل ساعت ١٢ اعلام نكنه از روز جمعه به قيمت پايه برميگرده،در صورتيكه قبل ساعت ١٢ اعلام بشه(همينجا و به صورت پ خ شامل نميشه) و شنبه به هر دليلي دوست خوبمون منصرف بشن به قيمت ١٨٥ حساب خواهد شد.

لینک به دیدگاه

ممنونم
منتظر شماره کارتتون هستم

خوب من فکر میکنم این رسمش نیست
از صبح من منتظر شماره کارتم بعد رزرو یکی دیگه شده??
5 تا پیام تو خصوصی از ظهر فرستادم که من منتظرم !!!!
بعد الان شما تو پخ میگی تو تلگرام پی ام دادم?
من تلگرامم فعال نیست!!!
مگه راجع به تلگرام با هم حرفی زده بودیم که تو تلگرام پیام دادی شما??
این بی احترامی نیس??
لینک به دیدگاه

دوست عزيز جهت هماهنگي با شما حدود ٥ ساعت پيش به شماره اي كه داده بودين تو تلگرام پ م دادم ولي خبري از شما نشد 

ما هیچ حرفی راجع به تلگرام با هم نزدیم دوست عزیز، تو خصوصی از صبح منتظر کارتم!!
ضمنا تو تاپیک هم اعلام کردم منتظر شماره کارتتونم پس چطور پیام من رو ندیدید ولی پیام بعدی رو دیدید و باهاش برا شنبه هماهنگ کردید تو خصوصی و باز خصوصی های من رو ندیدید??!!!!!
من با شما راجع هیچ اپی صحبت نکردم نه واتس اپ، نع تلگرام، نه ایستاگرام، نه ایمو ،ونع هیچ جای دیگه ای برا صحبت!!!!
گمون نکنم هیچ کس دیگه ای هم وسط صحبت تو خصوصی اینجا بره جواب رو تو برنامه دیگه ای بفرسته!!!
خوب اینم روشیه برا خودش فکر نکنم کسی تا بخال بهش فکرم کرده باشه که یهو جواب صحبتی رو ببره تو ایمو ،یا تگرام و غیره!!!
فکر نمیکنم حرکت قشنگی کرده باشی شما!!
باز دوستان بهتر درک میکنن شاید من درکم کمه!!
من بخاطر مشکل یووئیت چشمی از تگرام در گوشیم دیگه استفاده نمیکنم، و عملا غیر فعالش کردم و فقط از روی کامپیوتر چکش میکنم و اونم اصولا شب ها و مواقع بیکاری تو خونه!!
صحبتم هم همینجا تموم میکنم نه توی viber !!!
لینک به دیدگاه

دوست عزيز شما شمارتونو گذاشتين و من بلافاصله ساعت ٢ به شما پيام دادم معمولا هماهنگيا تو تلگرام انجام ميشه يا حداقل من اينجوري معامله مي كنم چون نميتونم دائما بيام ليون،من كف دستمو بو نكردم از كجا بايد بدونم شما مشكل دارين؟؟؟؟شما اگه از احترام و ادب حرف ميزنين قطعا بايد بدونين كه زدن اين حرفا اونم اينجا دور از ادب و احترامه شما حق اينكه تو صفحه فروش من به من توهين كنينو ندارين اونم براي يك موس من اين كار شمارو صد در صد گزارش مي كنم ،شما از من يك خواسته اي داشتين در مورد موس كه من رد كردم بعدش كلا جواب ندادين منم فكر كردم كنسل كردين و حالا به كنار كه يكي دو روز پ م ميدادين كه هركسي جايه من بود از حرفاتون برداشت ميكرد كه منصرف شدين يا دودل هستين،در هر صورت من نه قولي به شما داده بودم و نه معاملرو قطعي كرده بودم چون اين دوستمون كه رزرو كردن شاهدن بلافاصله بعد از صحبتمون من به ايشون گفتم بيان و اينجا اعلام كنن و خودمم تاييد كردم شايد ٥ دقيقه نشد كه انجام شد و هيچ پولي از ايشون دريافت نشده از شمام همينطور، از اونجاييكه من در مورد شما چنين كاري نكردم نشون ميده معامله قطعي نبوده مخصوصا بعد حرف آخرتون كه تو پ خ زدين و من قبول نكردم

ویرایش شده توسط faster
لینک به دیدگاه

دوست عزيز لطفا هرچه سريعتر پ م هاييكه زدينو حذف كنين نهايتا تا فردا صبح صبر ميكنم و اگه حذف نشده باشن گزارش مي كنم

لینک به دیدگاه

پ خ براي همين كاره و شما حق ندارين تو صفحه فروش حرفي بزنين اين كارتون خيلي بچگانه بود و بي معني،قبل هر كاري يكم با تفكر و احترام به حقوق ديگران تصميم بگيرين و عمل كنين،ممنون 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، shahabaa گفته است :

خوب من فکر میکنم این رسمش نیست
از صبح من منتظر شماره کارتم بعد رزرو یکی دیگه شده??
5 تا پیام تو خصوصی از ظهر فرستادم که من منتظرم !!!!
بعد الان شما تو پخ میگی تو تلگرام پی ام دادم?
من تلگرامم فعال نیست!!!
مگه راجع به تلگرام با هم حرفی زده بودیم که تو تلگرام پیام دادی شما??
این بی احترامی نیس??

از صبح!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟٥ تا پ م خصوصي زدين كه منتظر هستين!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟من هر دو جا به شما پ م دادم   وست عزيز ولي شما نبودين حتي تو پ خ به شما اطلاع دادم كه تو تلگرام براتون شماره كارتو ارسال كردم ولي شما باز نبودين،چرا بي انصافي مي كنين يكم وجدان داشته باشين بد نيست

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، faster گفته است :

دوست عزيز تو تلگرام براتون ارسال كردم،موس كاملا سالمه و گارانتي داره فكر نكنم مهلت تست شامل بشه ،معمولا براي جنس هاييكه كاركرده هستن و يا گارانتي ندارن مهلت تست ميدن نه براي جنس نو و داراي گارانتي،اين يك موردو شرمندم ولي بازم ميگم موس نو و اصلا استفاده نشده و كاملا سالمه

یکم انصاف بد نیست دوست عزیز

لینک به دیدگاه

از پاسختون کاملا مشخصه که چقدر تو لیون آنلاین هستین ،جالبه که انتظار دارین همه به سبک شما و به تایم شما برخورد کنن

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، faster گفته است :

از صبح!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟٥ تا پ م خصوصي زدين كه منتظر هستين!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟من هر دو جا به شما پ م دادم   وست عزيز ولي شما نبودين حتي تو پ خ به شما اطلاع دادم كه تو تلگرام براتون شماره كارتو ارسال كردم ولي شما باز نبودين،چرا بي انصافي مي كنين يكم وجدان داشته باشين بد نيست

مرسی

بزار همه ببینن قضاوت کنن

ویرایش شده توسط shahabaa
لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، faster گفته است :

دوست عزيز شما شمارتونو گذاشتين و من بلافاصله ساعت ٢ به شما پيام دادم معمولا هماهنگيا تو تلگرام انجام ميشه يا حداقل من اينجوري معامله مي كنم چون نميتونم دائما بيام ليون،من كف دستمو بو نكردم از كجا بايد بدونم شما مشكل دارين؟؟؟؟شما اگه از احترام و ادب حرف ميزنين قطعا بايد بدونين كه زدن اين حرفا اونم اينجا دور از ادب و احترامه شما حق اينكه تو صفحه فروش من به من توهين كنينو ندارين اونم براي يك موس من اين كار شمارو صد در صد گزارش مي كنم ،شما از من يك خواسته اي داشتين در مورد موس كه من رد كردم بعدش كلا جواب ندادين منم فكر كردم كنسل كردين و حالا به كنار كه يكي دو روز پ م ميدادين كه هركسي جايه من بود از حرفاتون برداشت ميكرد كه منصرف شدين يا دودل هستين،در هر صورت من نه قولي به شما داده بودم و نه معاملرو قطعي كرده بودم چون اين دوستمون كه رزرو كردن شاهدن بلافاصله بعد از صحبتمون من به ايشون گفتم بيان و اينجا اعلام كنن و خودمم تاييد كردم شايد ٥ دقيقه نشد كه انجام شد و هيچ پولي از ايشون دريافت نشده از شمام همينطور، از اونجاييكه من در مورد شما چنين كاري نكردم نشون ميده معامله قطعي نبوده مخصوصا بعد حرف آخرتون كه تو پ خ زدين و من قبول نكردم

من شماره گذاشتم برا ارسال پستی.

نه برای وایبر و ایمو و تلگرام و واتس اپ و... 

حالا شما هرطور معامله میکنید فکر نمیکنم اون مدل مرجع باشه، میتونید همیشه با هر کس صحبت میکنید دیگه جواب ندید و برید تلگرام،ولی گمونم این روش خیلی منطقی  به نظر نمیرسه والا

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...